Etusivu » inika mineral cosmetics

inika mineral cosmetics


Kosmetiikan valinta on aiheuttanut minulle paljon päänvaivaa viime vuosina. Muutama vuosi sitten puhjennut voimakas yliherkistyminen selektiiviselle ns. normikosmetiikalle on laittanut meikki- ja voidejutut uuteen uskoon. Onneksi tänä päivänä löytyy laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Siksi olinkin aivan innoissani kun minulle tarjoutui mahdollisuus kokeilla Inika – mineraalimeikkisarjaa, joka on 100% luonnollinen OFC- sertifioitu vegaani ja orgaaninen mineraalimeikkisarja. Sarjan on perustanut tunnettu terveysguru Miranda Bond. Hän halusi saada elämästään pois kaikki haitalliset kemikaalit ja synteettiset aineet. Koska markkinoilta ei löytynyt hänen haluamiansa meikkejä, ainut ratkaisu oli perustaa oma tuotesarja.


Sain testattavaksi Inikan perusaloituspaketin Home of Kikas Beauty & Designin Marikalta. Tämä Start Kit sisältää pohjustusvoiteen, peitevärin, meikkivoiteen, meikkipuuterin, aurinkopuuterin ja laadukkaat Kabuki – siveltimet. Olen nyt parin viikon ajan testannut näitä meikkituotteita. Aluksi ne tuntuivat minusta jotenkin ohuilta koska käyttämäni meikkivoide oli näihin verrattuna aika paksu. Inikan tuotteilla olenkin saanut aikaan todella luonnollisen meikkipohjan. Organic Pure Primer on kosteuttava ja silottava pohjustusvoide, jonka ansiosta meikki kestää hyvin koko päivän. Organic Natural Perfection Concealerilla olen peittänyt tummia silmänalusia ja pigmettihäiriöitä ihossa. Organic Liquid Mineral Foundation olen levittänyt lopuksi sienellä ja näin olen saanut aikaan luonnollisen meikkipohjan. Meikkivoide on todella kosteuttava eikä iho tunnu kireältä eikä raskaalta.


Mineral Foundation on todellinen monitoimituote, joka sisältää meikkivoiteen, puuterin ja peitevoiteen samassa. Itse olen käyttänyt sitä vain kevyenä viimeistelypuuterina. Kesällä tämä on varmasti loistava tuote meikkivoiteen sijaan, koska sillä on mahdollista loihtia kevyt pohja päivettyneelle iholle. Mineral Bronzer on tämän sarjan perinteinen aurinkopuuteri, jota käytän itse varjostusten tekoon. Joskus hipaisen siveltimellä myös sitä decolteelle.

Näistä tuotteista omaksi suosikiksi ovat nousseet Pure Primer ja Mineral Foundation. Mahdollisimman luonnollinen meikkipohja on tärkeä aikuiselle naiselle. Liian voimakas ja raskas pohja saa ihon näyttämään samealta ja tunkkaiselta. Parin viikon testin jälkeen en moiti enää meikkivoidetta ns. ohueksi vaan päinvastoin vanha meikkivoiteeni tuntuu paksulta ja tunkkaiselta. Sinulla on mahdollisuus tutustua näihin ihaniin Inikan tuotteisiin Home of Kikasin nettiputiikissa. 

Kaunista illanjatkoa kaikille!-tuulanneli


14 Comments

 1. Matkatar
  Kirjoittaja
  7.1.2015 / 18:27

  Minäkin olen tutustunut viime aikoina mineraalimeikkiin. Ostin Sokoksesta kokeilupaketin, ja se on mielenkiintoinen. Kevyt meikki peittää yllättävän hyvin, vaikka minulla onkin "paljon peitettävää" ja paikoin kuiva ja jopa hilseilevä iho. Muutenkaan en enää osta mitään normikosmetiikkaa, vaan entisten tuotteiden loputtua ostan eläinkokeetonta luonnonkosmetiikkaa.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.1.2015 / 19:03

   Onneksi tänä päivänä on jo todella runsaasti saatavilla eri vaihtoehtoja luonnonkosmetiikkaa. Itselläni on niin paha tuo herkistyminen, että tuotteiden pitää olla
   täysin luonnontuotteita ilman kemikaaleja ja synteettisiä aineita. Olen esimerkiksi kaivannut hyvää pohjutusvoidetta ja tästä sarjasta se löytyi. Ja tulos näillä tuotteilla on todella kaunis ja luonnollinen 🙂

 2. Belladonna
  Kirjoittaja
  7.1.2015 / 18:50

  Kiva kuulla tästä merkistä, se on jälleen kerran yksi niistä, joita en ole kokeillut. Pitäisi vain rohkeammin kokeilla, eikä aina tyytyä tuttuun ja turvalliseen.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.1.2015 / 19:11

   Minullekin tämä oli ihan uusi tuttavuus mutta varmasti tulen jatkossa käyttämään koska
   saan tällä niin hyvän pohjan aikaiseksi. Aikuiselle naiselle hyvä meikkipohja on kaiken
   A ja O.

 3. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  7.1.2015 / 19:01

  Onpa mielenkiintoinen sarja ja aivan ihana testirupeama. <3 Meikkivoiteesta siirtyminen mineraalimeikkeihin on pieni kynnys. Mutta kun harjoittelee, niin kenties paluuta vanhaan ei enää olisi.

  Kikas taitaa myydä myös yhtä suosikkiani myös eli Jurliqueta. <3

  Ihanaa iltaa. <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.1.2015 / 19:17

   Olet ihan oikeassa Tiia ja minulle se tärkein valinta on tällä hetkellä juuri tuo luonnonmukaisuus. Kyllä Marikalla on myynnissä Jurlique ja minulla on tällä hetkellä ne
   myös käytössä. Minulle on tehty kasvohoito Jurlique tuotteilla ja tämän perusteella Marika valitsi juuri oikeat tuotteet minun iholle.

   kivaa viikon jatkoa ihana Tiia <3

 4. Tuitiina
  Kirjoittaja
  7.1.2015 / 20:53

  Uusi tuttavuus tämä sarja, mutta ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Luonnonmukaisuus on tärkeää kun valitsen nykyisin tuotteita omaan käyttöön, pikkuhiljaa kaikki mahdolliset vaihtuuvat luonnonmukaisemmaksi. Mineraalimeikit kuulostavat myös erittäin mielenkiitoisilta, tähän sarjaan täytyy tutustua ajan kanssa tarkemmin.
  Kiitos tuulanneli esittelystä, ihanista vinkeitä ja kokemuksistasi uusista ihanista tuotteista <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.1.2015 / 21:14

   Luonnonkosmetiikka valtaa koko ajan tilaa // minullakin on paljon tuttuja, jotka ovat kanssa herkistyneet normikosmetiikalle. Toisaalta en ihmittele, kun ajattelee mitä kemikaaleja ja synteettisiä aineosia ne sisältävät 🙂

 5. Jaana
  Kirjoittaja
  7.1.2015 / 20:58

  Mielenkiintoista lukea, sain itsekin blogiyhteistyön kautta testattavaksi mineraalimeikit. Olen niihin halunnut niin kauan tutustua. Alunperin olin ajatellut tuoda USA:n reissulta mukanani, mutta siellä oli ihan liikaa valinnanvaraa, joten en osannut päättää. Nyt saan tutustua niihin ja mielenkiinnolla lähden kokeilemaan. Ihoni kun on muuten niin uskomaton ongelma "raskas ja paksu" joten meikkikin näyttää helposti raskaalta. Toivon löytäväni mineraalimeikeistä kevyemmän vaihtoehdon.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.1.2015 / 21:17

   Tämä oli minulle kyllä mielenkiintoinen kokeilu // ihan uusi tuttavuus ja uusi tapa tehdä meikkipohja 🙂 ja kuten kerroin aikuisemmalla iällä on tärkeää, ettei meikki ole liian raskas!

   mielenkiinnolla odotan kokemuksiasi testailusta 🙂

 6. Unknown
  Kirjoittaja
  8.1.2015 / 00:03

  Mielenkiintoista, olisikohan nämä tuotteet myös minulle sopivia?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   8.1.2015 / 07:52

   Ainakin näiden tuotteiden raaka-aineet ovat puhtaita 🙂 sinähän voit etsiä sieltä tätä merkkiä ja tuo aloituspakkaus on kiva kokeilla, että sopiiko tuotteet.
   Itselläni on niin herkkö iho, että kaikki tuotteet on testattava ennen kuin ostan.

   Nämä luonnonkosmetiikka jutut ovat kyllä toimineet kaikki. Tämän ekokosmetiikan kanssa pitää muistaa vaan, että niissä pitää olla ao.sertifikaatit että pelkkä sana ekologinen tuote ei riitä tai että tuote on luomu tai luonnontuote!

   kivaa viikonjatkoa sinne ja terkut tutuille 🙂

 7. Sarin vaatekomeron kätköt
  Kirjoittaja
  11.1.2015 / 10:32

  Mielenkiintoinen vinkki, kiitos. Luonnonkosmetiikka tosiaan valtaa alaa ja se on hyvä asia, hinnat vaan ovat pikkuisen korkeat vielä, vaikka tietenkin ymmärrettävistä syistä. Tuota sarjaa mitää joskus kokeilla.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.1.2015 / 20:06

   Tuotesarja on kokeilemisen arvoinen 🙂 luonnonkosmetiikkaa saa kyllä tänä päivänä ihan kohtuuhinnalla !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?