Etusivu » kiitos maaliskuu

kiitos maaliskuuTänään pohtii ja miettii tätä maailman menoa.Maaliskuu hurahti todella nopeasti ohitse. Minulla se meni kirjaimellisesti nenä kirjassa ja näyttöpäätteellä. Kuvia katsella tuntuu, että olen ollut koko ajan liikenteessä mutta tällä kertaa totuus on jotain muuta. Maaliskuu oli tyylin ja muodin kuukausi. Itse bloggari oli tällä kertaa sivuosassa. Mikä onkin välillä todella freesaavaa blogille.

Kuukauden huippuhetkiin kuuluivat erilaiset näytökset. Parasta oli kun Samu Haber tykkäili näytöskuvista instassa. No olihan Vivianne loistava Stockmannin näytöksessä. Kuukauden suosituin postaus oli yrittäjänaisten stailausilta Karismassa. Upeaa aikuisen naisen tyyliä! Maalikuussa tein ekan DIY -postauksen, joka sai kivan vastaanoton eli lisää on luvassa, kunhan saan opiskelut tältä keväältä pakettiin. Muotia ja Brunssia tapahtuma oli taas upea osoitus vaasalaisten osaamisesta. (tilaisuuksien postaukset löydät tuosta sivupalkista).

Nyt innolla huhtikuun kimppuun. Katsotaan mitä kivaa kuukausi tuo tullessaan. Tänään kotiin tullessa pestiin jo katuja. Jippii! Ainakin minä olen jo vaihtanut nilkkurit kevyempiin sneakereihin. Kevät on jo virallisesti täällä ja tämä bloggaaminen on helpompaa, kun pystyy valokuvailemaan iltaisinkin inspiraation iskiessä.

   -tuulanneli

4 Comments

 1. riitta k
  Kirjoittaja
  1.4.2016 / 06:16

  Muodikas maaliskuu!

 2. Pieni Lintu
  Kirjoittaja
  1.4.2016 / 09:25

  Kivoja juttuja 🙂

 3. Suvituulian käsityöpaja
  Kirjoittaja
  1.4.2016 / 12:20

  Hieno maaliskuu takanpäin!

 4. Elisa LPP
  Kirjoittaja
  1.4.2016 / 13:42

  Johan onkin tyylikkäitä juttuja ollut 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?