Etusivu » Kesäkuu 2020 – ilon ja surun kuukausi

Kesäkuu 2020 – ilon ja surun kuukausi

Kesäkuu 2020 tulee jäämään muistoihin niin ilon hetkinä kuin surun muistoina. Elämä tuo eteen yllättäviä asioita, silloin kun niitä vähiten odotat. Mennyt kuukausi on opettanut minua elämään hetkessä tässä ja juuri nyt. Koskaan emme tiedä sitä hetkeä, kun elämän lanka sammuu. Kauniit muistot jää aina luoksemme ja minulle kirjoittaminen sekä valokuvaaminen on hyvää terapiaa.

Kesäkuun 3 suosituinta postausta

1. Viisi poimintaa lauantain näytöksestä. Kesäkuussa järjestimme yli puolen vuoden tauon jälkeen pienen muotinäytöksen meidän poppoolla Bar & Brasserie Fondiksessa. Olin täpinöissäni, kun pääsin pitkästä aikaa häärimään muotinäytöksen parissa. Kauniita vaatteita on aina niin kiva kuvailla. Postauksen voit lukea täältä (klik)

2. Suolaisia tarjottavia kesäpöytään. Tämä postaus lukeutuu myös omiin suosikkeihin. Postaus oli todella kiva toteuttaa ja tässä kaikki osa-alueet onnistuivat hyvin. Lopputulos oli sekä herkullinen että kuvauksellinen. Vinkit kesäpöytään löydät täältä (klik)

3. Lauantain lista kuluneesta viikosta. Rakastan kirjoittaa erilaisia listoja kysymysten ympärille. Erityisesti kuulumisten kirjoittaminen on kivaa listojen ja kysymysten muodossa. 

omat suosikit

Kesäkuun suosikkini ovat toistensa vastakohdat vaikka kuvamateriaalia on kuvattu osaksi samoilla seuduilla. Kesäkuun alussa teimme päiväretken Svedjehamniin. Olemme asuneet yli viisitoista vuotta Vaasassa, joten oli jo korkea aika tutustua ihastuttavaan ja ainutlaatuiseen saaristokohteeseen Raippaluodossa. Svedjehamnin satamasta lähtee kaksi ohjattua vaellusreittiä. Valitsimme vajaan neljän kilometrin pituisen Bodvattnetin luontopolun, joka oli meidän poppoolle juuri passeli. Postauksen luontopäivästämme voit lukea täältä (klik).


Toisessa suosikkipostauksessa toteutimme kesäisen muotistoorin Karisma Vaasan blogiin. Valitsimme kesäisiä kuvauspaikkoja Vaasasta ja tottakai yksi niistä oli Raippaluodon silta. Samoin kävimme Tikanojan taidemuseossa ja Hietalahden Villan puistossa. Postauksen kuvausten tunnelmasta voit lukea täältä (klik).

tervetuloa rento heinäkuu

Uusi kuukausi ja kirjoittamat puhtaat sivut edessä.Toivottavasti heinäkuussa lämpö hellii meitä. Minulle heinäkuu on rento kuukausi nauttien meidän ihanasta suvesta enkä välttämättä kaipaa hiostavia helteitä.

Aurinkoista heinäkuuta kaikille!

-tuulanneli

8 Comments

 1. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  3.7.2020 / 06:42

  Niin eri fiilikset noissa kuvissa, vaikka ovat samasta paikasta. Tuommoiset kuvaparit olisi kyllä aika hienoa itsekkin toteuttaa.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.7.2020 / 07:15

   Kiitos Melissa 🙂

   Vastakohdat täydentävät aina toisiaan!

 2. Riitta reissaa
  Kirjoittaja
  3.7.2020 / 07:24

  Pitääkin lukaista juttusi kesäpöydän suolaisista antimista! Ja Raippaluodon reitti on varmasti hieno. Suomessa on paljon nähtävää. Kiva että kotimaan matkailu kasvaa taas.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.7.2020 / 07:28

   Tänä keväänä kotimaan matkailu on noussut ihan uuteen valoon ja tämä on tosi hyvä juttu!

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  6.7.2020 / 05:45

  Itsekin yritän opetella elämään tässä hetkessä ja nauttimaan niistä arjen pienistä iloista <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.7.2020 / 07:29

   Arjen kiireessä unohtuu usein nauttia juuri tästä hetkestä!

 4. Art LilyKristin | M.Hartikainen
  Kirjoittaja
  7.7.2020 / 10:07

  Kirjoittaminen ja valokuvaaminen on myös itselleni terapiaa. Elämästä pitää nauttia nyt. <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.7.2020 / 07:31

   Elämästä pitää nauttia tässä ja nyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?