Etusivu » Helixium – luomusertifioidut etanavoiteet

Helixium – luomusertifioidut etanavoiteet

Nyt ollaan mielenkiintoisen luomusertifioidun kosmetiikan äärellä. Helixium – tuotesarjan keskeisin aineosa on peräisin etanoista eli niistä niljakkaista eläimistä, joista meidän mittapuun perusteella on kauneus kaukana! Helixium – tuotesarja on ensimmäinen luomusertfioitu etanaseerumin tehoa hyödyntävä ihonhoitosarja.  Eteläisessä Ranskassa sijaitsevassa luomukasvattamossa etanoiden ravinto on luomua. Etanauute kerätään hellävaraisesti käsin vanhingoittamatta etanoita. Niiden luonnollista elämänrytmiä, kuten talvihorrosaikaa kunnioitetaan. Näin kerätty etanauute on erittäin korkealaatuista ja ravitsevaa. Luontoa kunnioittaen kerätty seerumi shokkipakastetaan nopeasti, joten kaikki ihonhoidon tehoaineet saadaan mahdollisimman tarkasti talteen.

Oma suosikkini on tämä Helixium intensiiviseerumi. Tämä etanaeliksiiri on ihanan kevyttä koostumukseltaan ja levittyy iholle hetkessä. Etanaseerumi rauhoitti myös ihoni punoitusta. Tuote on pakattu pipettikorkilliseen pulloon, joten seerumin käyttö on hygieniistä. Seerumi sisältää runsaati allantoiinia, glykolihappoa ja hyaluronihappoa, jotka vahvistavat ja kosteuttavat ihokudosta sekä edesauttavat solujen uusiutumista.

Helixiumin kasvovoide kosteuttaa myös tehokkaasti varsinkin näin talvisin pintakuivaa ihoani. Voide ei jätä ihoa rasvaiseksi vaan pehmeän sileäksi ja mattapintaiseksi. Meikkivoide levittyy kauniisti iholle ja tulos on luonnollinen. 


Tämän positiivisen kosmetiikkakokemus ei siltikään saa minua lämpenemään etanajutuille ravintolassa. Luinkin Helixumin esitteestä siitä, kuinka tämä kosmetiikkainnovaatio oli saanut alkunsa. Eteläamerikkalaiset etanan kasvattavat havaitsivat Ranskan ravintoloihin vietäviä etanoita käsiteltyään ihonsa tulleen huomattavasti sileämmäksi ja haavojen parantuneen tavallista nopeammin. 

Luonnonkosmetiikkaan tämä etanailmiö rantautui, kun pitkän uran maailman suurimman kosmetiikkajätin palveluksessa tehnyt Marcela Valoroso toteutti unelman omasta luonnonkosmetiikkasarjasta. Helixiumin takaa löytyy siis rautaista ammattitaitoa ja aitoja luomuetanoita.Oletko sinä jo tutustunut näihin Helixiumin etanavoiteisiin?

-tuulanneli// tuotteet saatu pr-näytteenä //4 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  31.3.2017 / 16:12

  Apua, etanavoidetta naamaan. Kuulostaa niin vinhalta, että melkein pakko päästä testaamaan.
  Ihanaa viikonloppua <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.4.2017 / 06:51

   Ensimmäisen kerran, kun sain tämän käteen niin minullekin tuli ihan samat fiilikset.
   Joka tapauksessa voide toimii ja kosteuttaa!

   Aurinkoista sunnuntaita 🙂

 2. JonnaH.
  Kirjoittaja
  31.3.2017 / 18:27

  Toi seerumi on jotain ihan parasta, se on auttanut myös mieheni atopiaan ihan yön aikana tosi tehokkaasti. 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.4.2017 / 06:53

   Heippa Jonna 🙂

   Todella kiva kuullä, että voide toimii ongelmaiholle. Voidehan korjaa juuri näitä ihovirheitä.


Looking for Something?