Etusivu » kiitos elokuu

kiitos elokuu

Olipas haipakka elokuu. Vaikka kiire ahdisteli minua koko kuukauden niin lopputulemana oli ihan mukiinmenevä. Elokuussa taiteiltiin kesän ja syksyn rajalla. Onneksi helteet hellittivät ja pukeutumisessa saatiin herkutella jo tulevan syksyn sävyjä. 

HEINÄKUUN TOP 3 SUOSITUINTA POSTAUSTA

Olen aina innoissani, kun pääsen kuvailemaan näytöksiä. Syksyn ensimmäinen näytös Red Carpet oli todella onnistunut ulkoilmanäytös Vaasan Taiteiden Yössä. Karisma Vaasa ja Rose Madeleine olivat stailanneet upeat asukokonaisuudet näytökseen. Nämä suositut postaukset löytyvät blogin sivupalkista.

Elokuussa olimme aivan ihastuttavissa häissä. Hyvien ystäviemme tytär vihittiin samassa kirkossa, jossa olimme itse menneet naimisiin 25 vuotta sitten. Omaa hopeahääpäiväämme juhlistamme myöhemmin syksyllä etelän lämmössä. Häät ovat aina niin paljon täynnä tunteita ja onnen kyyneleitä. Marin ja Jessen häissä oli paljon kauniita yksityiskohtia. Mieleenpainuvin esitys oli Marin siskon tanssiesitys. Kummitädin sydän ihan pakahtui ylpeydestä ja kyyneleet noruivat poskia pitkin. Pienissä häissä – uutta ja vanhaa, postaus löytyy täältä (klik).


KUUKAUDEN OMAT SUOSIKIT


Kesän Offmood -postauksessa mietin mennyttä kesää ja postaustahtiani. Tarkoitukseni oli aktivoitua kuluneen kuukauden aikana. Tein peräti kaksi postausta enemmän elokuussa kuin heinäkuussa, joten taitaa työ pikkasen ”häiritä” harrastusta. Toisaalta teen työni puolesta aktiivisesti somejuttuja samalla tyydyttäen omaa someriippuvuuttani. Olen saanut loistavia tuloksia aikaan sekä loistavaa palautetta työsomeilustani. Olen siis oppinut jotain näiden blogivuosien aikana!

Kesällä tutustuin ja ihastuin kotimaiseen SnowAnna luonnonkosmetiikkasarjaan. Entisenä yrittäjänä sytyn aina ennakkoluulottomasta naisyrittäjyydestä. Omiin unelmiin kannattaa aina uskoa! SnowAnna – rakkaudesta suomalaiseen luontoon, postaus löytyy täältä (klik).

TERVETULOA tunnelmallinen  syyskuu

Kaunis syksy jatkuu. Käännämme puhtaan sivun uudelle kuukaudelle. Näille sivuille toivottavasti voimme kirjoittaa kivoja asioita ja elää mukana mukavissa tapahtumissa. Nautikaamme meidän kauniin luonnon syksyn sävyistä!-tuulanneli

8 Comments

 1. Pirkko / Meriharakka
  Kirjoittaja
  1.9.2018 / 18:28

  Nämä ovat ihan kivoja nämä kuukauden suosituimmat -jutut. Itsekin tapasin niitä jossain vaiheessa tehdä, mutta nyt on pitkään ollut tilanne se, että varsinaisia juttuja on koko ajan sen verran paljon "jonossa", etten oikein viitsi antaa noille tilaa – kun en kuitenkaan halua julkaista oikein kolmea juttua enempää viikossa.
  Noihin valkoisiin tennareihisi törmäsin jossain jo aikaisemminkin – pariin otteeseen olen valkoisia kenkiä haikaillut sitten sellaiset hankkinutkin, mutta lopulta aina palannut mustiin. Se on vaan helpointa, vaikka reissuun varautuessa, että kaikki jalkineet ovat mustia.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.9.2018 / 10:38

   Heippa Pirkko,

   teillä matkabloggareilla on varmasti juttuja paljon "jonossa". Olen tehnyt näitä kuukausikoosteita koko blogihistorian ajan, joten ne ovat minulle rutiini, jolla päätän kuukauden. SE on kiva tapa laittaa kuukausi pakettiin.

   Reissussa usein mustat ovat varmasti se paras ratkaisu.

 2. Melissa
  Kirjoittaja
  3.9.2018 / 17:01

  Syksy on kyllä ollut erityisen kaunis, hieman haastava tosin kun kelit vaihtelee aika vimmatusti. Tulee mieleen Krakova <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.9.2018 / 10:39

   Tämä syksy on ollut kertakaikkiaan upea!

 3. cincinsouliina
  Kirjoittaja
  3.9.2018 / 18:23

  Kiva kooste! Meillä näyttää olevan sama sivujen tekijä. (Pipdig=paras!)

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.9.2018 / 10:40

   Kiitos Mia 🙂 Pipdig pohjat ovat parhaita!

 4. Marjo
  Kirjoittaja
  3.9.2018 / 19:06

  Ihanat valkoiset tennarit?kuolasin näitä jo Instassa. Sinulla osui myös hääjuhla elokuuhun kuten minullakin. Ihanaa päästä aina häihin.
  Kiva kooste ja tyylikkäitä asuja. Rapsuja Hansille❤️

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.9.2018 / 10:41

   Kiitos Marjo 🙂

   Elokuussa olikin tuo viikonloppu todella suosittu häiden suhteen. Instafeedissa oli paljon kuvia häistä.

   Kivaa syyskuun jatkoa ja rapsut Minnielle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?