Etusivu » Jamela ja Mandarin Spa

Jamela ja Mandarin Spa

Sinin kuva // Pauliina // PauMau

Osallistuin muutama viikko sitten aivan ihanaan naisten hemmottelutilaisuuteen Helsingin Arkadiankadulla sijaitsevassa Mandarin Spassa. Samalla meille esiteltiin myös ylellisiä Jamelan kauneuhoitotuotteita. Sini Linnavirran luotsaamassa hoitolassa sinulla on mahdollisuus saada aivan upeita hoitoja. Hoitolan Spa-puolella hemmotellaan ayurvedisilla hoidoilla. Tarjolla on rentouttavia vartalonhoitoja stressin poistoon, rentoutuiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvään oloon. Mandarin Spa yksi suosituimmista hoidoista Sinin mukaan on radiofrekvenssi Nannic-hoito, joka kiinteyttää kasvoja ja silmäpusseja. Hoitoa voi käyttää myös muualle vartaloon sekä ihon pigmenttimuutosten ja couperosan hoitamiseen. Kaikki nämä kuulostavat aivan superihanilta!


Oletko kuullut maailmalla suurmenestyksen saaneista 24 karaatiin kultakollageeninaamioista? Heidi Tikkanen ja Reetta Parviainen esittelivät meille yrityksensä Jamelan maahantuomia tuotteita. Aikoinaan he päätyivät tähän sarjaan kun he etsivät tehokasta hoitolasarjaa, joka olisi myös kohtuuhintainen. Näitä ylellisiä naamioita on nyt myös mahdollista saada kotikäyttöön. Jamelan tuotevalikoimaan kuuluvat myös näiden kultanaamioiden lisäksi hoitavat mineraalikollageeninaamiot, tehoseerumit sekä yögeelinaamiot kasvoille ja silmänympäryksille. Kaikissa näissä tuotteissa käytetään pelkästään luonnon raaka – aineita ja mineraaleja. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, haitallisia väriaineita eikä keinotekoisia parfyymeja. Mandarin Span hoitovalikoimasta löydät näihin tuotteisiin perustuvan ylellisen Golden Mandarin Magic – kultahoidon. Hoidossa käytettävät kultakollageeninaamiot lisäävät ihon kosteutta jopa 92%. Kerrotaan, että jo Kleopatra vaali nuorekasta kauneuttaan nukkumalla puhtaasta kullasta valmistettu naamio kasvoillaan.Tilaisuudesta sain kokeiltavaksi Jamelan aikuisen ihon hoitoon tarkoitettuja tuotteita. Eli juttua on tulossa vielä lisää. Näihin ylellisiin naamioihin voit tutustua Jamelan verkkokaupassa // www. jamela.fi // klik (täällä). Heinäkuun loppuun asti sinulla on mahdollisuus saada vielä 15%:n alennus verkkokaupan tilauksesta alennuskoodilla ”lukija15”

Kiitos vielä Mandarin Span Sinille ja Jamelan Heidille & Reetalle mielenkiintoisesta aamupäivästä!

                         -tuulanneliyhteystiedot // Mandarin Spa klik (täältä)

             // Jamela klik (täältä)

6 Comments

 1. Lady of The Mess
  Kirjoittaja
  14.6.2015 / 09:47

  Että harmittaa, etten mukaan pystynyt lähtemään. Niin olisin sinutkin halunnut livenä tavata – vaan toinen kerta sitten;)
  Jamelan tuotteisiin olen sen verran tutustunut, että voitin aikoinaan tuollaisen kultanaamion silmänympärysiholle – ja tehokas oli.
  Kivaa sunnuntaipäivää sinne <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.6.2015 / 18:22

   Kiitos Arja 🙂 Meillä oli kiva aamupäivä mutta meillähän on tulossa elokuussa yhteinen tapaaminen // toivottavasti silloin nähdää 🙂

   oikein kivaa alkanutta viikkoa myös sinulle 🙂

 2. Sarin vaatekomeron kätköt
  Kirjoittaja
  14.6.2015 / 10:07

  Mielenkiintoisia tuotteita, luonnon raaka-aineet tuntuvat aina jotenkin parhailta ja mielekkäämmiltä kuin "tavalliset" tuotteet. Täytyy tutustua lähemmin tuohon nettikauppaan. Mukavaa sunnuntaita ja kiitos edellisten postausten huivikuvista, huivia kun pakko käyttää töissä ilmatoinnin vuoksi niin uudet ideat ovat aina tervetulleita!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.6.2015 / 18:26

   Kiitos Sari 🙂 kiva kuulla, että olet löytänyt inspiraatiota kuvistani. Jamelan tuotteet ovat todella mielenkiintoisia ja minulle on juuri tärkeintä se, että niissä on käytetty vain luonnon raaka-aineita. Mielenkiinnolla alan testaamaan niitä ja kirjoitan kokemuksistani myöhemmin.

   Oiken kivaa alkanutta viikkoa sinulle 🙂

 3. maiju
  Kirjoittaja
  14.6.2015 / 18:49

  Jamelan tuotteisiin pääsin tutustumaan jo viime syksynä kun he olivat I love me messuilla. Rakkautta ensi silmäyksellä ja ensitestailulla oli. Olen heidän kanssaan tehnytkin sitten yhteistyötä välistä. Kun on tuote, mihin itsekin uskoon, niin on niin helppo hehkuttaa. Nämä on NIIN parhaita

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.6.2015 / 20:42

   Kiva kuulla, että tuotteet toimivat ja teideän sinun kirjoittavan asian puolesta vain jos todella olet sitä mieltä! Ensi yöksi aion laittaa nyt sen yögeelinaamion ja minulla on ihoa kirkastava papaya testissä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?