Etusivu » Hyväntekeväisyysgaala

Hyväntekeväisyysgaala

Olin eilen mukana mukavassa hyväntekeväisyysgaalassa lasten hyväksi. Tilaisuuden oli järjestänyt Pyhän Lazaruksen Ritarikunta Vaasan delegaatio. Heidän tavoitteena on tarjota kesälomareissu lapsille, joiden perheen taloudellinen tilanne ei mahdollista lapsille virkistystä kesälomalla. Illan avasi ritarikunnan Delegaatti Timo Sairo yhdessä juontaja Hippi Hovin kanssa.

Illan ohjelmassa oli muotinäytös, arvontaan ja hyväntekeväisyyshuutokauppa. Kaikki tulot menevät lyhentämättömänä lasten hyväksi. Eilen oli Rinta-Joupin Autoliikkeesseen kerääntynyt paljon ihmisiä hyvän asian puolesta. Autoliikkeen miljöö tarjosi todella upeat tilat tilaisuudelle. 

Näytöksen aloitti DOPP. Heidän mallistoissaan kukkivat kukat naisellisesti tänä keväänä. Näihin kuviin olen poiminut parhaita paloja mukana olleiden yrityksien osuuksista. Näytöksen kehykset ja aurinkolasit tulevat Iris Optikaasta.

Sitten Karisma Vaasa osuuteen. Saimme ihailla yksinkertaisia ja selkeitä linjoja. Tällä kertaa mukana oli myös värejä, jotka ovat nousussa nyt. Allekirjoittanut vielä sulattelee näiden värien tulemista. Näytöksen hiukset ja meikit oli Salon Adeleinen käsialaa. Malleilla oli upeat naiselliset kiharat, jotka ovat yksi tärkeä hiustrendi tänä keväänä.

Yksi illan kauneimpia asuja oli ehdottamasti tämä Ingerin päällä oleva By Malene Birgerin juhlahousuasu. Eikö olekin kertakaikkiaan elegantti!
Näytöksessä oli mukana Kultasepänliike Salkari koruillaan. Todella kiva lopetus näytökselle. Korut ovat tärkeä osa pukeutumista ja kaikkihan me tykätään koruista.

Kesmo oli loihtinut aivan loistavan buffeepöydän. En muista koska olisin  syönyt niin herkullisen kanahampurilaisen höystettynä taccolettuun käärityn ceasarsaalaatin kanssa. Makunautinnon kruunasi sormisyötävät suklaabrowniet. 

Kiitos järjestäjille aivan upeasta illasta. Toivottavasti saamme tästä jatkuvan perinteen!


-tuulanneli


6 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  11.3.2017 / 15:16

  Kauniita kukkakuoseja on nyt vaatteissa ja minä niin tykkään väreistä. Hauskaa, että aina tykkään väreistä, mutta itse käytän lähes aina mustavalkoisia vaatteita. Tai no, kesällä minunkin ylläni näkee värejä. Minä myös repäisin ja hankin Polan kauniit kukkalegginsit.
  Ihanaa viikonloppua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   12.3.2017 / 09:19

   Heippa Outi 🙂

   Tämän kevään väri- ja kukkaloisto on virkistävää tumman talven jälkeen. Itse kanssa vierastan omassa pukeutumisessani kukkakuoseja mutta koskaan sitä ei tiedä 😉 Tottakai minulla vaikuttaa se, että olen joskus elänyt voimakkaan värikauden ja nyt en oikein enää innostu.

   Tykkään paljon, että pukeutumiseen tulee väriä. Me suomalaiset olemme jotenkin värittömiä mutta onneksi kevät on tulossa!

   Kivaa viikonloppua sinulle 🙂

 2. Tuula's life
  Kirjoittaja
  12.3.2017 / 07:38

  Onpa ollut tärkeän asian puolesta hyväntekeväisyysgaala. Ja muotinäytös on oiva juttu siihen tilaisuuteen. Oi, kevättä on ilmassa noissa kuvissa. Kauniita asuja. Ja niinkuin sanot tuo autoliikkeen miljöö on oiva paikka pitää näytöstä.
  Kiitos että pääsin mukaan kevättunnelmaan!
  Aurinkoista sunnuntaita!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   12.3.2017 / 09:21

   Kiitos Tuula 🙂

   Meillä oli todella kiva tilaisuus hyvän asian puolesta. Hyvän asian puolesta on aina kiva tehdä töitä.

   Nyt on todellakin kevättä ilmassa ja tänäänkin on kiva ilma ulkona.

   Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

 3. Marjo
  Kirjoittaja
  12.3.2017 / 18:45

  Hyvän asian puolesta on pidetty gaala – hienosti tehty! Muotinäytös näyttää todella upealta ja nuo keväiset asut saavat minut ihan sekaisin. Kiitos kun jaoit näitä keväisiä kuvia niin pääsen fiilistelemään kevätmuotia.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.3.2017 / 16:02

   Kiitos Marjo 🙂

   Näytökset inspiroivat aina ja varsinkin näin keväällä pääsee jo hyvin kevätfiilikseen! Hyväntekeväisyysgaala oli todella onnistunut ja tunnelma oli kiva tilaisuudessa. Kaikki viihtyivät hyvän asian puolesta.


Looking for Something?