Etusivu » kiitos huhtikuu

kiitos huhtikuu

Huhtikuu oli pukeutumisen, näytösten ja kevään värien kuukausi. Näin kevään juhlapäivän aattona on kiva katsoa vielä taaksepäin menneen kuukauden huippuhetkiin. Kiitos sinulle huhtikuu, kun toit aurinkoisen kevään meidän nautittavaksi.

huhtikuun TOP 3 SUOSITUINTA POSTAUSTA

Kuukauden suosituimmat postaukset olivat odotetusti muotia ja brunssia tapahtuman näytöspostaukset. Karisman jutussa ihastelimme By Malene Birgerin ihastuttavaa kukkakuosia. Allekirjoittaneen mielestä vaaleat kukat vaaleansinisellä pohjalla olivat herttaisen hurmaavat. Tänä keväänä mallistoista löytyy varmasti jokaiselle jotain. Värisävyissä on valittavana niin kauniin naisellisia pastellisävjä kuin puhtaita kirkkaita perusvärejä. Varsinkin asusteissa nämä räväkät värit tuovat asennetta pukeutumiseen.

Kotimaisiin vaatebrändeihin satsaava Avocas oli ensimmäisen kerran mukana meidän tapahtumassa tuoden raikkaan tuulahduksen suomalaista designia. Olen ollut positiivisesti yllättynyt nuorten suomalaisten suunnittelijoiden mallistoista. Inspiraationsa suunnittelijat ammentavat meidän upeasta mutta vähän karusta luonnosta. Näin syntyy kauniita ja ajattomia vaatteita niin juhlaan kuin arkeen.

Kolme asiaa nyt ja kevään odotus -postaus oli toteutettu perinteisella kysymyshaastiksella. Mitä tehdä silloin, kun iskee täydellinen valkoisen paperin paniikki ja tekstiä ei synny? Silloin juuri nämä blogihaasteet ovat todellinen pelastus tilanteeseen. Tämän blogihaasteen nappasin ihan omasta blogistani. Jälkeenpäin tein pientä vertailua vastauksien kanssa ja kyllä vuodenaika vaikuttaa siihen, kuinka sinä vastaat kysymyksiin. 

KUUKAUDEN OMAT SUOSIKIT

Olen viime aikoina kirjoitellut vastuullisesta ja järkevästä kuluttamisesta. Olen kuluttajana sellainen sekäkäyttäjä isojen ketjukauppojen ja kivijalkakauppojen välillä. Tottakai ostopaikalla on myös väliä mutta tärkeintä on miettiä niitä omia tarpeitaan. Viime vuosien aikana olen oppinut tutkimaan ensin omaa vaatekaappiani ennen kuin ryntään heti hankkimaan jotain uutta. Järkevillä valinnoilla voi aina pikkasen pienentää sitä hiilijalanjälkeä.  


Silkin kosketus, viikonloppu ja kestotyylihaaste -postauksessa sivusin Tankin lanseeraamaa kestotyylihaastetta, jonka tarkoituksena on herättää meitä kuluttajia arvostamaan vaatteita ja miettimään omia kulutustottumuksia. Heitämme vaatteita liian helposti pois, kun voisimme käyttää niitä pitempään. Huollamme vaatteita ja kenkiä huonosti. Tämä on myös allekirjoittaneelle kompastuskivi. Tämän mielenkiintoisen teeman ympärille taidanpa haastaa itseni tekemään muutaman postauksen.

TERVETULOA AURINKOINEN toukokuu

Huomenna on kevään juhlapäivä ja matka kohti kesää voi alkaa. Olen nauttinut täysin sydämin työmatkoistani pyörällä. Aamu aamulta vihreys lisääntyy ja luonto herää pikku hiljaa kukoistukseen. Mukavaa alkavaa tuokokuuta kaikille ? 

-tuulanneli

12 Comments

 1. Maisa80
  Kirjoittaja
  1.5.2019 / 08:52

  Kevät on ihanaa aikaa, kun näköpiirissä on seuraavaksi kesä! ? Luonto puhkeaa kukkaa, jota on aina joka kevät kiva seurata ja mikä parasta valoisuus lisääntyy. ?? Kuluttamista kannattaa miettiä vakavasti monessa kohtaa, varsinkin vaatteiden hankinnan suhteen. Aina ei kannattaisi ostaa sitä halvinta, vaikka kuinka näyttäisi kivalta, usein se ei ole kovinkaan pitkäikäinen. Itse ostan usein alennuksella ja olen saanut toimivia pitkäikäisiä vaatteita. ?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.5.2019 / 19:38

   Kevät on todellakin upeaa aikaa, kun luonto puhkeaa kukkaan!

   Oma kuluttaminen on muuttunut paljon viimeisten vuosien aikana Olen aina ollut laadukkaiden vaatteiden kannattaja. Laadukas ostos kirpaisee ostovaiheessa mutta maksaa itsensä takaisin vuosien saatossa.

   Mukavaa keväänjatkoa!

 2. Art LilyKristin | M.Hartikainen
  Kirjoittaja
  1.5.2019 / 10:38

  Olen myös kiinnittänyt yhä enemmän huomiota vastuulliseen kuluttamiseen <3 Kevät onkin edennyt hurjaa vauhtia, mukavaa alkanutta toukokuuta sinulle <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.5.2019 / 19:41

   Pienillä valinnoilla on mahdollista myös tehdä hyvää!

   Mukavaa kevään jatkoa sinulle myös!

 3. Noora R.
  Kirjoittaja
  1.5.2019 / 17:31

  Pitkästä aikaa löysin sun blogiin taas <3 Tosi kivoja nää kuukauden yhteenveto postaukset!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.5.2019 / 19:44

   Heippa Noora 🙂

   kiva kun tykkäsit postauksesta! näissä koosteissa on kiva analysoida mennyttä kuukautta!

 4. JaninaCharlotta
  Kirjoittaja
  1.5.2019 / 18:59

  Kiva postausidea ja ihania kuvia! Hyviä huomioita kuluttamiseen liittyen. Ihanaa kevättä!<3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.5.2019 / 19:52

   Kiitos 🙂 olen tehnyt näitä kuukausipostauksia jo viiden vuoden ajan Tuntuisi aika oudolta olla tekemättä näitä koosteita.

   Mukavaa kevään jatkoa myös sinulle 🙂

 5. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  3.5.2019 / 05:30

  En koe itse olevani kovinkaan esimerkillinen kuluttaja vaatteiden suhteen. Tulee ostettua edelleen uutta kausittain, eikä aina tarpeeseenkaan. Toisaalta korjaan, lyhennän ja jopa tuunaankin vaatteita aika ahkeraan – ehkäpä se tasapainottaa noin keskimäärin kulutussaldoa 🙂
  Huollan kenkiäni aktiivisesti jopa niin, että talvikengät on jo puhdistettuna ja plankattuna varastossa. Otin lastenlastenkin talvikengät ja kumpparit meille, puhdistan ne ja laitan säilöön kesäksi ja myyn välillä heidän pieneksi jääneitä vaatteitaan nettikirppiksellä. Loppujen lopuksi roskiin ei mene juuri mitään; äiti ja tytär käyvät säännöllisesti penkomassa kaappejani ja aina lähtee jotain mukaan.
  Olen lukenut niin heikosti viime aikoina (ajanpuutteesta) blogikavereiden juttuja, että oli kiva lukea huhtikuun kuulumisesi näin koosteena <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.5.2019 / 20:10

   Heippa Maarit pitkästä aikaa! Minulla on takana myös todella kiireinen kuukausi ja en ole ehtinyt vierailemaan toisten blogeissa. Toisaalta olen nopeasti lukenut blogeja puhelimella mutta kommentoi on jäänyt paitsioon.

   Kuten tuossa kerroin olen todellinen sekäkäyttäjä eri ostopaikkojen suhteen. Vähän sellainen fiilisostaja 🙂 toisaalta ne käytetyimmät vaatteet ovat usein niitä lempparibrändejä! Minun akilleenkantapää on vaatteiden ja kenkien hoitaminen. Se on todellakin huonoa1

   Mukavaa kevään jatkoa sinulle Mararit 🙂

 6. Rouva Sana
  Kirjoittaja
  3.5.2019 / 09:41

  Tiedätkö, mitä ihailen taidossasi blogata? Sinulla on ilmiömäinen kyky tehdä taidokkaasti erilaisia postauskoosteita. Olet ihan pro! Koosteet ovat aidosti mielenkiintoisia, ja palvelevat paitsi lukijaa varmasti myös bloggaajaa itseään.

  Aurinkoa alkaneeseen toukokuuhun <3!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.5.2019 / 20:18

   Voi kiitos aivan ihanasta kommentistasi Minna 🙂

   Rakastan kirjoittaa erilaisia koostepostuaksia. Viikkokoosteisiin ei ole ollut nyt aikaa mutta täytyypä vähän ryhdistäytyä.

   Mukavaa ja aurinkoista kevättä sinulle 🙂


Looking for Something?