Etusivu » Kesän ykkösvaate – vielä kerran ja sitten katse kohti syksyä!

Kesän ykkösvaate – vielä kerran ja sitten katse kohti syksyä!

Heippa kaikille! Nyt laitetaan eetteriin vielä yksi kesälook. Tämän kesän ykkösvaate on ollut tämä paitamekko. Mikä ihana työvaate hellepäivinä.  Materiaalina ohutpuuvilla on hengittävä kuumina kesäpäivinä. Solmimalla vyön muodikkaasti vyötärölle, mekko istuu ryhdikkäästi jakkujen alle.

Aluksi vierastin vyötärön korostamista mutta miksi piilottaa vyötärö, jos sellainen löytyy. Päärynävartalon plussapuoliin kuuluu vyötärö. Joskus sen esilletuominen on vain vähän vaikeaa!

Toinen tämän kesän vaatesuosikkini on ollut valkoiset farkut. Kuinka olenkaan voinut olla ilman niitä edellisinä kesinä. Valkoiset farkut ovat olleet olennainen osa kesän uniformua ja moni vanha asukokonaisuus raikastui valkoisilla pöksyillä. Monta työvaatekriisiä tuli selätettyä valkoisen ja sinisen yhdistelmällä hellepäivinä.

Nyt vihdoin pääsemme ulkoilemaan yhdessä punaisen nahkatakin kanssa. Pikku hiljaa aamuisin on kiva heittää jokin pikkutakki päälle. Punainen antaa kivasti piristystä pukeutumiseen. Punainen on tärkeä voimaväri minulle  pukeutumisessa tulevana syksynä.

Postauksen paitamekko toimii todella hyvin tummansinisten housujen tai farkkujen kanssa. Näin asu muuntuu astetta syksyisempää lookiin mutta ei ole siltikään vielä liian tumma. Haluan vielä venyttää kesäfiiliksiä pukeutumisessa muutaman viikon. Valkoiset farkut laitan jo säilöön odottamaan syksyn lomaa etelän lämmössä.

Pientä viilempää virettä on ilmassa ja katseet siirtyvät väistämättä kohti pehmeitä ja pörröisiä neuleita. Tänä kesänä en muuten käyttänyt ollenkaan neuleita edellisten kesien tapaan, joten kyllä meillä poikkeuksellinen kesä on takana. 



Mutta nautitaan vielä näistä aurinkoista päivistä isolla sydämellä?

-tuulanneli



Nahkatakki // Cellbes täältä (klik)*
Paitamekko // Happy Holly
Valkoiset farkut // Cellbes
Sneakerit // Pavement
Aurinkolasit // Stella McCartney



*adlinks

7 Comments

 1. JonnaH.
  Kirjoittaja
  14.8.2018 / 07:30

  Mä pukeuduin ennen aina kesäisin valkoisiin farkkuihin, sitten heitin ainoani pois ja olen vähän katunut sitä. Joten ensi kesäksi on kyllä pakko hankkia yhdet. 😀 Ne vaan sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  14.8.2018 / 08:34

  Ihanan raikas asu ❤️
  Kivaa tiistaita sinulle Tuula!

 3. Kaisa
  Kirjoittaja
  14.8.2018 / 10:05

  Paitamekko on kyllä niin hyvä. Itselläni myös vastaava farkkumekko ollut käytössä. Helteellä käytin pelkästään ja nyt housujen kanssa!

 4. Teresa S
  Kirjoittaja
  14.8.2018 / 18:47

  Onpa kiva tuo paitamekko! Käy kivasti töihin ja monen kanssa.

 5. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  15.8.2018 / 07:05

  Ihana asukokonaisuus, joka sopii moneen 🙂

 6. Minna
  Kirjoittaja
  17.8.2018 / 08:21

  Ihana tuo paitamekko! 🙂 On kyllä ihana alkaa pukeutua syksyvaatteisiinkin näiden kesähelteiden jälkeen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?