Etusivu » Kolme asiaa randomina ja kirjoitusblokin selättämistä!

Kolme asiaa randomina ja kirjoitusblokin selättämistä!

3 asiaa, joista pidän erityisen paljon juuri nyt
 • Pipokausi on alkanut! Kävimme sunnuntaina ottamassa nämä asukuvat. Ensimmäiset otokset olivat ilman pipoa mutta blogiin valikoituivat nämä pipokuvat. Jotenkin vain pipo tekee asusta puetumman näköisen juuri nyt. Pakko myöntää, että se talvi kolkuttelee siellä nurkan takana.
 • Kirpeät pakkasaamut. Tykkään syksyn kirpeistä, muutaman miinusasteen pakkasaamuista. Samoin lumettomuudelle annan ison peukun. 
 • Rauhalliset koti-illat murun kanssa. 

3 asiaa, mitkä ärsyttävät juuri nyt,
 • Kirjoitusblokki, aina se yllättää! Olen nyt pyöritellyt uusinta postausta viiden päivän ajan. Aihe on muuttunut joka päivä ja tällä hetkellä minulla on muutama keskeneräinen postaus luonnoksissa. Tässä kohtaan kärpäsestä on tullut härkänen ja kirjoittamisen kynnys on nousi vähän liian korkeaksi ilman mitään erityistä syytä.. 
 • Harmaus ja pimeys. Tähän ei vaan millään totu. Nyt on taas käsillä ne vuoden haastavimmat ajat valokuvaamisen suhteen. Edellisinä vuosina tämä aika on sivuutettu helposti Espanjan kuvilla. Nyt kaamosta kampitetaan kotimaisemissa.
 • Amerikan pressan vaalit. Tähän ei varmasti tarvitse kommentoida enempää!
 
3 asiaa, jotka puen mielelläni päälle tällä hetkellä;
 • Villaneuleet luonnonläheisissä väreissä. Vuosien saatossa olen oppinut lukemaan tarkasti neuleiden tuotelaput. Keinomateraalien cocktailille sanon tiukasti ”ei”, vaikka kuinka kukkaro huutaisi, että nyt on kiva edullinen ostos ja jotain uutta helposti vaatekaappiin. Tänä syksynä olen löytänyt Arketin 100% villaneuleet ja olen ollut positiivisesti yllättänyt neuleiden laadusta. Nämä eivät jää yhden sesongin ihmeeksi vaan ovat varmasti ensi syksynäkin käyttökelpoisia.
 • Leather jacket ❤ Aivan loistava työvaate. Tänä syksynä on ollut paljon kivoja nahkavaatteita uusissa lookeissa. Varsinkin kokomustaa asukokonaisuuteen nahka tuo kivaa struktuuria. Tämä minun nahkajakkuni on lyhythihainen ja käytän sitä mustan neulemekon kanssa. Samoin se mallaa todella hyvin kuosillisen viskoosimekon kanssa.
 • Neulemekko on yksi tämän syksyn luottovaatteista. Todella helppo ja siisti työvaate, joka sopii moneen menoon. Neulemekkojen kautta olen oppinut pitämään enemmän mekkoja. Ehkäpä se johtuu siitä myös, että neulemekkojen kanssa voin pitää paksuja sukkahousuja. 
3 asiaa, jotka saavat minut rentoutumaan tällä hetkellä;
 • Rauhallinen koti-ilta murun kanssa
 • Kahvikuppi ja kiva naistelehti täynnä inspiraatiota meidän arkeen.
 • Kävelylenkki Hansin kanssa. Koira on vaan yksi parhaimmista tsemppareista liikkumiseen.
3 asiaa mitä odotat juuri nyt;
 • Pieniä lievennyksiä koronarajoituksiin. Näitä on onneksi luvassa meillä täällä Vaasan seudulla lähiviikkoina. Nyt pitää vaan toivoa, ettei mitään uusia tautiryppäitä synny. Meillä on parin viikon päästä tarkoitus järjestää Muotia ja Brunssia -tapahtuma, mikäli koronatilanne pysyy rauhallisena.
 • Viikonloppua. Minulla on ensi viikonlopulla ruhtinaallisesti pari päivää vapaata pitkästä aikaa ja ne ovat pyhitetty yhteiselle yhdessäololle murun kanssa. Elämäntapaoppaat neuvovat elämään tässä hetkessä, eikä saisi odottaa vain viikonloppuja, loma- tai juhlapäiviä. Olen vahvasti sitä mieltä, että arjessa jaksaa aina paremmin, kun on jotain pientä kivaa, mitä odottaa. Itse asiassa odotan myös jo joulua, koska sitten olemme ohittaneet tämän kaikkein pimeimmän ajanjakson.
 • Yhteistä aikaa Ellin kanssa. Tätä minä aina odotan. Varsinkin nyt, kun Elli oppii paljon uusia asioita jokaisen päivänä. Onneksi nykyään voi lähettää helposti videoita päivän tapahtumista. 
Tässä nopeasti asioita listattuna. Jippii sain kirjoitettua edes yhden luonnoksen valmiiksi. 
Rentoa viikonjatkoa ? Pidetään huoli itsestämme ja läheisistämme ?

 -tuulanneli

8 Comments

 1. Art LilyKristin | M.Hartikainen
  Kirjoittaja
  12.11.2020 / 09:38

  Minä myös ostin tänä syksynä "nahkaisen" paitatakin, niin ihana. <3 Neulemekot ja pipot on myös niin kiva saada taas pukea.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.11.2020 / 07:24

   Tänä syksynä on ollut kaupoissa aivan ihania nahkavaatteita. Nahkajakku on ollut todella monikäyttöinen ja aivan loistava työvaate.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  12.11.2020 / 16:18

  Noita kirjoitusblokkeja aina aika ajoin itsellekin tulee eikä siihen ainakaan omalla kohdalla oikein auta muu kuin aika.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.11.2020 / 07:25

   Olen niin oikeassa tuon kirjoiotusblokin kanssa. Aiheita olisi vaikka kuinka paljon mutta tekstiä vaan ei synny. Tottakai tähän vaikuttaa myös työkiireet, jotka menevät valitettavasti harrastuksen edelle.

 3. Tuula's life
  Kirjoittaja
  12.11.2020 / 18:17

  Kivat randomit! Ja ihana syysasu. Sinulle sopii hyvin pipo! Yllätit minut, että sinullakin on joskus kirjoitusblokki. Minulla on ollut tänä syksynä jonkun kerran tuo kirjoitusblokki. En ole uskaltautunut esim. teatteriin ja vasta nyt kävin taidemuseossakin ja Helsingin kulttuurielämä on jäänyt kokonaan väliin. Ne ovat yksi inspiraationi lähteistä ja kun tilanne on tämä, niin se on vähän lannistanut. Mutta parempia aikoja kohti ollaan menossa, näin toivon ja uskon.
  Hyvää loppuviikkoa sinulle <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.11.2020 / 07:35

   Kiitos paljon Tuula 🙂

   Tämä aika on todella haastava meille jokaiselle. Kyllä minulla tulee näitä kirjoitusblokkeja säännöllisin väliajoin. Työ vaatii aina oman osuutensa luovuudestani.

   Onneksi nyt on jo valonpilkahduksia näkyvissä.

   Mukavaa viikonloppua sinulla <3

 4. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  13.11.2020 / 05:11

  Sama juttu, että kirjoittaminen takkuaa.Aiheita kyllä olisi vaikka miten mutta kun ei saa loppuun asti millään.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.11.2020 / 07:36

   Huomaan työkiireiden vaikuttavan tähän kaikkein eniten. Kiire vaan tappaa luovuutta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?