Etusivu » Huippulöytö alesta syksyyn!

Huippulöytö alesta syksyyn!

Kierrän yleensä alennusmyynnit kaukaa. En ole intohimoinen aleshoppailija mutta joskus sitä törmää alehelmiin, joita ei voi ohittaa. Näin minulle kävi viikko sitten, kun selasin suosikkinettikauppani kenkävalikoimaa. Tällä kertaa jalkineissa ei ollut mitään kiinnostavaa vaan huomioni kiinnittyi neuletakkiin kauniilla yksityiskohdilla.

Suhtautumiseni alennusmyynteihin on usein kaksijakoinen. Tänä päivänä katselen asioita kuluttajan näkövinkkelistä. Työurani olen tehnyt tiskin toisella puolella ja silloin alet olivat se välttämätön juttu, jolla päästiin eroon vanhasta tavarasta. Sisäänostajana yritit minimoida aleen jäävän tavaran määrän. Nykyään kaupoissa on käynnissä jatkuvat alennusmyynnit ja meillä kuluttajilla on mahdollisuus etsiä niitä helmiä ympäri vuoden.
Yksilöllisyys on minulle tärkeitä elementtejä pukeutumisessa. Toisinaan se onnistuu hyvin ja toisinaan tulee hankittua vaatteita, joita löytyy melkein jokaisen päältä. Nuorempana sitä halusi kuulua joukkoon pukeutumalla tietyn kaavan mukaan. Nykyään sitä arvostaa sellaisia vaatteita mistä todellaa tykkää. ja pyrkii löytämään jotain erilaista oman näköistä. 

Uterqüen neuletakissa ihastuin ensimmäiseksi yksityiskohtiin. Kirjailut antoivat neuletakille aivan oman ilmeensä. Niitä yksivärisiä neuletakkeja löytyy vaatekaapistani aika monessa värissä. Neuletakit ovat niin älyttömän helppoja käyttää ja niiden kanssa on kiva kerrostaa erilaisia asukokonaisuuksia. Näin kesällä valkoinen on raikas yhdistelmä mustan kanssa ja syksyä kohden ruskean eri sävyt tulevat ajankohtaisiksi.

Oletko sinä tehnyt huippulöytöjä alesta?

tuulanneli

12 Comments

 1. Pirkko / Meriharakka
  Kirjoittaja
  20.7.2020 / 09:13

  Vähemmän on tullut aleshoppailtua – yleensä jos ihastun johonkin, niin ostan sen jo täyteen hintaan. Jos sellainen tuote, jonka kohdalla olen aiemmin tehnyt päätöksen, että ei, ei sittenkään, tulee myöhemmin vastaan edullisempana, niin useimmiten ohitan sen silti. Joskus tietysti alennusmyynnit tuovat esille jotain tuotteita, joita en ole aiemmin nähnytkään – silloin voi tulla juurikin tuollaisia löytöjä!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   24.7.2020 / 19:07

   Samat ovat periaatteet täällä. Ostan usein sen mitä haluan normaalihinnalla, kun yleensä alessa on ne huonot tuottet. Silloin tällöin tekee sitten löytöjä kuten tämä villatakki!

 2. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  20.7.2020 / 10:10

  On kyllä kiva tuo takki. Jotain tuommoisia olen aikeissa kirjailla omaan vanhaan ilmaisosaston takkiin 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   24.7.2020 / 19:08

   Kiitos Melissa 🙂 kirjailemalla pystyy uudistamaan kivasti yksivärisen neuletakin!

 3. Tuuli x Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  20.7.2020 / 16:30

  Kirjailu on kiva yksityiskohta klassisessa mallissa.

  En ole tänä kesänä pahemmin ostellut, pikemminkin hankkiutunut eroon. Yhden ympäri vuoden menevän mekon ostin alesta ja kahdet housut normaaliin hintaan. Yhdet kengät olivat nettikaupan ostoskorissa jo kahteen kertaan kunnes päätin, etten tarvitse enempää kenkiä kesäksi.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   24.7.2020 / 19:14

   Kiitos Tuuli 🙂 Ihastuin itsekin ensimmäisenä juuri tuohon kirjailuun. Tiesin Uterquen laadun olevan ihan huippua, joten päätös kotiuttaa neuletakki oli helppo.

   Meidän kesä on vaan niin lyhyt loppujen lopuksi ja nyt kun jää vielä loppuvuoden etelän matkat tekemättä, niin kesävaatteille on vielä vähemmän tarvetta.

 4. Life with Satu
  Kirjoittaja
  20.7.2020 / 20:16

  Oi ihana mikä neuletakki! Tosi kaunis ja ehdottomasti uniikin näköinen.

  En varsinaisesti ole aleshopannut, ostin yhdet kengät. Selaliset joita on jo kaapissa yhdet, mutta jotka nyt sai pienellä alella toiset. Edelliset mustat balleriinat kun saivat tuomion suutarilta: "pohja on liian kulunut". Vähän pakkohankintana ostin uuden lenkkarit myös, ei mitään sinällään mielenkiintoista siis. Uusimpia kirpparilöytöjä odottelen vielä kotiin ja Turussa tein upeita second hand löytöjä.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   24.7.2020 / 19:17

   Kiitos paljon Satu 🙂

   Oletpas sinä tehnyt ihan huippulyötöjä. Voi hitsi, kun oppisin etsimään löytöjä myös kirppareilta! Olen vähän huono niiden kanssa. Ehkäpä joku päivä!

 5. Annukka | HappyAnnukka
  Kirjoittaja
  21.7.2020 / 15:12

  Ennen tuli shoppailtua alessa vaan sen takia, että halvailla sai. Nykyään ostan vain tarpeeseen, joten alemyyntejä ei tule samalla tavalla tutkittua. Tietysti olen innoissani säästöstä, jos jotain löytyy alesta, jota olisin muutenkin tarvinnut.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   24.7.2020 / 19:19

   Kuulostaa todella järkevältä. Olen itsekin syyllistynyt aikaisemmin siihen, että olen ostanut, kun halvalla olen saanut. Nykyään mietin tarkasti mitä tarvitsen.

 6. Marjo
  Kirjoittaja
  22.7.2020 / 21:57

  Jotain olen aleshoppaillut netin kautta koska kaupoissa en ole vieläkään käynyt. Sinä olet tehnyt hyvän löydön ja kyllähän kannattaa tarttua laadukkaaseen sekä mieluisaan tuotteeseen edullisimmalla hinnalla. Enää en kiertele – edes siis korona-ajan ulkopuolella – samalla tavalla kuin aikoinaan. Olen varmasti vähentänyt shoppailua tai teen täsmällisemmin.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   24.7.2020 / 19:21

   Olen muutaman kierroksen tehnyt kaupoissa mutta mitään en ole löytänyt. Netistä löytyy vain tänä päivänä paremmin yksilöllisiä juttuja. Tottakai tämä on valitettavaa, koska haluaisin ostaa kaupasta. Tänä keväänä mennään näin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?