Etusivu » Madara Organic Skincare – Time Miracle

Madara Organic Skincare – Time Miracle


Upeaa, että tänä päivänä voi ikääntyvää ihoa hoitaa luonnonkosmetiikalla. Madaran uusi anti-ageing tuotelinja Time Miracle hoitaa ihoa suomalaisella  koivumahlalla, jonka on todettu suojaavan ihoa ikääntymiseltä, vapailta radikaaleilta ja ympäristön aiheuttamilta stressitekijöiltä. Madaran Time Miracle -tuotesarjan tehokkuutta on lisätty sillä, että vesi on korvattu koivunmahlalla. Tällöin tuotteiden jokainen pisara on täynnä ihoa elvyttävää luonnonvoimaa.

Madara onkin minulle jo tuttu tuotesarja. Minulle uusia anti-ageing tuotteita lähdin testailemaan innolla. Madaran putsari ja kasvovesi ovat minulla jokapäiväisessä käytössä. Varsinkin herkät silmäni rakastavat Madaran puhdistusmaitoa.

Madaran SOS Instant Moisture + Radiance -naamiosta on tullut nyt parin viikon aikana suosikkini. Naamio tasapainottaa ja ennenkaikkea kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Ikääntymisen myötä olen huomannut ihoni kaipaavan lisäkosteutta. Samoin kiireinen elämärytmi ja stressitilat rasittavat ihon kosteustasapainoa. Olen hemmotellut itseäni iltaisin levittämällä naamion puhdistetulle iholle. Samettimainen naamio rentouttaa. Olen muutaman kerran jättänyt naamion yön yli tehostamaan vaikutusta. Tämän naamion kanssa se onnistuu, koska se ei sotke.
Madaran Time Miracle Ultimate Facelift päivävoide luvataan kiinteyttävän ja silottavan ihoa välittömästi. Eihän nämä anti-ageing tuotteet niitä ryppyjä siloita kokonaan mutta ne hidastavat ikääntymisen merkkejä. Hoidettu iho kestää aina paremmin ilmansaasteita ja stressiä.

Itselleni mielenkiintoinen uutuus on ollut Cellular Nutriens Toning Mist kiinteyttävä sumute. Tehovaikutteinen kasvosuihke kosteuttaa ihoa ja parantaa ihon kollageenin tuotantoa. Tätä suihketta voi käyttää myös päivisin raikastamaan ja tasapainottamaan väsynyttä ihoa. 

Madaran luonnonkosmetiikka on turvallista ja se täyttää kansainvälisen ECOCERT standardin asettamat vaatimukset luonnollisesta ja ekologisesta kosmetiikasta. Laitan tähän postauksen loppuun linkin aikaisempaan todella suosittuun Madaran postaukseen. 


-tuulanneli// tuotteet on saatu lehdistönäytteenä pr-toimistolta //


aikaisemmat postaukset Madaran tuotteista;

4 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  13.10.2016 / 15:27

  Kuulostaa todella hyviltä tuotteilta.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.10.2016 / 13:33

   Kiitos Outi 🙂

   olen käyttänyt Madaraa nyt jonkin aikaa ja olen tyytyväinen!

 2. Annukka
  Kirjoittaja
  13.10.2016 / 17:28

  Istekin olen käyttänyt näitä Madaran tuotteita muuten olen tykännyt tosi paljon, mutta tuo suihke aiheutti mulle jonkun ihme allergisen tai muun reaktion ja iho lehahti ihan tositosi punaiseksi, eikä meinannut rauhoittua millään. Muutaman kerran kokeilin, mutta aina sama juttu, joten se lensi ikävä kyllä roskiin, kun ei ole lähipiirissä ketään samanikäistä (yhtä nuorta siis hehhee :)), kelle olisin voinut sen antaa.

  Naamiota en ole kokeillut, mutta kuulostaa hyvältä. Täytynee ensi viikonlopun messuilta bongailla.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.10.2016 / 13:39

   Moikka Annukka 🙂

   Harmi, että suihke on aiheuttanut sinulle allergisen reaktion. Minun herkällä iholla tuote on toiminut ja se on myös todella hyvä kosteuttaja. Huomaan talven lähestymisen iholla, kun se tarvitsee extrakosteuttajan.

   Naamio on todellinen suosikkini ja tuntuu, että ihoni rakastaa sitä! Toivottavasti törmäillään messuilla 🙂


Looking for Something?