Etusivu » Kikas kauneushuone on tullut kaupunkiin!

Kikas kauneushuone on tullut kaupunkiin!

Kerro ihollesi, että kevät on täällä! Minulla on ihana uutinen teille vaasalaiset. Marika on tuonut Kikaksen kauneushuoneen Wasa Sports Clubin tiloihin Palosaarelle. Marika kutsui minut pari viikkoa sitten tutustumaan uusiin tiloihinsa. Samalla hemmottelin itseäni ihanalla hoidolla. 


Ihoni oli viimeisten viikkojen kiireiden vuoksi vähän ärtynyt, punoittava ja kuiva. Marika laittoikin minulla kaksi tehonaamiota peräkkäin. Jurliquen Intensive Recovery maskilla syväpuhdistettiin, piristettiin ja annettiin uutta kimmoisuutta iholle. Nurturing naamiolla rauhoitettiin ihon tasapainoa ja samalla annettiin uutta eloa kollageenille, vähän tasoitettiin ryppyjä ja napakoitettiin ihoa. Lopputuotteina käytettiinkin minun Jurliquen lempparituotteita. Nutri-Define with Biosome 5 tuotesarja on suunniteltu juuri aikuisen naisen iholle. Laitankin postauksen loppuun linkit, joista voit lukea lisää näistä käyttämistäni luonnonkosmetiikan huipputuotteista.
Naamioiden aikana Marika teki minulle vielä rentouttavan aromaterapiahieronnan decolteen, niskan ja päänseudulle. Voi taivas, mikä seesteinen olotila minulla oli hieronnan jälkeen. Mikä tärkeintä seuraavan vuorokauden aikana lähtivät myös kuona-aineet tehokkaasti liikkeelle!

Miltä sinusta kuulostaisi ylellinen aromaterapiakasvohoito kohottavalla ja kirkastavalla naamiolla? Marika tarjoaa lukijoilleni tämän hoidon (arvo 70€) mukaan lukien ihanan käsivoiteen (arvo 46€) yhteishintaan 85 €. Todella aivan loistava äitienpäivälahjavinkki! Marikalla on myynnissä lahjakortteja, joten kannattaa vinkata asiasta! Kikas -kauneuhuoneen aukioloajat ja yhteystiedot löydät täältä (klik)!


-tuulanneli


//postaus on tehty yhdessä Kikas.fi kanssa //
Linkit Nutri Define with Biosome 5 postauksiin;


https://tuulanneli.fi2015/11/jurlique-nutri-define.html

https://tuulanneli.fi2015/06/jurlique-nutri-define-with-biosome5.html

2 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  21.4.2016 / 10:28

  Kuulostaa aivan mahtavalta!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   24.4.2016 / 20:41

   Kiitos 🙂 Hoito tuli kyllä tarpeeseen ja varsinkin minun ihoni kiittää 🙂


Looking for Something?