Etusivu » Jurlique – sun specialist

Jurlique – sun specialistTänään juttua aurinkovoiteista yhdessä Home of Kikaksen kanssa. Vaikka tämä kesä on ollut poikkeuksellinen auringon suhteen niin itse olen käyttänyt todella aktiivisesti näitä Jurliquen Sun Specialist tuotteita. Pelaan kesäisin paljon golfia joten etenkin kasvot ovat koko ajan auringossa vaikka olisitkin pukeutunut ulkoiluvaatteisiin. Siksi asetan korkeat vaatimukset käyttämilleni aurinkovoiteille. Keväällä tein ekan postauksen näistä tuotteista lomamatkan kokemuksien jälkeen. Silloiset positiiviset tuntemukset ovat vahvistuneet nyt kesän aikana.Käytän säännöllisesti myös itseruskettavia voiteita etenkin herkälle decoltee alueelle. Näin voin tasata auringonpäivetysrajoja, joita muodostuu varsinkin golfvaatteiden rajoista. Ethän sinä voi bikineillä siellä kentällä olla. Jurliquen Sunless Tanner antaa tasaista sävyä ja hehkua iholle sekä suojaa ympäristön haittatekijöiltä. Luonnosta saatavat turvalliset tehoaineet yhdessä ihon oman melaniinin kanssa kehittävät päivetyksen vähitellen parin ja kolmen tunnin ajan levittämisestä. Sunless tannerissa on todella miellyttävä tuoksu ja voiteen sisältämien luonnollisten öljyjen ansiota tuote kosteuttaa myös tehokkaasti. 


Ehdoton tämän kesän suosikkini on ollut After Sun Replenishing Moisturising Lotion. Itse olen yrittänyt aina suojata ihoani mutta näitä after sun voiteita en ole osannut käyttää enkä ole ymmärtänyt niiden tärkeyttä. Auringon rasittamalle iholle tehokkaasti rauhoittava ja kosteuttava voide sisältää mm. ravitsevaa ja ihoa pehmentää mangovoita. Oliiveista johdettu skvaleeni estää kosteuden haihtumista ja palauttaa ihon kimmoisuuden. Korkean fenolipitoisuuden ansiosta se suojaa ihoa UV-vaurioilta sekä auriongon aiheuttamilta pigmenttimuutoksilta. Voide on vähentänyt tehokkaasti ihoni punoista auringossa vietetyn ajan jälkeen. Enpä ole kirkas paloauto golfkierroksen jälkeen.

Lopuksi vielä vinkki Home of Kikaksen kesätarjouksesta! Kun ostat kaksi Jurliquen tuotetta niin saat kivan kesäkassin kaupan päälle. Klikkaa itsesi Home of Kikaksen sivuille (tästä)

                      -tuulanneli

Aurinkovoiteiden tarkemmat tuoteselosteet löydät (täältä)

Lisäinfoa // Home of Kikas tai Jurlique Finland

6 Comments

 1. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  10.7.2015 / 20:50

  Ihana Jurlique kassikin. Täällä yksi suuri Jurlique fani ja täältä löytyy tuo aurinkovoide, oikein harmittaa ettei ole päässyt oikeastaan juuri lainkaan käyttämään. Mutta ihan parhaita puolia, hyvä tuoksu ja miten nopea kuivuvuus, aivan kuin ei olisi aurinkovoide lainkaan, niin hyvä se on.

  Kivaa viikonloppua ja muuten noitahan golfatessa tarvitsetkin kovasti. <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.7.2015 / 16:39

   Olen käyttänyt aurinkosuojia ihan normaalisti tänä kesänä vaikka on ollut kylmääkin. Tottakai käyttö on rajoittunut kasvoihin ja decolteehen koska on ollut niin kylmä mutta loppujen lopuksi aurinko on paistanut. Kova tuuli voi joskus tuoda tunteen ettei tarvitse suojia mutta kyllä niitä tarvitsee. Sama juttuhan on kun olet merellä 🙂

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  10.7.2015 / 21:07

  Mun pitäisi tuo after sun voide hankkia. Tulisi nyt vaan se aurinko takaisin.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.7.2015 / 16:40

   After sun voide on kyllä huippu ja minulla ainakin se tasoittaa punaisuutta todella tehokkaasti. Myös tuo aurinkosuoja on tehokas!

 3. Inspiration, Viltsumari
  Kirjoittaja
  10.7.2015 / 23:35

  Jurlique on minulle vieras, vaikka kovasti sitä olen yrittänytkin päästä kokeilemaan. Ihana tuo kassi.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.7.2015 / 16:41

   Jos sinulle joskus tulee eteen niin kannattaa kokeilla 🙂 Olen ollut näihin tuotteisiin tyytyväinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?