Etusivu » Urtekram – luonnonkosmetiikkaa miehille!

Urtekram – luonnonkosmetiikkaa miehille!Heipparallaa kaikille! Tänään tutustutaan vähän miesten kosmetiikkajuttuihin ja tottakai luomuperiaatteella. Urtekram on tunnettu tanskalainen luonnonkosmetiikkabrändi. Tuotteilla on hyvä hinta/laatusuhde, joten tälle edullisuudelle iso peukku. Itselläni on ollut käytössä Urtekramin Morning Haze sarjan hiustenhoitoaineita, joista olen postaillut täällä (klik). 

Nyt syksyllä Urtekram on lanseerannut miehille oman luomusertifioidun ihonhoidon tuotesarjan. Deodorantti, Body & Hair Wash ja Face & Body Lotion tuoksuvat katajanmarjalle ja sisältävät aitoa tehoa luonnon omista aineosista. Baobab ja hyaluronihappo auttavat kosteuttamaan ja vahvistamaan sekä ihoa että hiuksia. Lakritsijuuri suojaa ilmansaasteilta ja Aloe Vera rauhoittaa, hoitaa ja uudistaa.

Kurkkaapas seuraavan kerran löytyykö tämä tuotesarja omasta hyvin varustetusta päivittäistavarakaupasta. Tässä on myös todella kiva lahjaidea isänpäiväksi. Urtekram tuotesarja on Ecocert – sertifioitu ja vegaaninen luonnonkosmetiikkasarja. Maskuliinista luomua tyylikkäissä harmaissa puteloissa. Ainakin meillä nämä menivät heti käyttöön!


-tuulanneli
// tuotteet saatu testiin pr-näytteenä //

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?