Etusivu » Jurlique // Nutri-Define with Biosome5

Jurlique // Nutri-Define with Biosome5

Olen saanut tutustua ylelliseen Jurliquen Nutri-Define with Biosome5 sarjaan yhdessä Home of Kikaksen kanssa. Tämä upea sarja on suunniteltu aikuiselle iholle toimimaan useita ikääntymisen merkkejä vastaan. Tuotteiden tehoaineet tulevat kaikki luonnosta eivätkä sisällä mitään keinotekoisia aineosia, väriaineita, tuoksuja, parabeeneja, PEG-yhdisteitä eikä sulfaatteja. Tuotteet ovat tutkitusti turvallisia ja minun herkkä ihoni toimi näiden kanssa loistavasti eikä esiintynyt mitään herkän ihon punoituksia. Tuotesarja perustuu Biosome5 Innovaatioon eli luonnollista liposomi teknologiaa, jonka avulla tuotteen viisi aktiivista aineosaa kulkeutuu sinne, missä niitä eniten tarvitaan. 

Tuotesarjan ehdoton suosikkini on Nutri-Define Superior Retexturising Facial Serum. Tämä erinomainen anti-ageing-seerumi kiinteyttää ja kirkastaa ihoa, joka tuntuu heti pehmeältä, elinvoimaiselta ja sileältä. Minulla oli keväällä todella kuiva iho talven jäljeltä ja jatkuva kirityksen tuntu ihossa mutta tämä seerumi kosteutti tehokkaasti. Sarjan päivävoide Multi-Correcting Day Cream levittyy tasaisesti iholle ja imeytyy nopeasti jättämättä jäämiä. Voiteissa on kiva pehmeän kukkainen tuoksu eri ruusulajeja ja kamomillaa. Todella miellyttyvä tuoksu. 

Rejuvenating Overnight Cream on syvästi kosteuttava yövoide, joka sisältää kasvisperäisiä öljyjä. Voiteen koostumus on todella runsas ja uutta Biosome5-teknologiaa hyödyntäen se ravitsee ja kosteuttaa tehokkaasti. Iho tuntuu aamulla todella levänneeltä. Tuotteiden tarkemmat tuoteselosteet löydät Home of Kikaksen kotisivuilta (klik). Sieltä löydät myös tehokkaan Nutri-Define kasvohieronnan ohjeen ihanan seerumin kohdalta. Kannattaa tutustua. Olen aikaisemmin kirjoittanut täällä blogissani todella herkästä ihostani ja olen niin onnellinen, että tänä päivänä löytyy luonnonkosmetiikasta tehokkaita anti-ageing tuotteita.

Aurinkoista viikkoa ihanuudet ja muistetaan suojata ihoa myös auringolta!

                         -tuulanneli


Blogiyhteistyö // Home of Kikas Beauty and Design (klik)

Tuulannelin muut postaukset Jurliquesta// Jurlique – Sun specialist12 Comments

 1. Kristallikimara.fi
  Kirjoittaja
  29.6.2015 / 07:42

  Tuo Jurlique on vielä kokematta, tosin onhan niitä paljon muitakinmerkkejä joita ei ole tullut testattua:) Kiva kun olet löytänyt itsellesi passelin sarjan. Itse kokeilin erästä sarjaa ja huomasin, että ihoni ei näin kesällä olekaan niin pintakuiva kuin luulin. Siitä on tullut melkein stressi, kun aina siitä minulle kasohoidossa huomatutetaan. Joten tuotteet pitikin siirtää odottamaan niitä kylmiä ihoa kuivattavia ilmoja. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa, mutta allergisena ärsyttää, kun ei voi kaikkea kokeilla. Mukavaa viikkoa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.6.2015 / 21:04

   Tämä on Jurlique on sopinut minulle alusta lähtien. Olen todella herkkäihoinen kanssa ja tähän asti kaikki luonnonkosmetiikka jutut ovat toimineet. Olin yhdessä tilaisuudessa missä esiteltiin ihan normikosmetiikkaa // no pari päivää sen jälkeen iho oli aika punainen mutta onneksi Jurlique rauhoitti ja kosteutti ihon nopeasti kuntoon!

   Aurinkoista lomaa sinulle myös 🙂

 2. Life with Satu
  Kirjoittaja
  29.6.2015 / 07:44

  Kuulostaa kivalta sarjalta, varsin toimivaltakin sellaiselta 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.6.2015 / 21:06

   Kyllä tästä sarjasta ovat kaikki tuotteet toimineet todella hyvin. Varsinkin tämä Nutri-Define on aivan loistava aikuiselle iholle!!!

 3. Annukka
  Kirjoittaja
  29.6.2015 / 11:03

  Kirjoitat niin houkuttelevasti, että taidanpa kokeilla tätä seuraavaksi :). Justiin kerkisin ottaa käyttöön itselleni toisen ennestään tuntemattoman luonnonkosmetiikkasarjan Madaran tuotteet. Tuntuvat kivoilta nekin.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.6.2015 / 21:11

   Kiva kun olet löytänyt luonnonkosmetiikan 🙂 Madaran tuotteet ovat ihan yhtä hyviä ja itselläni on niistä jatkuvassa käytössä putsarit. Tämä Jurliquen tuotesarja on todellinen täsmätuote meidän aikuisten naisten iholle! Aivan ihana antiageing sarja. Kannattaa tutustua.

   Jurliquella on myös loistava auringonsuoja, jota ilman en voisi kuvitella meneväni enää golfkentälle!

 4. Teija Hakula
  Kirjoittaja
  29.6.2015 / 16:31

  Kuulostaa mielenkiintoiselta tuo ihonhoitosarja! Koska kyseessä on luonnonkosmetiikka, niin eihän tuotteita ole testattu eläimillä?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.6.2015 / 21:13

   Ei näitä tuotteita ei ole testattu eläimillä. Jurlique on tuotesarja, johon kannattaa kyllä tutustua!

   Aurinkoista viikkoa sinulle 🙂

 5. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  29.6.2015 / 17:57

  Niin, niin rakastan Jurliqueta ja tuo sarja vaikuttaa kovin ylelliseltä ja nuo pullot! Apua me wants!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.6.2015 / 21:15

   Eikö olekin aivan ihania ja mikä kosmetiikkasarja 🙂

   Ihanaa, että luonnonkosmetiikasta löytyy myös tehokkaita antiageing tuotteita!

 6. Mia / Beauty Highlights
  Kirjoittaja
  29.6.2015 / 18:30

  Kauniit kuvat! Tuo seerumi vaikuttaa lupaavalta. Itsekin olen muutamia Jurliquen tuotteita kokeillut ja pelkästään positiivinen kuva jäänyt 🙂 Varmasti jossain vaiheessa palaan sarjan pariin syvemmin!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.6.2015 / 21:18

   Tuosta seerumista tulee varmasti minun luottotuotteeni, koska se on todella tehokas kosteuttaja ja todella pieni helmenkokoinen annos riittää!
   Vaikka tuote on aika hintava niin kyllä se on todella riittoisa ja itselläni se on riittänyt jo yli kaksi kuukautta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?