Etusivu » Madara orcanic skincare

Madara orcanic skincare


Sain kolme viikkoa sitten testattavaksi Madaran luonnonkosmetiikkatuotteita. Minun ja Madaran tiet tuntuvat kohtaavan säännöllisen väliajoin. Tutustuin eka kerran tähän tuotesarjaan noin viisi vuotta sitten kun olimme tutustumassa Riikassa naisyrittäjien toimintaan. Vierailimme silloin näiden neljän nuoren naisyrittäjän innovatiivisessa yrityksessä. He olivat perustaneet yrityksensä intohimosta luonnolliseen elämäntapaan.

Nuoret naiset nimesivät unelmansa MADARAN mukaan – salaperäisen kasvin, jolla on makea tuoksu. Kasvin, joka on kasvanut pohjoisen Latvian niityillä ja merenrantojen dyyneillä vuosisatojen ajan. Vuosisatojen ajan viisaat naiset olivat käyttäneet tätä ja muita yrttejä kauneuteen ja lääkitsemiseen ja nyt siitä tuli luonnollisen elämäntavan, kauneuden ja voimakkaiden pohjoisten kasvien symboli.

Nyt heidän unelmastaan on kasvanut maailmalla tunnettu ainutlaatuista luonnonkosmetiikkaa valmistava yritys.Sain testavattavaksi kaksi erilaista naamiota. Näistä syväpuhdistava Detox mutanaamio (Ultra Purifying Mud Mask) on noussut suosikiksi. Olen käyttänyt sitä nyt kerran viikossa ja iho tuntuu kerta kaikkiaan hyvältä naamion jälkeen. Naamio sisältää pohjoista metsäjärvimutaa, joka puhdistaa, supistaa ihohuokosia, kirkastaa ihoa ja kosteuttaa. Eka kerralla naamio vähän nipisti ihoa ja naamion teho näkyi epäpuhtauksien nousuna iholle mutta ne hävisivät nopeasti pois. Seuraavalla käyttökerralla iho näytti vielä paremmalta kuin eka kerralla.

Kirkastava Aha kuorintanaamiota (Brightening Aha Peel Mask) olen käyttänyt pari kertaa kun olen ollut lähdössä jonnekin. Tämä naamio antaa iholle välittömästi upean kuulauden. Naamio myös parantaa muiden hoitotuotteiden imeytymistä ja tehoa. Esimerkiksi meikkipohja onnistui iltaa varten upeasti tämän naamion ansiosta.
Madaran putsareista tuli kerta heitolla minun suosikit. Olin jo hankkinut aikaisemmin Madaran Puhdistusmaidon (Cleasing Milk/ all skin types) koska edellinen toisen merkin puhdistusmaito oli aiheuttanut minulle allergisen reaktion. Madara rauhoitti ihon ja mikä tärkeintä tätä putsaria voin käyttää myös silmämeikin puhdistamiseen. Tämä kauraa ja lehmuksen kukkia sisältävä kermainen maito puhdistaa hellästi mutta tehokkaasti.

Uusi tuttavuus minulle oli sen sijaan syväpuhdistavaahto (Purifying Foam all skin types). Tämä siankärsämöuutetta sisältävä runsas vaahto syväpuhdistaa ihon ja poistaa meikin tehokkaasti. Tämän olen huomannut tehokkaasti kun minulla on ollut meikkiä enemmän. Kumpikaan näistä tuotteista ei ole ärsyttänyt todella herkkiä silmiäni. 

Puhdistuksen viimeistelyyn kosteuttava ja rauhoittava Kasvovesi (Comfoting Toner / dry, very dry skin). Pohjolan kamomilia sisältävä tuote todellakin virkistää kuivaa ja kireää ihoani. Madaran luonnonkosmetiikka on turvallista ja se täyttää kansainvalisen ECOCERT standardin asettamat vaatimukset täysin luonnollisesta ja ekologisesta kosmetiikasta. Tällä kertaa meidän yhteiselo on sujunut hyvin. Olen kirjoittanut aikaisemmin siitä kuinka meidän ensimmäinen yhteinen kokeilu päätyi roskiin viisi vuotta sitten. Käytin silloin vielä normaalia selektiivistä merkkikosmetiikkaa ja kun vaihdat luonnonkosmetiikkaa niin iho saattaa reagoida voimaakkaasti epäpuhtauksien poistuessa ihosta. Nyt olen käyttänyt jo useamman vuoden luonnonkosmetiikkaa herkistymisen takia ja ihoni on tottunut näihin ihaniin luonnontuotteisiin. Suosittelen lämpimästi!


                         -tuulanneli


13 Comments

 1. maiju
  Kirjoittaja
  13.5.2015 / 19:01

  Noi on niin kiinnostavia tuotteita. Juuri juteltiin eräässä tilaisuudessa näistä, että ei ole tullut testattua näitä vielä. Noi Detox-naamiot vaikuttavat mielenkiintoisilta.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.5.2015 / 05:02

   suosittelen maiju <3 minulle ainakin nämä putsarit + naamiot olivat kyllä todella toimivat 🙂

 2. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  13.5.2015 / 19:34

  Oi sinua onnekasta, olet päässyt Latviaan tapaamaan Madaran perustajia. <3 Madara on rakas, en kertakaikkiaan ole löytänyt yhtäkään huonoa saatikka keskinkertaista tuotetta. Tuo Detox naamio sai kasvoni tulipunaiseksi, mutta se kesti n.30 minuuttia. Tuubissa varoitetaankin, että on erittäin tehokas ja kyllä oli. 🙂 Tuo toinen naamio onkin sitten aivan erilainen ja ihoa hellivämpi. Pidän todella paljon molemmista. Madarat ovat vielä todella kauniita. <3

  Ihanaa viikonloppua <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.5.2015 / 05:08

   Kiitos Tiia 🙂 se oli todella mielenkiintoinen vierailu. Harmi, ettei nämä tuotteet silloin olleet minulle niin tärkeitä kuin nyt. Mutanaamio nipisteli minulla kanssa eka kerralla mutta ei enää toisella kerralla. Olen ihan koukussa nyt tuohon mutanaamioon. Iho on herää aina henkiin sen jälkeen. Tottakai se on vähän saattaa olla herkistyö mutta sitten se rauhoittuu. Naamion jälkeen on ihanan rentoutunut olotila.

   Käytän tosiaan sitä toista naamiota ns. pikakaunistajana ja se toimii. Sen jälkeen voi laittaa heti meikit ja menoksi!!!!

   Näitä tuotteita voin suositella lämpimästi! Kivaa viikonloppua myös sinulle ihanuus <3

 3. Uraaiti
  Kirjoittaja
  13.5.2015 / 21:36

  Kiehtovaa – täällä blogosfäärissä tuntuu elävän muutama kosmetiikkamerkki ihan omaa elämäänsä: Madara ja Lavera. Kummastakaan en ole paljoa nähnyt maksullista mainontaa mutta sitäkin enemmän blogipostauksia =) Uskaltaisikohan tällainen ongelmaihoinenkin kokeilla niitä? Terveisin Nimimerkki "Aikuisiän akne + ruusufinni takana"

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.5.2015 / 05:19

   Kyllä voin suositella koska minulla on ollut pari vuotta sitten todella paha herkistyminen merkkikosmetiikalle. Se jouduttiin rauhoittamaan antibioottivoiteilla. Sen jälkeen meni kaikki kallis merkkikosmetiikka roskiin ja siirryin pikku hiljaa näihin luonnontuotteisiin.

   Madaran putsari on hellä myös silmille eikä aiheuta mitää kirvelyä herkällä alueella. Pikkasen jännitti kokeilla tuota mutanaamiota koska siitä varoitettiin, että siinä on voimakas koostumus ja saattaa aiheuttaa herkistymistä mutta yllätys se toimi ihollani hyvin ja lopputulos oli loistava.

   Nämä tuotteet ovat turvallisia mutta kun aloittaa luonnonkosmetiikan kanssa pitää muistaa, että aluksi voi tulla näppyjä koska ihosta poistuvat epäpuhtaudet ja kemikaalijäämät. Kun en tiennyt tätä asiaa, minulla meni ensimmäiset Madarat roskiin viisi vuotta sitten 😉

   Minulla on kanssa ollut aikuisiän finnejä ja punaisuutta ihossa mutta tällä hetkellä ihoni on rauhoittunut ja se varmasti näkyy myös blogin kuvissakin. Kymmenen vuotta sitten en olisi voinut kuvat ihoani näin läheltä kuin tänä päivänä voin.

 4. Inspiration, Viltsumari
  Kirjoittaja
  14.5.2015 / 01:49

  Madara on rakkautta ensikosketuksella täälläkin. Tyylikkäät pullot kaiken lisäksi

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.5.2015 / 05:21

   Kyllä ihanaa ja ylellistä luonnonkosmetiikkaa 🙂

   ja upea yrittäjätarina takana <3

 5. Matkatar
  Kirjoittaja
  14.5.2015 / 08:11

  Madara kiinnostaisi kovasti. Olisi kiva kokeilla tuota meikinpuhdistusvaahtoa. En ole löytänyt vielä niin hyvää kuin Aqualan L, mutta haluaisin sen vaihtaa luonnonkosmetiikkaan.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.5.2015 / 13:12

   Itselleni puhdistusvaahto oli kanssa uusi tuttavuus ja se oli todella puhdistava ja iho oli miellyttävä sen jälkeen 🙂

 6. Jaana
  Kirjoittaja
  14.5.2015 / 08:44

  Tuo puhdistusvaahto on ihan huippu. Rakastuin heti ensi kokeilulla 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.5.2015 / 13:13

   Kyllä allekirjoitan ihan saman 🙂

 7. Nimetön
  Kirjoittaja
  18.5.2015 / 10:51

  Kiitos vinkistä! Näitä täytyy kokeilla. Olen käyttänyt luonnonkosmetiikka jo muutaman vuoden,
  kun kuulin, että voiteet imeytyvät verenkiertoon. En halua ylimääräisiä kemikaaleja kroppaani.


Looking for Something?