Etusivu » keskiviikon lista ja kuulumiset!

keskiviikon lista ja kuulumiset!

 

Mikä oli viikon paras juttu? Kyllä se oli ehdottomasti mummin laatuaika prinsessan kanssa viime viikonlopulla. Aika kului rattoisasti kirjojen ja muotopalapelien kanssa. Aika rientää nopeasti, ihan hetki sitten Elli vasta opetteli ryömimään ja nyt mennään jo lujaa yrittäen saada Hansin hännästä kiinni.

Mikä yllätti kuluneella viikolla? Olen ihan koukussa Vain elämää -sarjaan, joka on totaalisesti yllättänyt allekirjoittaneen artistitarjonnallaan. Kauden alussa ajattelin skipata koko sarjan mutta nyt olen istunut joka perjantai tiukasti tv:n ääressä. Viime perjantaina olin ihan pähkinöissä Herra Ylpön tulkinnasta Leipää, lempee, lämpöö! Mikä tulkinta ja ääni ?

Mikä oli viikon huonoin juttu? Eihän tämä pimeys ole mikään kiva juttu! Kaikista pienistäkin valon pilkahduksista pitää ottaa kaikki ilo irti!

Arvosana kuluneelle viikolle? Ihan kiva viikko takana arvosanalla 9.

Viikon asu – Viime viikkojen uniformu on koostunut mustasta neulemekosta ja nahkaleggareista. Minulla on näköjään menossa täydellinen black dresscode. Nyt musta väri vaan tuntuu kotoisalta ja turvalliselta vaihtoehdolta pitkästä aikaa. Musta väri ei ole aina se paras vaihtoehto meidän aikuisten naisten kasvoille mutta me suomalaiset vain rakastetaan tummaa väriä yli kaiken. Itse palaan aina säännöllisesti mustan pariin.

Busnelin neuletakki on ollut täydellinen välikausitakki tänä syksynä. En ole vielä ottanut edes villakangastakkia esille. Paksu laadukas neuletakki on ollut yllättävän hyvä valinta näille keleille ja laittamalla musta tikkiliivin alle, pitenee neuletakin käyttöaika. 

Miten olet voinut? Pientä kiirettä on pitänyt päällekkäisten työprojektien tiimellyksessä. Huomasin juuri, että syksyllä on oma hyvinvointi jäänyt pikkasen huonolle kantimille. Nyt on pakko ryhdistäytyä! Vuokrasin sen salikortin kuukausi sitten mutta en ole vielä ehtinyt Body & Mind -tunneille. Tottakai tässä on vaikuttanut meidän akuutti koronatilanne päällimmäisenä. Onneksi tartuntatilanne on rauhoittumaan päin. Hienosti me vaasalaiset hoidettiin tilanne ja saatiin ilmaantuvuusluvut alaspäin. 

Millä fiiliksellä ensi viikkoon? Aivan into piukassa suuntaan jouluprojektini kimppuun! Seuraavat kuukaudet etsin ratkaisuja asiakkaiden lahjapulmiin. Samalla saan puuhastella kauniiden esillepanojen kanssa ja tehdä duunia kotimaisen brändin kanssa, jonka arvot on helppo jakaa. Mukava heittää välillä vähän erilaista työkeikkaa ja sitten keväällä on supermukava palata takaisin vakkariduunin pariin. Yritän jakaa tänä vuonna inspiraatiota jouluprojektistani aktiivisemmin storeissa. Mallisto on mielenkiintoisempi kuin viime vuonna ja olet nyt parin päivän jälkeen ihan lovena moneen juttuunRentoa viikonjatkoa ? Pidetään huoli itsestämme ja läheisistämme ?

 -tuulanneli

4 Comments

 1. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  5.11.2020 / 11:24

  Mulla oli sama tilanne Vain elämää -ohjelman kanssa; alussa arvelutti kokoonpano kovasti, mutta aloin vain seuraamaan sitä. Loppujen lopuksi sillä ei ole niin väliä minkälaisia biisejä artisti on tehnyt, tulkinnat tekevät ohjelmasta kiinnostavan. Ja Herra Ylppö -fani tuli minustakin hetkessä – se oli aivan uskomattoman hieno esitys 🙂
  Kiinnostuneena seuraan uutta projektiasi <3

 2. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  6.11.2020 / 10:46

  Olen yhtä Espanjan-kautta katsonut Vain elämästä kun mieheni oli kuvaamassa sitä. Katsomme harvoin telkkarista, edes hänen kuvaamiaaan sarjoja. Areenasta ja Netflixistä tulee enemmänkin etsittyä katsottavaa.

  Musta on omakin luottovärini, olen pari viikkoa vaihdellut kolme mekkoa, tänään laitoin mustan neulpoolon ja silkkihameen, mutta mustana nekin. Joinain päivinä olen sentäämn tuonut väriä kasvojen lähelle huiveilla.

  Vaihtelu työrintamalla on mukavaa, itsekin teen töissä uudenlaista jättiporjektia kaikien muiden tehtävien ohella. Välillä täytyy miettiä mihin milloinkin pystyn paukut jakamaan, mutta toisaalta on mielenkiintoitakin tehdä uutta.

 3. Sini
  Kirjoittaja
  8.11.2020 / 16:30

  Oi että, tuo jouluprojekti kuulostaa ihanalta! Ja miten kiva asu sulla näissä kuvissa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?