Etusivu » Heinäkuu 2020 – lämpöä, aurinkoa, yhdessäoloa!

Heinäkuu 2020 – lämpöä, aurinkoa, yhdessäoloa!

Takana mukava ja aktiivinen kuukausi. Vietimme paljon yhdessäaikaa golfkentällä niin sopuisasti kuin vähän kinastellen. Yllättävän paljon ehdimme golfkentälle vaikka sääolosuhteet eivät aina olleet parhaimmat. Ulkoilu on usein pukeutusmiskysymys ja oikeilla varusteilla voit ulkoilla säässä kun säässä. Heinäkuussa innostuin tekemään asupostauksia, mikä heijastui heti lukijatilastoissa positiivisesti.

//heinäkuun 3 suosituinta postausta//

Huippulöytö alesta syksyyn! – Tämän asupostauksen kuvasimme Tampereen reissullamme. Näistä asukuvista tykkäsin itse, koska onnistuimme valokuvaamaan ne vasten ilta-aurinkoa. Minulla oli koko kesän ollut visio asukuvista juuri näin ilta-auringossa. Niin ja olihan tuo postauksen aihekin todella huippualelöytö, josta iloa pitkälle syksyyn.

Kesätunika – 3 eri asukokonaisuutta – Nämä postaukset ovat aina suosittuja, joissa on esitellään jokin vaate eri stailauksilla. Tottakai nämä ovat aikaanvieviä, koska kuvaan niitä eri aikoina mutta niitä on vaan  superkiva tehdä. Uskon, että teen näitä jatkossa enemmän. Minusta on mukava rakentaa uusia erilaisia asukokonaisuuksia esimerkiksi yhden paitiksen ympärille. 

Kesäinen tyylikysely – Tämä oli yksi tämän kesän mukavimmista blogihaasteista. Tyyli- ja vaatejutut ovat aina lähellä sydäntäni. Aiheesta on vain niin supermukava kirjoittaa!

//omat suosikit//

Heinäkuussa ehdin todella vähän värkkäämään keittiössä. Vähän harmitti, koska tykkään leipoa ja sotkea jauhoilla. Onneksi ehdin tehdä pari postausta. Juustokakku kauniissa Apilakulhoissa -postauksen inspiraatio lähti Nuutajärven vintagelasiastiastosta, jonka kotiutin itselleni lapsuudenkodistani. Apilasarjassa on jotain kaunista ja herkkää. Minulle niillä on todella iso tunnearvo. 

Herkulliset mustikkapiiraset toteutin suosikkiohjeellani, jolla olen tehnyt mm. omena-, sitruuna-, ja raparperipiirakkaa. Olen etsinyt eri koostumuksia taikinalle ja nyt olen löytänyt hyvän kombon. Olen vaihtanut rahkan creme fraicheen, koska minusta se on pehmeämpi maultaan. Lisäksi olen ottanut jauhoseokseen mukaan kookosjauhoja ja psylliumia. Mantelijauhojen maku on vähän tökkinyt viimeisten kuukausien aikana, joten olen kokeillut kookosjauhoja. Nyt ovat maut tasapainossa ja taikinasta tulee kuohkeat piirakat.

Juustokakku kauniissa Apilakulhossa löydät täältä (klik)
Herkulliset mustikkapiiraset löydät täältä (klik)

//tervetuloa lämmin ja tunnelmallinen elokuu//

Onneksi on vielä kesää jäljellä ja elokuu on ollut monena vuonna ihanan pehmeä ja lämmin. Elokuu on myös uusien alkujen kuukausi. Odotan mielenkiinnolla mitä kaikkea kivaa elokuu tuo tullessaan. Ollaan kuulolla!Mukavaa alkavaa elokuuta kaikille!


-tuulanneli

6 Comments

 1. Kristiina Kortelahti
  Kirjoittaja
  2.8.2020 / 12:26

  Nuo mustikkakakkuset näyttävät todella herkullisilta ja taidan itsekin niitä kokeilla.
  Ihanaa elokuuta sinulle ja mukavia hetkiä (tunteja!) golfkentällä.

 2. Life with Satu
  Kirjoittaja
  2.8.2020 / 13:09

  Nuo molemmat reseptit ovat sellaisia että laitoin ne talteen ja pääsen toivoakseni vielä jossain vaiheessa niitä kokeilemaankin.

  Ihanaa elokuuta! <3

 3. Pirkko / Meriharakka
  Kirjoittaja
  2.8.2020 / 14:16

  Useimmat näistä suosituimmista jutuista olikin tullut jo aikaisemmin lukeneeksi. Itse on olekaan vähään aikaan suosituimpia listannut, paitsi Meistä -sivulle puolivuosittain, mutta se on vähän eri juttu kuin blogijuttuna niiden uudelleen "promoaminen".

 4. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  4.8.2020 / 14:51

  Kesä on ollut kyllä niin ihana tänä vuonna. Paljon oppimista ja uusia asioita, minulla siis 😀

 5. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  4.8.2020 / 17:59

  Itse odotan elokuulta suuria, johtuen siitäkin kun lomaillaan tämä kuukausi 😀

 6. Minna M
  Kirjoittaja
  6.8.2020 / 19:16

  Tuota alelöytö postausta en ollutkaan lukenut. Nyt kävin korjaamassa tilanteen. 🙂
  Aurinkoista ja iloista elokuuta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?