Etusivu » Kolme henkilökohtaista asiaa ja viime päivien kuulumiset!

Kolme henkilökohtaista asiaa ja viime päivien kuulumiset!

Moikka kaikille, toivottavasti sinulla ja läheisilläsi on kaikki hyvin. Tällä hetkellä asiat tuntuvat muuttuvan nopeaan tahtiin, kun saat postauksen julkaistua niin jälleen on noussut uusia asioita pinnalle. 

Olen ollut ällikällä lyöty itseni suhteen. Olen vuosien saatossa oppinut sietämään omasta mielestäni hyvin epävarmuuden tilaa yrittäjän urani aikana. Nyt olen paininut alakulon kanssa jo muutaman viikon. Pieni ihminen tuntee itsensä avuttomaksi kaiken tämän myllerryksen keskellä. Ehkäpä se suurin syy ahdistukseen on se, että sinä et pysty vaikuttamaan tapahtumien kulkuun. Nyt pitää oppia päästämään irti varmuuden tunteesta ja siirtyä rohkeasti epämukavuusalueelle.

Minulle asioiden listaaminen toimii aina hyvänä purkautumiskeinona. Tälläisenä aikana on tärkeää käsitellä omia tuntojaan ja etsiä niitä positiivisia asioita arjesta. Nämä kysymykset ovat osa blogihaastetta, jonka löysin blogini arkistoista;

3 asiaa, joita odotan…kesää, viikonloppua ja kaiken tämän kaaoksen rauhoittumista.

3 asiaa, joita haluan…monta yhteistä vuotta läheisten kanssa, tavallisia arjen rutiineja, hyvää terveyttä ja mielenrauhaa.   

3 asiaa, jota teen usein…juon kahvia, notkun netissä ja laiskottelen.


3 asiaa, joista tykkään…vaatteet, kauniit visuaaliset kuvat ja kaikki naisellinen hömppä.

3 asiaa, joista en tykkää…korona, ihmisten itsekkyys ja hamstraaminen.


3 asiaa jotka rauhoittavat minut…oma murun läheisyys, luonnon rauha ja iso kupillinen vahvaa kahvia sekä mielenkiintoinen naistenlehti.

3 asiaa, jotka saavat minut stressaantumaan…ihmisten epäaitous, tekemättömät työt ja asioiden jaarittelu.

3 asiaa mitä teemme viikonloppuna…vietämme rauhallista yhteistä kotiaikaa murun kanssa, ulkoilemme ja teemme hyvää kotiruokaa.

3 asiaa mitä olen tehnyt viimeisen viikon aikana…siivonnut kaappeja, kuunnellut mielenkiintoisia äänikirjoja ja osallistunut ilmaisiin webinaareihin.


3 asiaa, jota korona on opettanut minulle…ihan mitä tahansa voi tapahtua, elämästä pitää nauttia juuri nyt ja epävarmuuden tilanteessakin voit löytää uusia tapoja toimia.


Tämä nykyinen tilanne tarjoaa meille hyvän mahdollisuuden pysähtyä ja miettiä miten asioita voi tehdä toisin ihan uusilla toimintatavoilla. Tulevaisuudessa työpaikoilla tulee tapahtumaan muutoksia. Meillä on pitkälle kehittynyt teknologia, joka tarjoaa vaihtoehtoiset mahdollisuudet tehdä töitä. Tottakai me tarvitsemme sosiaalisia kontakteja ja työyhteisöä mutta tarvitseeko meidän suhata ympäri maailmaa palavereissa.


Tunnustan itse kaipaavani kaikkia niitä tapahtumia, mitkä ovat nyt jäissä. Tykkään olla todella paljon omissa oloissani mutta tarvitsemme myös niitä sosiaalisia kontakteja. Kävin tiistaina kynsihuollossa. Mitä luksusta arjen keskelle! Kiitos vielä Anastasialle aivan ihasta jutteluhetkestä. 


 Kuinka sinun viikkosi on sujunut? 
Oletko sinä löytänyt uusia puolia itsestäsi viimeisten päivien aikana?

-tuulanneli


12 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  26.3.2020 / 11:49

  Itselläni on suurin murhe tällä hetkellä se kun ei pysty läheisiä näkemään, täällä kun tuo koronatilanne vielä kohtuullisen rauhallinen muutoin on..

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   26.3.2020 / 19:10

   Samoin meillä täällä rannikolla kanssa on rauhallisempaa. Meillä kanssa on läheisiä karanteenissa, joten nyt ei nähdä!

 2. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  26.3.2020 / 16:34

  Olen ollut yllättävän rauhallinen, nukkunutkin jopa paremmin kuin aikoihin. Olen ehkä tajunnut, tilanteen olevan nyt niin kaukana hallinnastani, ettei murehtimisellani ole mitään vaikutusta asoiden kulkuun. Toivon vain, että kaikki läheiseni ja ystäväni pysyvät terveinä ja pandemia laskuun mahdollisimman nopeasti.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   26.3.2020 / 19:26

   Hienoa Tuuli 🙂

   Kirjoittaminen on minulle aina hyvää terapiaa samoin se, että annan tunteiden tulla esille. Nyt tuntuu jo paljon paremmalta ja elämä kyllä kantaa. Me selvitään tästä! Kaikella on aina tarkoituksensa ja jotain kerrottavaa luonnolla on meille nyt!

   Mukavaa tulevaa viikonloppua sinulle! Pidetään huolta itsestämme ja rakkaista läheisistämme!

 3. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  27.3.2020 / 05:17

  Tämä on henkisesti erittäin raskasta aikaa. Itseäni kovin jännittää se, että aloitan sekasin chatissä ja tuntuu kuin olisin itsekkin aivan sekaisin 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.3.2020 / 18:22

   Nyt tapahtuu niin paljon asioita, joita ei pieni ihminen ymmärrä!

 4. KastehelmiB
  Kirjoittaja
  27.3.2020 / 05:40

  Voin yhtyä noihin listan asioihin lähes täysin. Elämä on todellakin nyt poikkeuksellista ja ajatukset harhailevat sinne tänne. Pakko on myöntää, että pelottaa läheisten vuoksi. Ihan hirveä ikävä on myös lastenlapsia. Onneksi on skype, jonka kautta saa edes kuvaviestejä heiltä.

  Etätyössä on omat hyvät puolensa, mutta pikku hiljaa alan kaipaamaan työkavereita. Onneksi aurinko on paistanut ja meillä on ollut ihanat kevätkelit. Se helpottaa elämää huomattavasti. Mukavaa aurinkoista viikonloppua, kaikesta huolimatta.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.3.2020 / 19:07

   Minut tämä koronacase yllätti täydellisesti! Nyt olen kotiutunut hyvin epävarmuusalueelle ja bloggaaminen tuntuu jälleen kivalta.

   Blogi tarjoaa hyvän alustan purkaa ajatuksiaan ja jakaa tunteita myös toisten kanssa sekä pystyy antamaan vertaistukea toisille.

   Minäkin kaipaan työyhteisöäni ja kaikkia niitä ihania tapahtumia, mitkä ovat nyt peruuntuneet. Taitaa syksyllä on paljon tapahtumia!

 5. Art LilyKristin | M.Hartikainen
  Kirjoittaja
  28.3.2020 / 20:03

  Viime ajat on mennyt paljolti kotona ja liikkuen luonnossa. Kirjoittaminen on ollut hyvä väylä purkaa tämän hetken tuntoja tästä hämmentävästä ajasta. Välillä ahdistaa, mutta pyrin menemään päivä kerrallaan. 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.3.2020 / 19:32

   Kirjoittaminen auttaa todella paljon tässä tilanteessa. Nyt todellakin pitää mennä päivä kerrallaan. Elämä kantaa ja me selvitään yhdessä tästä!

 6. isivuosi
  Kirjoittaja
  30.3.2020 / 13:59

  Nyt eletään aikaa joka pistää ihmisen miettimään ja varmasti saa aikaan epävarmuutta. Itselläni on kaiken tämän suhteen kuitenkin varsin luottavainen olo, tästäkin selvitään!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.4.2020 / 20:08

   Nyt vain täytyy mennä päivä kerrallaan. Mielenkiinnolla odotan meidän arkea kaiken tämän jälkeen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?