Etusivu » helppo myslitoffee

helppo myslitoffee

Alkavan jouluviikon kunniaksi, tänään blogissa jotain todella herkullista ja suussa sulavaa. Tämä myslitoffee on helppo valmistaa ja on varmasti koko perheen herkku.  Myslitoffee lasipurkissa on kiva lahjaidea ihan vaikka pikkujoululahjaksi tai pukin konttiin. Itse tehnyt lahjat ovat aina kivoja antaa. Tein toffeen ihan perusohjeella ja päälle laitoin Risentan Granolaa.Myslitoffee 

2 dl kuohukermaa
2 dl sokeria
1 tl voita
päälle oman valinnan mukaan mysliä tai muita herkkuja

Mittaa kerma ja sokeri kattilaan. Keitä seosta 30-40 minuuttia välillä sekoittaen, niin että seos kiehuu reippaasti. Kun seos on saanut hiukan väriä, tipauta siitä pisara vesilasiin. Jos pisara pysyy kasassa ja voit nostaa nokareen käsin pois sieltä, on toffeemassa valmis. Sekoita voinokare vielä massa joukkoon.

Kaada toffeemassa leivinpaperoituun vuokaan ja levitä tarvittaessa tasaiseksi. Ripottele pinnalle marjamyslit ja painele tarvittaessa.

Anna myslitoffeen jäähtyä huoneenlämmössä seuraavaan päivään. Laita sen jälkeen vielä jääkaappiin. Toffeen leikkaaminen on helpompaa kun se on ollut jääkaapissa. Toffee säilyy parhaiten jääkaapissa tiiviissä lasipurkissa.
Herkullisia joulukuun hetkiä!

-tuulanneli1 Comment

  1. Outi Krimou/Outi's life
    Kirjoittaja
    17.12.2018 / 18:55

    Nam mikä ohje. Näitä ehtisi vielä lahjaksi tehdä!
    Mukavaa viikkoa sinulle Tuula <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?