Etusivu » kiitos maaliskuu – vahvuutta on olla oma itsensä!

kiitos maaliskuu – vahvuutta on olla oma itsensä!

Maaliskuun kuvakollaasissa sanotaan heipat talvelle ja odotetaan jo into piukassa aurinkoisia kelejä. Kuukauden suosituimpien postauksien kuvista syntyikin jännä kuvakollaasi.

maaliskuun TOP 3 SUOSITUINTA POSTAUSTA

Mitä veriarvot kertovat terveydestäsi oli itselleni tärkeä postaus. Olen talvisin tuntenut väsymystä ja energiavajetta, siksi tämä veriarvojen tutkiminen tuli oikeaan aikaan. Kuulun jo ikäni puolesta siihen ikäryhmään, että itsestään huolehtiminen on tärkeää. Minulle tämä tutkimus antoi kustannustehokkaaksi hyvää tietoa nykyisestä terveydentilastani. 

Mitä jos mikään ei estäisi oli minun tämän kuukauden haaveilupostaus, johon löysin aivan ihastuttavat aurinkokuvat lomamatkaltamme. Pieni haaveilu on silloin tällöin paikallaan. Haaveilu auttaa jaksamaan harmaassa arjessa, suunnittelemaan tulevia juttuja ja ratkomaan ongelmia. Eikä siinä ole mitään pahaa paeta pahaa maailmaa hetkeksi ruusun punaisiin hetkiin. Sen sijaan jatkuva huolehtiminen ja murehtiminen jumittavat meitä, kun taas positiiviset mielikuvat tulevasta antavat energiaa päivään ja potkivat eteenpäin. 

Marimekko – vahva luonnostaan postaus oli mukava toteuttaa. Olen viimeisten vuosien aikana löytänyt Marimekon uudelleen. Tänä keväänä Marimekko kutsuu sinut mukaan tutkimaan erilaisia tulkintoja vahvuudesta ja voimaantumisesta ilon sekä itseilmaisun kautta. Vahvuutta on olla oma itsensä. Minulle Marimekossa yhdistyy aina vahvojen naisten mielikuva.

KUUKAUDEN OMAT SUOSIKIT

Maaliskuussa suuntamme pikku hiljaa katseita kohti kevään uusia asujuttuja. Lindex – kevättakin kaksi tyyliä oli kevään esimmäinen vaatepostaus. Rakastuin ensi silmäyksellä terrakotan väriseen takkiin. Värihän on todella tyylikäs ja minulle nämä tummemmat sävyt ovat ensiaskel kohti vaaleita sävyjä kevään kynnyksellä. Nyt vaan joudun vähän aikaan odottamaan ennen kuin tarkenen takilla mutta eiköhän se kevät kohta tule!

Vastuullinen vaatekaappi – mission impossible. Oman vaatekaapin tutkiminen vastuullisesta näkökulmasta ei ole todellakaan mitä helppoa. Postauksessa listasin itselleni viisi tärkeää arvoa. Minulle tiivistettynä vastuullinen vaatekaappi on järkevä, vaatteet sopivat yhteen, vaatteilla on monipuolinen käyttötarkoitus ympärivuoden sekä laadukkuus että ajattomuus mahdollistavat usean vuoden käytön. Plussaa annan ekologisuudesta niin materiaaleissa kuin valmistuksessa sekä kotimaisuudesta. Valitettavasti loppupeleissä kukkaromme sanelee paljon toimintatapojamme.

TERVETULOA Aurinkoinen huhtikuu

Huhtikuussa matkaamme kohti kevättä. Sunnuntaina tehty kellojen siirtäminen toi yllättävän paljon lisävaloa iltoihin. Joten nautitaan yhdessä tästä aurinkoisesta matkasta kohti lämpöä!

-tuulanneli
8 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  2.4.2019 / 05:36

  Huhtikuu on alkanut ainakin upeasti auringonpaisteisilla päivillä <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.4.2019 / 06:11

   Siis todella upea kelit on ollut nyt alkukuusta! Toivottavasti saamme paljon aurinkoenergiaa 🙂

 2. Kaisa
  Kirjoittaja
  2.4.2019 / 13:18

  Aurinkoista huhtikuuta!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.4.2019 / 06:11

   Kiitos samoin Kaisa 🙂

 3. A. Buchanan
  Kirjoittaja
  2.4.2019 / 14:27

  Sinun maaliskuisia postauksia oli ihana lukea – jään innolla odottelemaan, mitä kaikkea huhtikuu tuo tullessaan. <3 Kellojen siirto todella sai illat valoisammiksi, näistä kyllä ammentaa mielellään kaiken mahdollisen irti, mitä vain saa! 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.4.2019 / 06:16

   Kiitos 🙂

   Huhtikuussa on tiedossa kaikkea kivaa ja toivottavasti meillä on kiva matka yhdessä!

 4. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  4.4.2019 / 17:36

  Tuo takki on kyllä upea! Ja ainakin tällä viikolla on varmasti ollut riittävän lämminkin 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.4.2019 / 06:18

   Kiitos 🙂 Nyt odottellaan lämpimämpää kevättä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?