Etusivu » Inika Organic – luonnollista kauneutta

Inika Organic – luonnollista kauneutta

Tänään taiotaan hehkeyttä Inika Organic mineraalimeikeillä. Menneellä viikolla Kikas Natural Green Beauty & Span Marika kyseli halukkuuttani kokeilla päivämeikin tekoa. Tottakai minä suostuin, koska näistä meikkaussessioissa oppii aina jotain uutta.

Inika Organic on 100% sertifioitu, vegaaninen ja orgaaninen mineraalimeikkisarja. Sarjan on perustanut terveysguru Miranda Bond. Olen pari vuotta sitten jo tutustunut tähän sarjaan ja silloin testailin juuri meikkivoitteita ja mineraalipuutereita. Ihastuin jo silloin luonnolliseen ja kevyeen lopputulokseen.

Tässä sitä ollaan ennen ja jälkeen kuvissa!

Teimme Marikan kanssa mahdollisimman luonnollisen meikin, juuri sellaisen missä minä viihdyn. Meikkivoiteena levitettiin Inikan Organics BB Cream nuden sävyisenä. Meikkivoide peitti todella hyvin pienen punaisuuden ja lopputulos oli kevyt sekä luonnollinen. Pienten ihovirheiden ja tummien silmänalusien peittämiseen käytettiin Organic Perfection Concealeria. Inikan tuotteilla on upea pigmentti, joka peittää hyvin mutta ei näytä ylimeikatulta. Lopputulos viimeisteltiin Loose Mineral Foundation puuterilla.

Silmämeikin väreinä minulla käytettiin lilaa ja harmaata. Mielenkiintoinen yhdistelmä, joka toimi silmieni värin kanssa. Olen kokeillut erilaisia luomivärejä mineraalisarjoista ja useasti minulle on tullut ärsytystä muutaman tunnin jälkeen. Testasin tätä Inikan luomiväriä noin 12 tuntia luomilla ja mitään kihelmöintiä ei tullut. Olisinko vihdoinkin löytänyt itselleni luomivärin, jota voisin käyttää peräkkäisinä päivinä? 

Onko sinun vaikea valita oikeaa sävyä pohjustukseen? Onko sinulla herkistymistä silmämeikkien kanssa?
 Nyt sinulla on mahdollisuus saada henkilökohtaista meikkiopastusta ja -neuvoja Inika Organics asiantuntija Maria Norrmanilta perjantaina 7. huhtikuuta klo 11-16.


Beautiful Spring by Inika Organic & Jurlique
6. -7. huhtikuuta
Kikas Natural Green Beauty and Spa

Lisäinfoa tapahtumasta löydät täältä (klik)


Meikkiterveisin

-tuulanneli

// postaus toteutettu yhdessä Kikas Natural Green Beauty & Spa //

3 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  2.4.2017 / 08:50

  Minulla silmät ovat herkät erityisesti ja jotkut ripsivärit ovat aiheuttaneet järkyttävää kutinaa silmiin. Kaunis, heleä ja luonnollinen meikki on sinulle tehty. Näytät oikein kauniilta.

 2. JonnaH.
  Kirjoittaja
  2.4.2017 / 09:23

  Inikan tuotteissa on tosi kauniit pakkaukset, itse en ole kuitenkaan brändiltä kokeillut mitään.

 3. Mantelilaakson Susanna
  Kirjoittaja
  2.4.2017 / 16:33

  Tyylikkään luonnollinen lopputulos!
  Heleä ja kaunis!

  Lempeää kevättä täältä Mantelilaaksosta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?