Etusivu » Kiitos marraskuu

Kiitos marraskuu

Aurinkoinen marraskuu takana ja paljon valonergiaa ladattuna talvea varten. Olemme jo muutaman vuoden ajan ajoittaneet parin viikon loman marraskuulle ja tämä on osoittautunut todella loistavaksi ratkaisuksi.

marraskuun TOP 3 SUOSITUINTA POSTAUSTA

Neljä asia minusta ja muistoja elämän varrelta oli pitkästä aikaa inspiroiva ja mukava haastis. Tämä kysymyshaastis on aikoinaan lähtenyt facebookista. Postauksessa oli kiva muistella omaa elämänjanaa eli missä on asunut ja työskennellyt ja kuinka nämä ovat nivoutuneet omaan elämään. Bonuskysymyksenä mietin tottakai omia lempparibrändejä rättipuolella. Kuten postauksessa totesin, että se myyjä/rättimyyjä ei koskaan katoa identiteetistäni.

Viisi viikon varrelta puhelimen kautta  -postauksista on tullut vakiokamaa blogissani viikottain. Näihin postauksiin on kiva koota irrallisia ja kivoja tapahtumia sekä asioita viikon varrelta. Viime kuun suosituin oli odotetusti ensimmäinen postaus lomamatkalta. Lomapäivien fiiliksiin on aina kiva palata.

Karisma Fashion Show & Coctail – oli upeasti stailattu kokonaisuus. Näitä näytöksiä on todella kiva kuvata ja näin jakaa teille asuinspiraatiota.

KUUKAUDEN OMAT SUOSIKIT

Matkan ykkösvaate oli tämä kotimainen Vietto -taskuneuletakki. Toteutin ensimmäisen kerran asupostauksella useammalla eri asukokonaisuudella. Idea syntyi kotikoneella, kun purin kuviani ja huomasin neuletakin olevan mukana useassa otoksessa. Neuletakki oli vaan niin älyttömän helppo yhdistää ja nappasinkin se aamuisin mukaan, kun lähdimme liikkeelle. Vietto -ajantonta ekomuotia sesongista toiseen -postauksessa oli muutenkin asioiden äärellä, jotka ovat lähellä sydäntäni ja arvomaailmaani.


TERVETULOA tunnelmallinen joulukuu

Aivan ihastuttava ja lämminhenkinen kuukausi edessä. Jokaisessa meissä asuu pieni jouluihminen, niin minussakin. Joulumme on rauhallinen, kivaa yhdessäoloa ja paljon suklaata ?


Kivaa alkavaa joulukuuta kaikille!

-tuulanneli

 8 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  2.12.2018 / 08:44

  Marraskuu hurahti ohitse yllättävänkin nopeasti ja ihanaa kun yllättäen aurinko helli meitä useampanakin päivänä <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.12.2018 / 19:06

   Loppukuusta olikin todella upea aurinko useana päivänä! Lomaltapaluu oli helpompaa näin!

 2. Hellunen31
  Kirjoittaja
  2.12.2018 / 17:26

  Kaunis tuo neuletakki ja loistavia kuvia olet saanut otettua. Aurinko näkyy niin kuvissa, kuin myös sinussa. Ilo seurata sinun kuulumisia. 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.12.2018 / 19:08

   Voi kiitos ihanasta kommentista. Aurinko tekee ihmeitä meille jokaiselle ja kohta me ollaan matkalla kohti kevättä.

 3. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  3.12.2018 / 18:05

  Kiva kun marraskuusta jäi niin hyvät fiilikset :). Mäkin kyllä nautin siitä suurimmaksi osaksi ja kaamosmasennus loisti poissaolollaan :D. Oikein ihanaa joulunodotusta!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.12.2018 / 19:15

   Todella kiva kuulla 🙂 Loppukuusta aurinko helli meitä upeasti myös täällä kotimaassa.

   Kivaa joulunodotusta myös sinulle Mari 🙂

 4. Krissu H
  Kirjoittaja
  3.12.2018 / 20:55

  Mistä olet tuon neuletakin ostanut? Se näyttää oikein mukavalta ja käytännölliseltä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?