Etusivu » Högl – kevein askelin kevääseen

Högl – kevein askelin kevääseen

Tervetuloa kauniiden kenkien maailmaan. Tänään ihastelemme kevään 2018 kenkätrendien linjoja ja värimaailmaa yhdessä Höglin kanssa. Tänä keväänä kenkämuodissa on pitkästä aikaa näyttävyyttä, upeita yksityiskohtia ja huomiota herättäviä värejä. Kengät seuraavat tiiviisti vaatteiden trendejä, joten värit hehkuvat myös kengissä.

Entisenä kenkäalanammattilaisena otan tämän trendin ilolla vastaan. Olen aina tykännyt siitä, että kengille annetaan mahdollisuus olla koko asun kohokohta. Miksipä emme rakentaisi asukokonaisuutta kenkien ympärille? Useinhan me valitsemme esimerkiksi ensin mekon ja sitten siihen sopivat kengät. Haaveiletko syntisen kauniista punaisista korkkareista mutta et tiedä minkä kanssa yhdistäisit ne. Osta punaiset korkkarit ja hanki niiden ympärille toimiva asukokonaisuus! Keräät takuulla kiitosta ja ihailua.


Itävaltaisella Höglillä on ollut aina erityinen paikka minun sydämessä. Olen tehnyt heidän kanssaan yhteistyötä todella monta vuotta aikaisemmassa elämässä. Olen nähnyt heidän kehittymisessä niin huonoina kuin hyvinä aikoina. Heidän mallistoissaan on ollut jotain mikä puhuttelee minua. 

Olen kuvannut nämä kuvat jo viime syksynä silloin, kun mallistoa  on myyty kauppoihin. Yhteensattumien vuoksi kuvailin ihan omatoimisesti ja yksin mallistoa etsien uusia juttuja kevättä ajatellen. Aika hyvin onnistuin löytämään ne oikeat, ihan muutama best seller jäi kuvista pois.

Metallivärit kiehtovat minua vieläkin tänä keväänä. Yhdistettynä kevään pastelleihin ne hehkuvat naisellisuutta. Värinä hopea on kaunis juhlavaatteisiin ihan samalla lailla kuin klassinen beige. Kevään juhlassa suosittelen kokeilemaan vaaleita ja metallivärejä juhlaan. Jätetään ne mustat avokkaat syksyyn. Yhtenäinen vaalea väriskaala on tyylikäs ja juhlava. 

Högl on useamman vuoden tehnyt yhteistyötä Swarovskin kanssa. He käyttävät näitä kristalleja erikoistehosteina kengissä. Näitä aitoja Swarovskin kristalleja voit löytää Höglin avokkaista, juhlasandaaleista ja tennareista. Eikä olekin aika makeet nuo allaolevat kristallitennarit?


Yksi tämän kevään suurista trendeistä niin vaatteissa kuin kengissäkin on kukat. Flowerpowerilta ei voi kukaan meistä välttyä. En edes minä, joka vannon selkeisiin värimaailmoihin ja minimalistisuuteen. En tiedä johtuuko se siitä, että pukeutuminen on ollut liian kauan harmoonista, nyt nämä kukat näyttävät makeilta! Kukkalenkkarit kesäksi ovat minullakin hankintalistalla.

Nyt odotan jo itse innolla kevään paljaita katuja. Näin pitkän talven jälkeen on luksusta laittaa kevyet ja kauniit kengät jalkaan. Löysitkö sinä näistä Höglin kengistä omaa suosikkiasi? Olisi kiva kuulla miltä sinun kevään kenkäsuosikit näyttävät?-tuulanneli
// postauksen kaikki kengät Högl SS18 mallisto //
// postauksen insiraatiokuvat kuvattu Högl SS18 Best Seller – kuvastosta //

16 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  9.3.2018 / 16:54

  Loaferit tai kiiltävät tennarit olisi kengät minun makuun. Itseasiassa tarvitsisin jotkut hienommat tennarit, joita voisin käyttää suorien housujenkin kanssa.
  Ihania kenkiä <3
  Mukavaa viikonloppua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   10.3.2018 / 18:49

   Moikka Outi 🙂

   Tosi upeaa, että tänä päivänä on paljon ihania lenkkareita naisellisissa ja kiiltävissä väreissä. Jokaisen makuun jotain.

   Kivaa viikonloppua Outi 🙂

 2. Melissa
  Kirjoittaja
  10.3.2018 / 05:16

  Minulle kengät on asun ykkönen. Tosin nyt en ole kirppareilta oikein löytänyt sopivia kenkiä tai olen mutta en sitten kuitenkaan ole ostanut niitä. Kivoja nämä kengät.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   10.3.2018 / 18:53

   Heippa Melissa ja aivan upeaa, että sinullekin kengät ovat ykkösjuttu!

   Kengillä saa niin paljon särmää asuun kun asuun.

 3. Jeannays
  Kirjoittaja
  10.3.2018 / 06:28

  Ompa kauniita kenkiä! 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   10.3.2018 / 18:56

   Kiitos Jeannays 🙂 Näissä on vaan sitä jotain!

 4. Mia / Beauty Highlights
  Kirjoittaja
  10.3.2018 / 07:17

  Sorrunkohan itsekin tänä keväänä kukkalenkkareihin, saa nähdä 🙂 Olen ollut aikoinaan nuorempana parissa kenkäliikkeessä töissä, joten kengät on mullekin olleet aina tärkeitä asukokonaisuudessa. Nykyään en niinkään kuitenkaan panosta määrään, vaan laatuun. Mielummin muutamat kauniit ja laadukkaat kengät kuin kaappi täynnä kymmeniä, joita ei kuitenkaan ehdi kaikkia käyttää yhtä paljoa. Kevättä odotellessa! 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   10.3.2018 / 19:10

   Kiitos Mia 🙂

   Jos on kerran ollut kenkäkaupassa töissä niin sen jälkeen oppii arvostamaan laadukkaita kenkiä. En voisi kuvitella einokeino – kenkiä itselleni.

   Kukkalenkkarit ovat vaan niin tämän kevään juttu! Ajattele kuinka niillä saa ilmettä asuihin.

   Nyt vaan odotetaan kevättä 🙂

 5. Tuija
  Kirjoittaja
  10.3.2018 / 18:09

  Oi, mitä ihanuuksia! Minä juuri etenen mekko edellä. ? Tällä kertaa näin päin. Hopea avokkaat ihastuttavat, jos päädynkin joihinkin uusiin. Kenkälaatikossa on kyllä passelit, mutta… kiitos hienosta, inspiroivasta postauksesta! ? Tuija

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   10.3.2018 / 19:29

   Voi kiitos Tuija ihanasta kommentista 🙂

   Kyllä monet meistä menee mekko edellä. Joskus on kiva räväyttää ja ostaa jotain vähän erilaista. Hopea on värini yllättävän hyvä ja matsaa monen jutun kanssa yhteen.

   Kivaa viikonloppua Tuija 🙂

 6. Minnea
  Kirjoittaja
  10.3.2018 / 18:34

  Olen aina ihastellut Höglin kenkiä, vaikka en yhtään paria omistakaan.

  Nuo kristallitennarit on mun suosikit 🙂 Minäkin odotan jo kovasti kuivia katuja ja tennareita!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   10.3.2018 / 19:35

   Heippa Minnea 🙂

   Höglillä on kiva mallisto ja todella hyvät lestit. Nyt vain odottamaan kevättä ja kuivia katuja.

   Kivaa viikonloppua 🙂

 7. Ida
  Kirjoittaja
  10.3.2018 / 20:13

  voi mahdoton mitä kenkiä! Kuin karkkikauppaa katselisi. Itse olen enemmän käytännönkenkäihmisiä, mutta onhan nuo nyt upeita.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.3.2018 / 19:27

   Kauniita kenkiä on aina ilo katsella. Tennareissakin on nyt kimalletta, joka menee kivasti ihan arjessa!

 8. Life with Satu
  Kirjoittaja
  11.3.2018 / 08:30

  Onpas ihan valtavan kauniita kenkiä, ihania <3
  Kaappi täynnä kenkiä vaan johan tässä alkaa kaipaamaan uusia 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.3.2018 / 19:30

   Eikö olekin ihania Satu 🙂

   Eihän naisella ole koskaan liikaa kenkiä! Aina yhdet mahtuu kaappiin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?