Etusivu » insta lately

insta lately

Muutama instakuva viime viikolta. Ruokaremontti etenee pienin askelin. Ensimmäiset haasteet tulivat eteen heti viikonlopun pikkujouluissa mutta niistä selvittiin pienin naarmuin. Blenderi on ollut ahkerassa käytössä joka aamu ja chiavanukas on maistunut taas välipalana. Olemme muutaman kaverin kanssa jättäneet valkoisen vehnän pois ainakin jouluun asti. Tähän asti on mennyt hyvin, no muutama hairahdus tapahtui pikkujouluissa. Se suklaakakku ihanalla marjakastikkeella oli vaan niin HYVÄÄ!

Viikonlopulla annoin jo periksi tälle joululle eli ekat hyasintit on istutettu ruukkuihin. Tulevana viikonloppuna jatketaan hössöttämistä. Tänään minä sain sen kauan kaipaamani kirkasvalolampun. Yes! Katsotaan onko siitä apua kuvaamiseen. Ainakin se oli kiva illalla kun tein kirjallisia juttuja.

Kivaa illanjatkoa teille ihanat!

                                       -tuulanneli

2 Comments

 1. Lady of The Mess
  Kirjoittaja
  26.11.2014 / 21:26

  Tsemppiä ruokaremonttiin. Eikä pikku sortumisista kannata välittää – siitä vaan uudelleen ruotuun! Täällä sitä vastoin onkin oikein sorruttu romahtamalla, mutta kyllä tästä sitten noustaan, kun joskus tolpilleni taas pääsen.
  Kiitos vinkistä – minulla on hyvin paljon samanlainen kirkasvalolamppu kuin sinullakin, mutta en ole ollenkaan hoksannut, että siitä voisi kuvaukseen olla apua!
  Kivaa viikon jatkoa sinulle❤️

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   26.11.2014 / 21:41

   Kiitos Lady <3 – meillä on facessa oma salainen ryhmä, jossa me sitten paljastetaan synnit sen valkoisen vehnän suhteen ja ainakin meillä on hauskaa – ei olla nyt ihan tiukkapipoisia mutta ruotuun palataan aina heti!

   Aion viikonlopulla kokeilla tuota kirkasvaloa valokuvaaisen kanssa – se valohan on puhdas valkoinen ja olen kuullut joidekin käyttävän sitä! Kirjoittelen sitten kokemuksistani!

   kivaa viikon jatkoa sinulle myös <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?