Etusivu » maaliskuun #lempivaate – farkkutyyli x3

maaliskuun #lempivaate – farkkutyyli x3

Maaliskuun viimeisissä päivissä ollaan ja näin vuorossa ovat kuukauden vakiopostaukset. Maaliskuun lempivaatteen valinta oli todella helppo. Aikoinaan blogin alkumetreillä farkut olivat vakiokamaa asukuvissa. Tänä päivänä suosin enemmän puuvillahousuja mutta maaliskuussa käytin pitkästä aikaa farkkuja ahkerasti.

Olen hankkinut nämä postauksen farkut joskus Lindexin loppualesta pari vuotta sitten. Kävin alkukeväästä katsomassa uusia farkkuja mutta en löytänyt näille korvaajaa. Toisaalta miksi olisin ostanut uudet, koska nämä vaan toimivat niin älyttömän hyvin. Farkuissa on suorat lahkeet, joka on varma valinta päärynävartalolle! Toiseksi rakastan yli kaiken vajaamittaisia housuja. koska niissä on aina enemmän särmää ja kengät näkyvät paremmin.

Farkut ja bleiseri

Tänä keväänä tulen varmasti pitämään farkkuja enemmän. Tein pari viikkoa sitten postauksen Suosikkityyli vuosikymmenen takaa, jossa yhdistelin farkut jakun kanssa. Parikymmentä vuotta sitten en voinut kuvitella päivääni ilman bleiseriä. Muistan elävästi olkatoppaukset ja vaatekaappini jakkurivistön mustan eri sävyissä. Housutyttönä rakastin bleiserilookia sen helppouden takia. Sittemmin tätimäinen jakkulook vaihtui rentoihin villatakkeihin mutta farkut ovat pysyneet mukana kaikki nämä vuodet.

Hylkäsin tämän jakku/farkkuyhdistelmän moneksi vuodeksi. Olen sittemmin myynyt kaikki ne parikymmentä mustaa jakkua kirpparilla eteenpäin. Hyvä näin, koska pidän näistä oversized -jakuista enemmän. Toinen ikuisuuskysymys itselläni on matalat lenkkarit vai nillkurit? Viimeisten vuosien aikana olen opettanut jalkani lenkkareihin ja nyt minulla alkaa olemaan vaikeuksia nilkkureiden kanssa. Jalkani ovat tottuneet liian mukaviin kenkiin!

Farkut ja valkoinen paitis

Viime vuosien suosikkiyhdistelmä farkkujen kanssa on ollut klassinen valkoinen paitis. Sinisen ja valkoisen yhdistelmä on aina raikas. Viimeistään näin keväällä valkoinen paitis on varma valinta farkkujen kanssa. Tässä asukokonaisuudessa minulla on luonnonvaalea tikkitakki yhdessä valkoisen paitiksen kanssa. Nämä kevyet tikkitakit ovat myös todella kiva pitää farkkujen kanssa. Harmikseni minulla ei ollut nyt tähän postaukseen asukuvaa, jossa tämä tikkitakki olisi paremmin esillä.

Tähän asukokonaisuuteen farkut istuvat hyvin. Tykkään tästä lookista todella paljon. Tässä on värimaailma kohdallaan ja näissä rennoissa vaatteissa ei voi olla viihtymättä.

Farkut ja sporttinen huppari

Lopuksi vielä sporttinen farkkutyyli joko sopii niin kotoiluun kuin työlookiin ulkoilun ja liikunnan parissa. Olen pyrkinyt käyttämään edes joka toinen päivä farkkuja nyt kotona ollessa. En halua hautautua kokonaan trikoovaatteiden kiristämättömään maailmaan. Yhdistelmässä mukavat vaatteet ja kotoilu piilee aina vaara. Farkkuja pitämällä varmistan itselleni, ettei tule mitään yllätyksiä sitten kun palataan normaaliin työrytmiin. Olen vahvasti sitä mieltä, että tiettyjä rutiineja kannattaa pitää yllä kotoilun yhteydessä niin pukeutumisen kuin kauneudenhoidon saralla.

Löysitkö sinä näistä omaa suosikkiasi ja mikä on sinun suosikkiyhdistelmä farkkujen kanssa?

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!
Pidetään huolta itsestämme ja läheisistämme ?   
-tuulanneli


10 Comments

 1. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  29.3.2020 / 16:21

  Mä niin tykkään noista sun sinapinkeltaisista kengistä 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   31.3.2020 / 18:58

   Kiitos Melissa 🙂

   Arvaapas tykkäänkö itsekin niistä! Kyllä me vielä ainakin yksi kevät vedetään yhdessä 🙂

 2. Asta B.
  Kirjoittaja
  29.3.2020 / 16:40

  Farkut ja bleiseri toimii tosi mukavasti, tykkään! Toivottavasti sulla on ollut mukava viikonloppu. <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   31.3.2020 / 19:07

   Kiitos Asta 🙂

   Meidän viikonloppu sujui todella rauhallisesti kotoillen 🙂

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  29.3.2020 / 18:39

  Ihanan aurinkoisia kuvia 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   31.3.2020 / 19:08

   Kuvauspäivinä on sattunut sopivasti olemaan aurinkoinen 🙂

 4. Nimetön
  Kirjoittaja
  30.3.2020 / 11:57

  Kivoja asuja! Farkut on kyllä upeat, mutta niin on nuo suloiset pinkit lenkkaritkin. ?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   31.3.2020 / 19:11

   Kiitos paljon 🙂

   Farkut vaan toimivat niin monessa jutussa. Ihastuin itsekin noihin Adidaksen lenkkareihin heti ensi silmäyksellä 🙂

 5. Nimetön
  Kirjoittaja
  2.4.2020 / 04:16

  Mahtava postaus. Farkut ovat niin monikäyttöiset ja mukautuvat vaikka mihin.

  Ensimmäisessä kuvassa olet tyyni ja niin cool. Wau, aikuinen naismalli! Tykkäsin tosi paljon kokonaisuudesta.

  Valkoinen paitis ja kuvissa välittyy ilo ja valo. Olet säteilevä ja täynnä energiaa. Upea pakkaus!

  Sporttinen huppari ja farkut kuvissa on katse tulevaisuuten, pilke silmäkuvassa ja toivoa täynnä tulevaan. Raikas, kaunis ja aikuisen rento look. Huokaan ja ihailen tyylitajuasi. Olet upea!

  En voi valita noista kokonaisuuksista yhtä paremmaksi, koska kaikki olivat loisteliaan onnistuneita comboja. Sinussa on tyyliä!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.4.2020 / 20:02

   Kaunis kiitos sinulle lukijani ihanasta kommentistasi 🙂 vetää ihan sanattomaksi!

   Tästä saan lisäboostia moneen postaukseen. Näitä asuinspiraatioita on kiva jakaa teille lukijoille. Kipuilin näiden asupostauksien kanssa näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa mutta nyt olen palannut normaaliin rytmiin.

   Farkut ovat kyllä yllättävän monikäyttöiset ja mallaavat moneen asukokonaisuuteen. Tänä keväänä farkuille on varmasti paljon käyttöä.
   Uusia asujuttuja farkkujen ympärille tulossa jatkossa 🙂

   Rauhallista ja rentoa viikonloppua sinulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?