Etusivu » kiitos syyskuu

kiitos syyskuu

Kiitos kiva syyskuu! Pehmoisia neuleita ja harmaan eri sävyjä, se taisi ollan puketumisen päälinja viime kuussa. Syyskuun puolessa välissä lähdin mukaan mekkoviikko haasteeseen. Aika mielenkiintoinen viikko, jossa haastavinta oli asupostauksien teko joka päivä. Viikon ansiosta opin käyttämään mekkoja. Harrastuspuolella golfbägi laitettiin talvisäilöön Kalajoen onnistuneen viikonlopun jälkeen. Kuukauden syvällisemmät ajatukset taisivat löytyä synttäripostauksesta, jossa päädyin olemaan aikuinen nainen parhaassa iässä. heh, heh….

Syyskuu sisälsi kivoja yhteistyökuvioita. Blogi kutsuttiin Indiedays – perheeseen. Kiharakoulussa tehtiin kiharoita ja korkkarikoulussa käveltiin vähän korkeimmilla koroilla. Stylisti Katriina antoi minulle vähän ajattelemisen aihetta vartalon suhteen. Niitä juttuja sulattelen aina vaan. Sinne jäi syyskuu ja tervetuloa lokakuu. Jännittävä  ja arvaamaton kuukausi edessä. Olotila on kuitenkin ihanan rauhallinen. Olen onnellinen. 

Lämpimät halit kaikille!

                            -tuulanneli

4 Comments

 1. Lady of The Mess
  Kirjoittaja
  1.10.2014 / 21:41

  Sinnehän se jäi syyskuu – ja upea kuukausi olikin!
  Toivottavasti lokakuu on yhtä hieno – meille kaikille!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.10.2014 / 13:47

   kiitti ihanainen lady <3, toivotaan, että lokakuu on yhtä antoisa kuin syyskuu.
   Kaikkihan on aina kiinni meidä omasta asenteesta.

 2. Life with Satu
  Kirjoittaja
  2.10.2014 / 11:23

  Oi kun kiva blogi sinula, miten minä vasta tämän nyt löysin! No pääasia, että löysin. Syyskuu oli kyllä hyvä kuukausi, toivottavasti lokakuu on yhtä hyvä 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.10.2014 / 13:50

   Kiitti Satu <3 – hyväksyin sinun kommenttisi puhelimella ja minun piti oikein miettiä, että
   kuka Satu kunnes nyt tietokoneella näen sinun kuvasi. Olet vaihtanut nettinimeä ihana Dahlia. Olenkin jo hetken aikaa seurannut sinun lämminhenkistä blogia.
   Kiva kun löysit minut <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Looking for Something?