Etusivu » Helmikuun eka viikkolista ja kuulumiset

Helmikuun eka viikkolista ja kuulumiset

Mikä oli viikon paras juttu? – Olimme viikonlopun Tampereella ja mummilla oli laatuaikaa Ellin kanssa. Olipas pitkästä aikaa mukava olla hotellissa. Edellisestä reissusta olikin jo kulunut muutama kuukausi. Olin positiivisesti yllättynyt ihmisten käyttäytymisestä niin hotellissa kuin kaupungilla. Olen tottunut Vaasassa maskin käyttöön ja hienosti myös Tampereella käytettiin maskia. 

Mikä yllätti menneellä viikolla? – Viikonlopulla havahduin ajan kulumiseen. Juuri äsken Elli oli ihan pieni vauva, nyt jo pieni tomera pikkuneiti, joka kietoo mummin ja papan tiukasti sormensa ympärille. Ellin touhuja on niin kiva seurata ja sitä kuinka lapsen keksii koko ajan uusia leikkejä. 

Mikä oli viikon huonoin juttu? –  Monien viikkojen vakiovastaus on tuttu eli korona kaikkine lieveilmiöineen.

Arvosana menneelle viikolle? – Talvi on vaan kiva eli  9+
Viikon asu? – Tämä kuva keräsi viikonlopulla paljon tykkäyksiä instassa teemalla ”kyllä aina yksi toppaliivi vaatekaappiin mahtuu”. Olin päättänyt pitää hankintojen suhteen helmikuussa matalaa profiilia mutta tätä toppaliiviä en voinut vastustaa. Se vain käveli vastaan, siinä luki nimeni ja niin jatkoimme matkaa yhdessä kohti kassaa. 

Olen koko talven kulkenut mustalla midimittaisella toppaliivillä, joten tämä vaalea tuntuu nyt superkivalle. Ihan vielä en yhdistele sitä vaaleiden värien kanssa vaan mustan neulemekon kanssa syntyy jotain ajatonta ja klassista. Näin talvinen neulemekko saa jo hippusen verran keväistä fiilistä. 

Olen tänä talvena innostunut näistä neulemekoista. Löysin loppualesta itselleni lopputalveksi tummanvihreän neulemekon. Nämä ovat vaan niin helppoja pitää.
Miten olet voinut? – Kiitos hyvin. Olen saanut karsittua pois turhan herkuttelun ruokavaliostani ja kasvisten määrä lautasella on jo kiitettävää tasoa. Vuoden vaihteessa en tehnyt mitään suuria lupauksia vaan pieniä tavoitteita. Yksi niistä oli kasvisten lisääminen ruokavalioon. Näin korona-aikaan en halua luopua kaikista elämän iloista vaan sallin itselleni niin herkkuja silloin tällöin viikonloppuisin. Esimerkiksi näiden kuvien ottamisen jälkeen kävimme Tallipihan kahvilassa ostamassa tuliaisiksi kotiin niitä kolmen kerroksen laskiaispullia. 

Millä fiiliksellä tuleviin viikkoihin? – Todella luottavaisin ja iloisin mielin. Jouluprojektini päättyi viime viikolla ja nyt pidän muutaman viikon lomaa ennen kuin palaan vakkarityöni pariin golfkentälle. Vähän jo kaipaan luonnon keskelle seuraamaan kevään kehittymistä. Toisaalta nyt ollaan keskellä talven sydäntä ja pakkaset paukkuvat nurkissa. Talvemme on juuri nyt superkaunis ja luonto on uskomattoman upea. Olen nauttinut näistä aurinkoista päivistä sata lasissa vaikka pakkasta onkin ollut kiitettävästi. Meidän karvapallero ei oikein tykkää tästä kylmyydestä ja meidän yhteiset lenkit ovat olleet superlyhyitä.Rentoa viikonjatkoa ? Pidetään huoli itsestämme ja läheisistämme ?

 -tuulanneli

2 Comments

 1. JonnaH.
  Kirjoittaja
  4.2.2021 / 11:50

  Tää koonti viikosta on niin kiva, että taidan tehdä tän itsekin sunnuntaina blogiini. Tällä viikolla kun on ollut vähän tapahtumaakin.

  Ihanaa viikonlopun odotusta. <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.2.2021 / 08:47

   Hei kiva, kun tykkäsit tästä listauksesta!

   Näitä listauksia on aina kiva tehdä ja myös lukea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?