Etusivu » Lokakuu 2020- uuden normaalin edessä

Lokakuu 2020- uuden normaalin edessä

Kulunut kuukausi jää muistoihin uusien asioiden opetteluna. Kukapa olisi uskonut, että me vaasalaiset olemme puheenaihe koronatartunjen vuoksi. Tilanne on tuonut muutoksia omaan arkeeni. Maskin käytöstä on tullut minulle uusi normaali niin töissä kuin yleisillä paikoilla. Ruokakaupassa ja asioilla käynti sujuu maskissa melkein jo luonnostaan. Tätähän en olisi voinut uskoa kuukausi sitten, jos joku olisi sanonut minulle siitä.

//lokakuun 3 suosituinta postausta//

1. Syksyn 2020 tyylihaaste – tämä on yksi lemppariaiheistani. Tyylistä ja pukeutumista on aina kiva kirjoittaa. Tästä aiheesta minulla riittää niin mielipiteitä kuin syötyjä sanoja. Joskus sytyn uusille jutuille todella nopeasti ja tiedän, että haluan kotiuttaa vaatteen ihan heti vaatekaappiini. Sitten on tyylejä, joille sanon tiukasti ”ei” vaikka ne olisivat ihan OK. Sitä vaan jumiutuu joskus totaalisesti omalla turva-alueelle. Mekot ja hameet ovat olleet minulle vaikeita. Tänä syksynä olen hankkinut peräti yhden kuosillisen mekon peruuntunutta gaalaa varten. Katsotaan tuleeko tänä vuonna tilaisuutta, johon voisin laittaa mekon.

2. Poimintoja viikolta -kukkia, kierrätystä ja suojamaskeja. Näitä koontipostauksia kuluneesta viikosta on mielenkiintoista kirjoitella. Omalla kohdalla vaan ne tapahtumat ovat jääneet minimiin kuluneella kuukaudella ja kolme viikkoa sitten se kalenteri tyhjeni täydellisesti koronan takia kotikaupungissani. Tässä postauksessa ollut tutustuminen Minimosseniin taisi jäädä tämän syksyn viimeiseksi pr-tapahtumaksi.

3. Uutta ja vanhaa – #shopyourcloset – tämän syksyn työlook on ollut täysin musta päästä varpaisiin. Alkusyksyn hankinta musta tikkiliivi on ollut superihana ja enpä ole kovinkaan montaa päivää ollut töissä ilman sitä. Tikkiliivi antoi myös uuden elämän kauniille klassiselle niinmundesignin neulemekolle, joka oli totaalisesti hautautunut vaatekaappini kätköihin. Usein se paras shoppailureissu suuntautuu sinne omaan vaatekaappiin!

//oma suosikki//

Toteutimme monen asiakkaan toiveen pari viikkoa sitten. Carola valitsi omia suosikkejaan Karisma Vaasan syksyn mallistoista. Meillä oli todella mukava iltapäivä kuvatessa näitä stailattuja asukokonaisuuksia. Anna on loistava malli ja helppo kuvattava. Jälleen oli kiva seurata Carolan työskentelyä hänen stailatessa näitä asukokonaisuuksia. 

Olemme tutustunut Carolaan yli parikymmentä vuotta sitten, kun meidän liikkeet sijaitsivat vierekkäin. Vuosien saatossa olen oppinut Carolalta paljon tyylikkään pukeutumisen saloja ja Carolan tyyli on ollut ehtymätön inspiraation lähde. Esimerkiksi tämän syksyn rakkauteni mustaan neulemekkoon sai alkysysäksen, kun näin Caroln päällä ihan yksinkertainen klassisen neulemekko nahkaleggareiden kanssa. Siinä tilanteessa muistin vähälle käytölle jääneen niinmundesignin mekon vaatekaappini perukoilla. Näin kaunis neulemekkoni sai ihan uuden elämän.

Suositun postauksen Carolan valinnoista voit lukea täältä (klik).

//tervetuloa marraskuu//


Tällä kertaa on edessä vähän erilainen marraskuu ilman lomaa auringossa. Olemme useana vuonna pitäneet kesäloman pimeän marraskuun aikana. Näin loppuvuosi on mennyt nopeasti joulun merkeissä. Onneksi aikaistunut joulun ajan työprojektini pitää minut kiireisenä ensi viikosta alkaen. Olen ottanut myös kirkasvalon esille ja tämäkin postaus on kirjoitettu ns. valohoidossa. Kaikki pienetkin keinot auttavat nyt syyskaamoksen selättämisessä.


Rentoa viikonloppua ja pidetään huoli itsestämme ja läheisistämme ?

 -tuulanneli

1 Comment

 1. Unknown
  Kirjoittaja
  8.11.2020 / 10:24

  Marraskuu ei ole minunkaan suosikki kuukausi, mutta pienillä jutuillakin on
  iso merkitys. Ulkoilu,urheilu ja musiikki on hyviä keinoja selättää väsymys.
  Samoin kävi meille että matka aurinkoon jäi tekemättä ja näillä nyt
  mennään.
  Tämä blogi on myös yksi mukavista asioista jota odotan aina.
  Hyvää marraskuun jatkoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?