Etusivu » kiitos kesäkuu

kiitos kesäkuu

Sinne se kesäkuu hurahti nopeasti. Kuukausi sisälsi paljon kivaa ja mielenkiintoista tapahtumaa. Tänä vuonna en lomaillut blogista kuten aikaisempina vuosina ja hyvä näin. Blogi on loppujen lopuksi niin olennainen osa arkeani.

kesäkuun TOP 3 SUOSITUINTA POSTAUSTA


Kesäkuun suosituin postaus oli odotetusti meidän ihastuttava viikonloppu Raippaluodossa. Teimme postauksen Karisman blogiin teemalla ystävien viikonloppu ja kuten arvata saattaa tällä porukalla on aina ylikivaa. Marjo oli suunnitellut aivan loistavan ”käsikirjoituksen” meille. Tälläiset postaukset tuovat kivaa vaihtelua blogin arkeen.

Olen taistellut hauraiden ja katkenneiden hiusten kanssa melkein koko ikäni. Tilannetta ei ole parantanut liian voimakkaat lämpökäsittelyt ja jatkuva värjääminen. Helmikuussa 2017 istuin ensimmäisen kerran ekokampaajan käsittelyyn. Lopputuloksesta voit lukea Polkkatukan onnistunut kasvatus -postauksesta.

Olen kevään aikana tutustunut ihastuttavaan Michaelaan ja hänen inspiroimaan Fruskostflickorna -yhteisöön. Olen osallistunut heidän järjestämiin mukaviin tapahtumiin ja tavannut uusia ihmisiä. Upeaa, että omassa kotikaupungissa tapahtuu! Kvällsmingel på Karsima -illassa saimme jo ensikosketuksen tulevan syksyn premallistoihin.KUUKAUDEN OMAT SUOSIKIT


Kesäkuun alussa ahmin liikaa kaikkea ja yritin olla hyvä joka asiassa varsinkin vapaa-ajalla. Aika ei yksinkertaisesti riittänyt kaikkeen. Kun kiire muuttaa arkeesi – postauksessa purin pahaa oloani pois. Kirjoittaminen on minulle terapeuttista ja asioiden tärkeysjärjestys valkenee helpommin, kun asioita laittaa paperille. Kiitos vielä kaikista kannustavista kommenteista asiaan. Jokainen niistä oli minulle todella tärkeä. Viime viikolla kaiken hullun hulinan keskellä osasin ottaa jo huomattavasti rennommin, enkä polttanut itseäni loppuun.

Kesäkuussa kaivoin kaappini perukoilta vanhan kesälaukkusuosikkini. Onneksi en ollut laittanut sitä kiertoon. Vintagelaukku kaappien kätköistä -postaus oli muuten ensimmäinen laukkupostaus blogissani. Laukkujen suhteen olen todella tylsä ja käytän samoja perusveskoja vuodesta toiseen.


TERVETULOA aurinkoinen heinäkuu


Nyt on vakaa luottamus aurinkoon seuraavien viikkojen aikana. Olen töissä koko kuukauden mutta meille aurinkoinen sää on yhtäkuin loma ja iloiset ihmiset. On aivan huippua seurata, kuinka jäyhät suomalaiset ottavat kaiken ilon irti valoisuudesta ja aurinkosta. Positiivisuudesta saa niin paljon virtaa ja energiaa!


Paljon aurinkoisia hetkiä arkeesi!

-tuulanneli


7 Comments

 1. Melissa
  Kirjoittaja
  2.7.2018 / 07:52

  Mulla meni kesäkuu ihan ohi, eilen tajusin asian…

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  2.7.2018 / 08:04

  Kesäkuu hurahti kyllä ihan mieletöntä vauhtia ohitse!

 3. Piia/Piiabiia Atelier
  Kirjoittaja
  2.7.2018 / 08:07

  Elämäntäyteinen kesäkuu takana, toivottavasti heinäkuusta tulee hyvä ja lämmin! Ja pystyt ottamaan rennosti, töistä huolimatta.❤️

 4. Life with Satu
  Kirjoittaja
  2.7.2018 / 08:36

  Olipas kivan oloinen kesäkuu. Se kyllä hurahti nopeasti ohi ja sitten olikin jo heinäkuu, ihanaa <3

 5. Marjo
  Kirjoittaja
  2.7.2018 / 15:48

  Aika nopeasti kesäkuu hurahti mutta kaikkea kivaa ehti kyllä tapahtua.
  Heinäkuu kolme ensimmäistä viikkoa on töissä ja sitten lomalle.
  Aurinkoa viikkoosi ❤

 6. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  2.7.2018 / 17:28

  Ihana kesäkuu ja toivottavasti tämä heinäkuu tulee olemaan vielä ihanampi <3

 7. Anne
  Kirjoittaja
  3.7.2018 / 06:51

  Ihana juttu, että tänä vuonna kesä alkoi aidosti kesäisenä. Vaikka onkin töissä, niin mieltä virkistää auringonpaiste (ei kyllä juuri nyt 🙂 ja iltasellakin on inspiraatio tehdä kaikkea kivaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?