Etusivu » kesän off-mood

kesän off-mood

Alkukesästä luin useasta blogista erilaisista bucket-listoista kesää varten. Suunnittelin jossain vaiheessa myös omaa listaani luonnoksiin. No kaikessa kiireessä listan tekeminen unohtui / keskeytyi ja oikeastaan parempi niin. Olisin vain tehnyt turhia lupauksia ja stressiä aiheuttavia listoja kesää varten.

Heinäkuussa olin melkein off-moodissa blogin suhteen. Tein peräti yhdeksän postausta kuukauden aikana, kun normaalikuukaudessa niitä syntyy noin parikymmentä. Kesällä on niin paljon muutakin tekemistä ja kauniista kesäilloista kannattaa nauttia. Suomen kesä on vaan niin lyhyt. Alkukesästä tarkotukseni oli kyllä postailla ja jakaa  IG kuvia useammin. Kesän mittaan työkuvioihini tuli voimakkaasti mukaan somejutut, joten someaktiivisuuteni siirtyi työjuttuihin. 
Nyt taas elokuun myötä on kiva painaa vähän lisää kaasua täällä blogin puolella. Pieni off-mood blogista tekee hyvää ja nyt on taas intoa päivitellä. Huomasin tässä, että heinäkuussa en postaillut yhtään esimerkiksi luonnonkosmetiikasta, hyvinvoinnista enkä päivitellyt treenikuuluimisiani. Heinäkuussa olen löytänyt pari kivaa uutta juttua luonnonkosmetiikan parista, joten juttua tiedossa. 

Treenikuulumiset ovat tämän kesän osalta hyvin minimaaliset. Lauantain kisassa löysin kadoksissa olleeni motivaationi golfiin. Kisatulos ei ollut hyvä. Tärkeintä oli kuitenkin muutama hyvä onnistuminen parilla väylällä, joten pelitaitoni eivät ole kadonneet mihinkään. Tästä on kiva ottaa loppukausi ihan rauhallisesti vain nauttien pelistä. 

Muuten eikä olekin raikas look vaihteeksi tämä klassinen valkoisen ja sinisen farkun liitto? Valkoinen paitis on minulle usein se ykkösvaihtoehto juuri farkkujen kanssa. Olen koko kesän puhunut värikkäiden sneakereiden puolesta. Tässä kokonaisuudessa valkoiset lenkkarit näyttävät todella freesiltä. Valkoisest lenkkarit kuuuluvat jokanaisen peruspuvustoon eikä niitä voi koskaan täysin unohtaa.


Kivaa alkavaa viikkoa kaikille! Vielä on onneksi kesää jäljellä!


-tuulanneli


Valkoinen paitis // Cellbes (täältä, klik)*
Farkut // Lindex
Lenkkarit // Nike
Aurinkolasit // Stella McCartney
*adlinks

12 Comments

 1. Melissa
  Kirjoittaja
  6.8.2018 / 07:31

  Harmittaa, että kesä meni näin nopeasti ohi. Torstaina alkaa koulu ja arki ihan kunnolla.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.8.2018 / 19:52

   Niin se loppujen lopuksi aina menee, että kesä hurahtaa nopeasti ohi!

 2. Tuula
  Kirjoittaja
  6.8.2018 / 07:39

  Hyvältä ja freesiltä näyttää sun look <3
  Täälläkin oli varsinkin heinäkuu melkoista hiljaiseloa blogin suhteen. Mutta josta tämä tästä taas lähtisi nousuun pikku hiljaa. Joskus tekee vain hyvää ottaa vähän etäisyyttä ja keskittyä vaikka vaan rentoiluun 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.8.2018 / 19:56

   Kiitos Tuula 🙂 valkoinen paitis ja siniset farkut ovat aina varma yhdistelmä!

   Kesällä on kiva pitää pientä breikkiä ja sitten on taas uutta intoa päivittää blogia ja kuvailla uusia juttuja 🙂

 3. Katta
  Kirjoittaja
  6.8.2018 / 08:06

  Valkoinen paitis ja farkut on kiva siirtymävaatetus myös kohti arkea. Itse lomailen vielä tämän viikon ja lapset aloittavat koulun torstaina. Arki alkoi tohinalla jo viime viikolla, kun treenit käynnistyivät lapsilla. Mukavaa viikkoa! -Katta /Arki(paska)ruokaa

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.8.2018 / 20:09

   Arki on aina tervetullut kesän jälkeen. Rutiinit ovat parasta arjessa!

 4. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  6.8.2018 / 18:14

  Ihana yhdistelmä tosiaan tuo valkoisen ja sinisen liitto. Kesällä pitääkin ottaa rennommin, ei silloin jaksa aina somessa pyöriä. Kiitos muuten terveisistä, Marjo muisti ne minulle välittää <3

 5. Belladonna
  Kirjoittaja
  7.8.2018 / 14:26

  Ei kesähelteillä oikein jaksa innostua koneen ääressä istumisesta. Lyhyestä kesästä pitää nauttia täysin siemauksin. Raikas asu, näyttää tosi kivalta!

 6. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  7.8.2018 / 14:26

  Onneksi on kesää vielä jäljellä ja raikkaille kesäasuille on vielä käyttöä.

  Loman aikana vähensin postausten määrää, olin ajatellut matkalta tehdä pari pikapostausta, mutta postasin kai kaksi kertaa ja niihinkin oli tekstit kirjoittanut miltei valmiiksi jo ennen matkaa. Loma vin vei mennessään ja hyvä niin. Nytkin olen postannut jo aiemmin ajastamiani reseptejä, mutta hiljalleen kirjoittelen uuttakin. Kuvia olisi valmiina ja mm. Japanin matkavinkkejä vaikka kuin, kunhan saisin aikaiseksi editoida kuvia ja kirjoittaa postauksia.

 7. Monta syytä rakastaa
  Kirjoittaja
  7.8.2018 / 14:29

  Tämä valkoinen paitis, farkut ja tennarit on kyllä niin trendikäs ja ajaton kokonaisuus 🙂

 8. Reetta Niemi
  Kirjoittaja
  7.8.2018 / 16:48

  Kyllä vain klassinen valkoinen paitapusero toimii aina <3

 9. isivuosi
  Kirjoittaja
  8.8.2018 / 19:43

  Kesällä kuuluukin ottaa vähän rennommin. Suomessa se on sikälikin helppoa, että tuntuu kuin koko maa olisi heinäkuussa suljettu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?