Etusivu » memories 2014 vol 1

memories 2014 vol 1

Vuosi lähenee loppuaan ja tässä kohtaan pieni katsaus taaksepäin. Näitä trowbackeja näkyy monessa blogissa ja ajattelin tehdä omani parissa osassa. Olet varmaan huomannut, että fanitan kollaaseja ja niitä on todella kiva tehdä. Kuvat saavat aina uutta ulottuvuutta erilaisissa kokonaisuuksissa. 
Huhtikuussa kaikki tämä hulluus alkoi. Aluksi tein salaa muutamia postauksia ja opettelin samalla bloggaamisen tekniikkaa. Sydän hakkasi todella isoja lukemia kun julkaisin ekan postaukseni 15.4. Jokainen bloggari tietää sen tunteen, kun joku sitten eksyy lukemaan sinun ekoja postauksia. Jännää, eikö totta! Mitä muuta huhtikuusta jäi meleen? Tukholman pohjoismaalainen Hanami oli kertakaikkiaan upea Kungsträdgårdenilla ja tuliaisina MD:sta löytyi bloggissakin myöhemmin paljon nähty pitsipusero. Golfkauden pääsimme aloittamaan tosi aikaisin jo huhtikuun puolessa välissä Kuortaneella. 

Toukokuussa sain uuden kameran ja siitähän se riemu repesi. Bloggaaminen muuttui kiinnostavaksi parantuneen kuvamateriaalin myötä. Aluksi kuvasin kukkia, kukkia ja kukkia. Sitten rohkaistuin ja laitoin peräti ekan kuvan itsestäni blogiin. Taas oli jännää! Muutama kaverini sai vihiä blogistani ja he ihmettelivät postauksien aiheita. He kannustivat kokeilemaan jotain muuta, jotain mikä oli minun ominta aluetta. Tein ekat vaatepostaukset. Toukokuu sujui muuten golftreenien merkeissä ja ekat kilpailut sujuivat loistavasti. 

Kesäkuussa tahti kiihtyi bloggaamisen suhteen ja kävijämäärät kasvoivat todella hurjasti. Blogi liittyi Blogivaasan  ryhmään ja nyt viimeistään blogi oli todella julkinen. Blogin linja muuttui aikuisen naisen tyyliblogiksi ja rento tuulannelin farkkutyyli sai kiitosta. Sen verran olin vielä arka, että postauksissa ei kasvoja näkynyt. Kesäkuun alku jäi mieleen todella kylmänä mutta onneksi lämpö palasi loppukuusta ja sitten taas juostiin valkoisen pallon perässä. 

Nämä blogin alkukuukaudet (huhti – kesä) liittyvät paljon tähän blogin syntymiseen. Seuraavassa memories osassa on varmasti toiset jutut pääosassa. Kivaa illanjatkoa kaikille ihanille!

                                      -tuulanneli

10 Comments

 1. Pieni Lintu
  Kirjoittaja
  27.12.2014 / 21:01

  Ihanaa kun aloit bloggaamaan 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.12.2014 / 21:05

   kiitos ihana susanna <3 – tämä on vaan niin kivaa!

 2. Belladonna
  Kirjoittaja
  27.12.2014 / 21:17

  Tosi kiva muistelupostaus. Kollaaseilla saa kuviin aivan erilaisen näkökulman, mukavia koosteita olet tehnyt tähänkin. Leppoisaa illan jatkoa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.12.2014 / 21:25

   Kiitos ihana Belladonna ❤ nämä kuvakollaasit ovat todella kivoja !

 3. Reetta Niemi
  Kirjoittaja
  28.12.2014 / 06:08

  Voih, muistan myös viime tammikuulta sen, kun aloitin bloggaamisen, ja kun julkaisin ensimmäisen postauksen. Posket hehkuivat tulipunasina ja sydän hakkasi…. Tähän on jäänyt kyllä koukkuun, tähän bloggaamiseen. Ihanaa, kun sinäkin aloitit. Tykkään niin kovasti tyylistäsi, asukuvia on kiva katsoa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.12.2014 / 07:20

   Kiittos ihana Reetta <3 – yritetään säilyttää nuo ekat muistot tämän bloggaamisen aloittamisesta – tämä on vain niin kivaa ja sitten vielä olen löytänyt sinunkaltaisia upeita ihmisiä <3 Sinun blogia on todella kiva seurata koska sinulla on tyyli, josta pidän todella paljon ja sinun työsi on mielenkiintoinen !

 4. Sara S.
  Kirjoittaja
  28.12.2014 / 12:16

  Pidän blogistasi paljon ja se on kyllä kehittynyt alku kuukausista. Meillä on aika samanlainen tyyli ja ihastellaan samoja juttuja, mikä on kivaa 🙂 Hauskinta bloggaamisessa onkin, että voi löytää samanhenkisiä ihmisiä.

  Suloista sunnuntaita !

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.12.2014 / 12:48

   Kiitos kauniista kommentista Sara <3 – Sehän tässä bloggaamisessa onkin juuri kivointa kun löytää sielunsiskoja ja saa inspiraatiota paljon pukeutumiseen! Oma pukeutumiseni on monipuolistunut todella paljon ja olen oppinut yhdistämään vanhaa ja uutta!

   Tehdessäni tätä postausta kävin läpi ekoja postauksia ja huh huh!!! – tekisi mieli poistaa ne mutta olen jättänyt ne esille rohkeasti koska ne ovat olennainen osa tätä blogia ja sen kehityskaarta. Kivoja muistoja!

   kivaa sunnuntain jatkoa ihana Sara <3

 5. Kristallikimara.fi
  Kirjoittaja
  28.12.2014 / 15:56

  Löysin juuri blogiisi ja täytyy sanoa, että olen tuntenut juuri noita samoja tunteita, kun aloitin bloggaamisen. Aikuisten naisten blogeja olenkin metsästellyt ja kiva kun löysin tämän. Jäseneksi jään ja kutsun sinut vastavierailulle Kristallikimaraan, lifestyleblogiin, jossa muoti, sisustus, kosmetiikka ja käsityöt seikkailevat sulassa sovussa. http://kristallikimara.blogspot.fi/

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.12.2014 / 19:17

   hei kiva kun löysit minun blogini ja tervetuloa lukijaksi <3 kävinkin kurkkaamassa blogiasi ja kivaltä näytti ! Todella kiva kun meitä aikuisbloggareita löytyy lisää !!!!¨

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?