Etusivu » Kesäinen tyylikysely

Kesäinen tyylikysely

Blogeissa on kiertänyt kesän aikana mielenkiintoinen tyylihaaste. Tässä ajatuksiani kesän pukeutumiseen liittyen. Aiheena tämä oli todella mieluinen kirjoittaa.  

1. Mikä on kesän suosikkitrendisi?
Minulle kesällä avainsana pukeutumisessa on rentous ja mukavuus. Jakkutyylin jätän suosiolla syksyä varten. Kesällä otetaan sporttisen rennosti niin vapaa-ajalla kuin työssä. En omista montaa varsinaista hellevaatetta vaan suurin osan kesävaatteistani on työhön tai viheriöille sopivia sporttivaatteita. 

2. Mitä trendiä et koe omaksesi?
Cityshortsit eivät iske makuuni. Tämä trendijuttu ei ole koskaan ollut juttuni, ei edes silloin edellisen kerran kun ne olivat kuuminta hottia. En tiedä vaikuttaako tässä se, että olen joskus käyttänyt paljon shortseja golfissa. Liitän bermudat aina pelaamiseen.

3. Onko sinulla jotain hankintalistalla tälle kesälle?
Nyt ollaan jo niin pitkällä kesässä, että alan suunnata katsetta jo kohti syksyä vaikkakin kesää on vielä jäljellä. Alennusmyynneissä minulla on tapana etsiä vaatteita, jotka toimivat alkusyksyssä. Harvoin ostan kesäalesta varsinaisia kesävaatteita. Minulle niiden kausi on ohi ja olen kiinnostunut enemmän tulevista uusista jutuista. 

4. Millainen on aurinkolasityylisi?

Rakastan klassisia ja selkeitä linjoja aurinkolasien suhteen. Vuosi sitten hankitut Celinet toimivat edelleen loistavasti. Minulla on vahvuudet aurinkolaseissa, joten ei niitä ihan solkenaan ole varaa hankkia.

5. Mikä on kesän lempiasusteesi?
Aurinkolasit ovat minulle se ykkösjuttu ja siksi satsaa niissä aina laatuun ja merkkeihin. Pikkulaukut ja pienet pussukat myös ovat heikkouteni. Kesässä pitää aina muutama laukku hankkia.

6. Millaista takkia käytät viilenevinä iltoina?

Ykkösvalinta on tottakai neuletakki. Varsinkin viileissä kesäilloissa neuletakki on paras valinta ja niin helppo ottaa mukaan. Neuletakin kanssa on supermukava kerrostaa pukeutumista ja näin löytyy kivoja asukokonaisuuksia.

7. Käytätkö mieluummin matalia vai korollisia kenkiä?

Tottakai matalat kengät ja yleensä ne ovat minulla tennarit tai lenkkarit. Olen oikeastaan antanut periksi korkojen suhteen vuosia sitten. Tänä päivänä en osaisi varmasti enää edes kävellä korkojen kanssa. Näin iän myötä sitä arvostaa mukavuutta ja jalkojen hyvinvointia. Jos sinulla on epämukavat kengät, niin ei siinä hymy ole kovin herkässä.
                 
8. Mitkä ovat kesän kolme lempivaatettasi?

Valkoiset housut, tunika ja neuletakki. Olen erilaisten tunikoiden ystävä. Ne ovat vaan niin helppoja kesällä. Mekkoja en ole oppinut vieläkään pitämään. Olen vähän ronkeli niiden suhteen, koska etsin edelleenkin sitä täydellistä yksilöä. Vaatimustaso taitaa olla vain liian korkealla, koska valinnanvaraa mekoissa on tänä päivänä yllin kyllin.

Kesähousuissa luotan vaaleisiin sävyihin. Taisin hehkuttaa punaisia pöksyjä viikko sitten postauksessa. Syksyn lähestyessä punainen väri on varmasti hyvä vaihtoehto. Nyt luotan valkoiseen näin keskikesällä.

9. Luottoasusi kesällä?

Vaaleansininen pellavatunika, joko valkoisten housujen tai farkkujen kanssa, on vaan niin superhelppo asukokonaisuus. Pellava on materiaalina kesällä ehdottomasti paras. Ryppyisyyteen tottuu ja se kuuluu pellavan luonteeseen. Silitellään vaatteita sitten syksyllä.

Mitkä ovat sinun ykkösvalinnat kesällä?

tuulanneli

13 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  15.7.2020 / 05:35

  Itsellänikin mukavuus on se ykkösjuttu, näin tosin niin kesällä kuin talvellakin 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.7.2020 / 19:32

   Kesällä vaatteet eivät saa missään tapauksessa kiristää!

 2. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  15.7.2020 / 05:48

  Mahtavat vastaukset. Olet hyvin tyylitietoinen valinnoissasi 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.7.2020 / 19:33

   Hei Melissa ja kiitos 🙂

   Näihin kysymyksiin oli todella helppo vastata!

 3. Pirkko / Meriharakka
  Kirjoittaja
  15.7.2020 / 12:53

  Itsekin pyrin loppukesästä on suuntaamaan katseen talveen, sillä joku heinä/elokuussa hankittu kesävaate jää helposti vähälle käytölle eikä välttämättä sitten iske enää seuraavana kesänä.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.7.2020 / 19:35

   Moikka Pirkko, se on juuri näin! Meidän kesä on vaan niin lyhyt ja usein ne kesäkelit ovat vielä vaihtelevat ja kylmät!

 4. Nimetön
  Kirjoittaja
  15.7.2020 / 18:09

  Hei minkä merkin malli on tuo tunikasi?Aivan ihana ja käy sinulle hyvin.Täällä toinenkin tunikoiden suurkuluttaja?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.7.2020 / 19:37

   Heippa ja kiitos kauniista kommentistasi.

   Tunika on Cellbes -nettikaupasta ja yksi parhaimmista hankinnoistani ehdottamsti. Tämän pellavatunikan kanssa ei haittaa yhtään ryppyisyys. Se vaan jotenkin kuuluu vaan asiaan!

 5. Lady of The Mess
  Kirjoittaja
  15.7.2020 / 22:15

  Mukavuus ja monikäyttöisyys – niillä mennään täälläkin. Ja tunikaihminen minusta tuli sen jälkeen, kun yhdessä vaiheessa en saanut minkäänlaisia mekkoja omalle pituudelleni sopivina – jouduin kaikkia käyttämään tunikoina, sillä minimitta ei vaan enää tämän ikäiselle ja näillä jaloilla varustetulle enää sovi. Onneksi nyt ovat hameiden helmat pidentyneet ja olen löytänyt muutaman luottomekonkin. Harmi vaan, etteivät ne enää koronakevään jälkeen kunnolla mahdu päälleni ja etsinnässä onkin juhlamekko pojan elokuisia häitä varten. Ei muuten ole helppo juttu;)
  Ihania kesäpäiviä, Tuula!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.7.2020 / 20:18

   Heippa ja kiitos ihanasta kommentistasi Arja 🙂

   Mekot ovat minulle todella vaikea asia ja enkä ole löytänyt sitä sopivaa tähän kesään. Olen oikeastaan lopettanut etsinnän tämän kesän osalta ja suuntaan jo ajatuksissani kohti syksyä.

   Tsemppiä sinulle mekon etsintään! Toivottavasti löydät mieluisen 🙂

 6. Minna M
  Kirjoittaja
  18.7.2020 / 07:14

  Rentoja pitää minunkin kesävaatteeni olla. Itse olen opetellut tänä vuonna käyttämään mekkoja. Harjoitukset jatkuvat. Ostoslistalla on pitkään ollut shortsit. Ei vain tunnu löytyvän itseä miellyttäviä.
  Kiva postaus! Voisin itsekin ajatella osallistuvani tähän haasteeseen.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   24.7.2020 / 19:22

   Heippa Minna, kiva kuulla, että pidit postauksesta. Näitä on vain niin kiva kirjoitella! Tosi mukava, jos nappaat haasteen mukaan 🙂

 7. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  25.7.2020 / 18:20

  Kiva aihe ja oli mukava lukea vastauksesi. Uskon että kuvan tunika on luottoasusi, se näyttää tosi hyvältä ja varmasti on ihana päällä. Tämä oli niin kiinnostava haaste, että taidan napata siitä aiheen itsellekin. Tämä toimii itse asiassa koska vaan…
  Mukavia kesäpäiviä Tuula – vielä on kesää jäljellä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?