Etusivu » Lauantain lista kuluneesta viikosta 24/2020

Lauantain lista kuluneesta viikosta 24/2020


Mikä oli viikon paras juttu? – Kuvasimme perjantaina kivan kesäisen tarinan Karisma Vaasan blogiin. Pitkästä aikaa oli todella mukavaa tehdä muotijuttuja. Instassa julkaisinkin tästä kesätarinasta pienen sneak peekin, jossa olemme Raippaluodon sillalla. Katariina oli kehittänyt todella kivan tarinan, jossa liikuimme eri paikoissa kesäisessä Vaasassa. 

Mikä oli viikon huonoin asia? – Ehkäpä se on juhannuksen lähestyminen, joka merkitsee päivien lyhenemistä. Onneksi on vielä paljon kesää jäljellä.
Arvosana kuluneelle viikolle? – Kulunut viikko oli kokonaisuudessaan ihan mukiinmenevä, joten arvosana on 8+.
Viikon asu  ja viimeisin ostos – Neljä kuukautta kypsyttelin tätä puhvihihaista tunikamekkoa joka minulla oli alkukevään hankintalistalla. Löysin tämä kauniin Malene By Birgerin mekon jo helmikuussa, jolloin tein siitä jopa instastoorin. Rakastuin mekkoon ensi silmäykellä. Silloin jätin mekon kuitenkin vielä kauppaan, koska halusin löytää vastaavan mallin puserona eli vähän lyhempänä. Taisi se koronakin tulla vähän sotkemaan väliin niitä hankintoja.

Mekko on pyörinyt mielessäni ja enkä ole löytänyt vastaavaa puseroversiona, joten kotiutin mekon pari päivää sitten. Housutyttönä yhdistin mekon leveälahkeisten valkoisten housujen kanssa. Aluksi ajattelin, että mekko on liian raskas housujen kanssa mutta valkoiset housut matsaavat loistavasti. Sandaalit tekevät myös asusta kevyemmän.
Miten olet voinut? – Olen nauttinut tämän viikon lämmöstä sata lasissa. Olen ehtinyt jopa käydä viheriöillä kolmena iltana. Pelaamisen ilo houkuttelee pelaamaan useammin kuin edellisenä vuosina. Golf on todella hyvää liikuntaa meille jokaiselle niin kropalle kuin mielelle. Huomaan oman liikkuvuuden kehittyvän mitä enemmän kierroksia saan alle. Nyt tavoittelen vähintään kolmea kierrosta viikottain ja sen pitäisi olla helposti saavutettavissa yhdessä murun kanssa. 

Millä fiiliksellä ensi viikkoon? – Todella positiivisin mielin kohti juhannusta. Keskikesän juhlaan kuuluu rentoa yhdessäoloa ja grillissä tiriseviä herkkuja. Tänä vuonna meidän juhannus menee rauhallisesti ihan kotioloissa. Ainakin säätiedotteet lupaavat meille loistokeliä ensi viikonlopulle. 

Mitä suunnitelmia sinulla on juhannuksena?

-tuulanneli

7 Comments

 1. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  14.6.2020 / 05:26

  Suosin itsekin mekko-housut -yhdistelmiä ja pidän juuri tuosta kokonaisuudesta, missä on lyhyet leveälahkeiset housut ja väljä mekko. Mekkosi on todella kaunis! Tiedätkö, että mulla on puhvihihainen mekko, joka on lähes 10 vuotta vanha eikä silloin ollut ollenkaan tuota mallia juurikaan markkinoilla. Se toimii edelleen kuin häkä (onpa outo sanonta kun näkee sen kirjoitettuna).
  Me lähdetään mökille ja ihan pienessä piirissä kokkaillaan ja nautitaan kesäherkuista. On ihanaa, että on luvassa aurinkoinen ja lämmin juhannus.
  Valoisaa juhannusviikkoa Tuula! <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   18.6.2020 / 18:07

   Heippa Maarit, sinun juhannus kuulostaa aivan ihanalta. Meillä on kanssa tiedossa rento ja rauhallinen juhannusyhdessä. Meidän nuori perhe tulee vasta ensi viikolla, kun meillä on ne isäni hautajaiset.

   Puhvihihat ovat aina olleet heikkouteni. Ihastuin helmikuussa ensi silmäyksellä mutta jätin sen kauppaan, koska silloin se ei mallannut tummien housujen kanssa. Valkoisten housujen kanssa mekko näyttää ihan toiselta!

   Aurinkoista juhannusta sinulle Maarit 🙂

 2. Annukka | HappyAnnukka
  Kirjoittaja
  14.6.2020 / 16:50

  Juhannus menee ihan Helsingissä. Ystäväni tulee tänne ja olen vähän haaveillut, että vuokrattaisiin soutuvene. Haluisin kyllä vähän vauhdikkaamman, mutta kumpikaan meistä ei osaa ajaa sellaista, niin pitää vaan soutaa sitten vähän reippaammin. Muun ajan voikin sitten vain loikoilla auringossa.

  Aurinkoista ja rentouttavaa juhannusta sinulle!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   18.6.2020 / 18:17

   Kiitos Annukka 🙂

   Tuo suotuvene juttu kuulostaa todella kivalle! Itse olen suotanut viimeksi joskus kymmeniä vuosia sitten.

 3. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  15.6.2020 / 04:41

  Palaan juuri juhannukseksi eläinleiriltä kotiin Helsinkiin, joten lepään koko viikonlopun ja palaudun reissusta. Seuraavalla viikolla on sitten toinen leiri ennen viiden päivän lomaa.

 4. Sonja
  Kirjoittaja
  15.6.2020 / 10:04

  Juhannus menee ihan kotosalla miehen töiden vuoksi. Lomalla päästään sitten mökkeilemään

 5. hannamaria
  Kirjoittaja
  16.6.2020 / 06:33

  Ihana kuulla että elämä hymyilee! Lähden ensimmäistä kertaa ikinä viettämään mökkijuhannusta kaverin mökille, tulee varmasti erikoinen reissu!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?