Etusivu » joulujuhlan tunnelmaa ja joulun odotusta

joulujuhlan tunnelmaa ja joulun odotusta

//pienet joulujuhlat//

Tervetuloa mukaan pienen pieniin joulujuhliin, jotka Marjo houstasi meille viikko takaperin. Oli todella kiva pitkästä aikaa istua pöydän ääreen hyvässä seurassa. Viimeisten kuukausien aikana sitä on kaivannut todella paljon näitä pieniä sosiaalisia hetkiä yhdessä ystävien kanssa. 

//vähän bling blingiä juhlaan//

Tänä vuonna meidän monen joulujuhlat ovat vaihtuneet pienimuotoisempaan tilaisuuteen tai etäjoulujuhlaan. Vaikka emme voikaan nyt pukeutua isoihin juhliin niin aina on kiva laittaa jotain pientä kiiltävää juhlistamaan iltaa. Yhdistämällä neuleita ja glitteriä syntyy kauniin naisellisia yhdistelmiä ja oma juhlafiilis kohoaa ihan silmissä. Kauniilla vaatteilla on ihan oma merkityksensä tunnelman luojana.

Lisää tunnelmakuvia illasta asutietoineen Karisma Vaasa Journalista (klik).

//joulun valmistelut//

Olen aikaisempina vuosina aloittanut todella myöhään joulun valmistelut. Ihan viimeisellä viikolla olemme koristelleet kuusen. Tänä vuonna olen ollut asialla jo hyvissä ajoin. Olen viimeksi aloittanut näin aikaisin jouluvalmistelut silloin, kun olin poikien kanssa kotona äitiyslomalla. Poikkeuksellinen aika on vaikuttanut minuun tässä asiassa positiivisesti. Se sieluni sopukoissa asuva pieni jouluihminen on saanut tänä jouluna loistaa!

Arvostan perinteistä joulua yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Olen joulun suhteen enemmän tunnelmaihminen. Tykkään joulun tuomasta rauhasta ja seesteisyydestä. Joulussa tykkään eniten leipomisesta. Jouluna on niin kiva sotkea jauhojen kanssa. Olen aina ollut ylpeä siitä, että teen kaiken itse jouluksi vaikka sitten viime metreillä yötä myöten.

//joulun odotus//

Odotan valkoista joulua. Minun jouluun kuuluu valkoinen norskuva lumi. Nyt odotan pikku lapsen lailla valkoista joulua, koska se tuo vaan sen aidon joulun. Joulussa on parhainta lämmin takkatuli sekä lukuisat tunnelmaa tuovat kynttilät ja valot. Pikku prinsessamme tuo joululle oman merkityksensä ja säpinän. 

Odotan joulunaikaa mutta olen ehkä enemmän innoissani talvipäiväntasauksesta ja vuoden vaihtumisesta. Ihan kohta tämä meidän pimeä aika taittuu ja matka kohti kevättä alkaa. Ensin kuitenkin vietämme tunnelmallisen joulun ?


Rentoa viikonloppua ? Pidetään huoli itsestämme ja läheisistämme ?

 -tuulanneli

1 Comment

  1. Kristiina Kortelahti
    Kirjoittaja
    12.12.2020 / 19:57

    Ihanaa pikkujoulunviettoa teillä siellä on ollut.
    Oikein mukavaa joulun odotusta edelleenkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?