Etusivu » keskiviikon inspis

keskiviikon inspis

Nyt yllätän teidät yläkuvan kollaasilla. Olen tässä viimeaikoina elänyt vaaleissa pastelleissa mutta on muistettava kuitenkin, että musta väri kuuluu meidän pukeutumiseen hyvin olennaisena osana. Itselläni mustaa väriä löytyy asukokonaisuuksista ympäri vuoden ja asusteissa se on minulla hallitsevin väri. Minulla on muutamat konjakinväriset nilkkurit ja peräti yhdet ruskeat loaferit mutta suurin osa nahkakengistäni ovat kyllä mustia. (Kangastennarini ovat taasen kyllä kaikki valkoisia.) Jännintä omassa pukeutumisessani on, että mitä pidemmälle kesä etenee niin sitä hallitsevamaksi mustan osuus tulee pukeutumisessani. Luulen sen johtuvan päivetyksestä ja onhan musta väri upea väri ruskettuneella iholla.  

Eiliseen farkkupostaukseen liittyen löysin norjalaisen bloggarin Celine Aagaardin todella makeen kuvan flare farkuista. Taidanpa kaipaa ne leveälahkeiset farkut sieltä laatikon pohjalta ja vielä kun minä löydän nuo teräväkärkiset loaferit. Tämän kevään musta have hankinta minulle. Olen niistä nyt vaahdonnut täällä blogissani niin paljon, että kyllä ne kohta kävelevät vastaan!

kivaa keskiviikkoa kaikille ihanille!

                    -tuulanneli


4 Comments

 1. Nimetön
  Kirjoittaja
  4.3.2015 / 18:46

  Musta nahkatakki näyttää todella hyvännäköiseltä 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.3.2015 / 19:33

   Itse myös pidin siitä <3

 2. Life with Satu
  Kirjoittaja
  5.3.2015 / 10:55

  Musta on kyllä hyvä väri ja sen voi yhdistää niin moneen. Kuten nyt vaikka siihen mustaan 😉

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.3.2015 / 16:26

   MInulla on tuntuu joskus olevan viha/rakkaussuhde mustaan 🙂 Kyllähän musta väri sopii meille blondeille myös, se pitää vai osaa yhdistää oikein!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?