Etusivu » insta lately

insta lately

Pieni päivitys parin viikon ajalta instakuvistani. Olen taas aktivoitunut näin kesän myötä instan kanssa. Loppujen lopuksi sinne on kiva tallentaa kuvia arjen kivoista hetkistä. Viikkoon on sisältynyt paljon mielenkiintoisia juttuja. Viikko sitten kävin isolla kirkolla kahdessa mukavassa bloggaritapahtumassa ja vietin todella hauskan päivän blogikamujen kanssa. Näistä tulee juttua blogiin myöhemmin. Minulla on muutama kiva kosmetiikkauutuus tällä hetkellä testissä. Pitihän minunkin ottaa selfien shoppailun lomassa. Tällä kertaa beige liivi jäi kauppaan ja edellisen postauksen musta kaunokainen lähti mukaan. Loppuviikosta olin hyvän ystävän luona kosmetiikkakutsuilla ja tästä illasta päällimäisenä jäivät mieleen upeat tarjoilut ja tarkasti valitut viinit. Olin kuin Liisa Ihmemaassa kun kuuntelin viiniharrastelijoiden jutustelua viineistä ja eri rypäleistä. Teemme Tuijan kanssa illan tarjoiluista vielä postauksen. 

Instaprofiiliini @tuulanneli löydät klik (täältä). Päivitän sinne kuviani blogistani mutta myös paljon muuta. Halutessasi voit vinkata kommenttikenttään omasta profiilistasi. Aina on kiva löytää uutta seurattavaa instaan!

Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

                                        -tuulanneli


4 Comments

 1. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  10.6.2015 / 20:58

  Ihanat kollaasit <3 Kauniita unia <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   10.6.2015 / 21:03

   Näissä kollaaseissa on mukana upeita bloggareita 🙂 naisnergiaa parhaimmillaan!!!!

 2. Pauliina/PauMau
  Kirjoittaja
  11.6.2015 / 16:31

  Ovat kyllä melkoisen alaansa perhetyneitä nuo viiniasiantuntijat. Välillä hymyilyttää heidän luonnehdintansa viinien mauista, melkoista mielikuvitusta osoittaa 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   12.6.2015 / 19:45

   Ihan sama fiilis jäi minulle kanssa illasta 🙂 Minulle viinit aiheuttavat vain päänsärkyä eikä muuta!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?