Etusivu » hapsujen lumoissa

hapsujen lumoissa

Hyvä löytö vaiko hutiostos? Tätä olen nyt pyöritellyt muutaman päivän. Ihastuin tähän neuleeseen heti kaupassa ja olin varma ostoksestani mutta nyt on epäilyksen siemen alkanut itämään. Neule on ollut vähän vaikea kuvattava. Tänään sain jotenkin siedettävät kuvat onnistumaan mutta olen kyllä säätänyt erilaisten housujen kanssa. Neuleen pinta on todella kaunis ja värisävy on minun värejä. Tarvittaessa nuo hapsut ovat helppo leikata pois. Tänä keväänä en kuitenkaan tee sitä koska sen verran hapsujuttuja näkyy lehdissä ja blogeissa. Yksinkertaisen tyylin kannattajana tämän verran hapsuja hyväksyn antamaan särmää pukeutumiseen.

Upea aurinko on hellinnyt meitä koko päivän ja nämä kuvat kävin nappaamassa samalla kun kävin Marikan luona Raippaluodossa. Huomenna kannattaa olla kuulolla kun aloitamme Home of Kikaksen kanssa kivan arvonnan.


Aurinkoista viikonlopun jatkoa kaikille!


                          -tuulanneli
knitwear//Massimo Dutti, faux leather//Lindex, wool coat//Cos, scarf//Acne Studios

12 Comments

 1. maiju
  Kirjoittaja
  14.3.2015 / 20:18

  Hapsut on ihania. Musta tuntuu, että meistä yksi jos toinenkin on nyt hurahtanut hapsuihin 😉

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.3.2015 / 20:47

   Kyllä se vaan nyt näyttää siltä, että näitä hapsuja alkaa näkymään enemmän ja enemmän 🙂 ja yksi mahtuu minunkin vaatekaappiin!

 2. Belladonna
  Kirjoittaja
  14.3.2015 / 20:33

  Hyvä löytö ehdottomasti! Kivan yksinkertainen malli ei vie huomiota hapsuilta ja neule sopii hienosti kapeiden housujen kanssa. Kuvauspaikkakin on upea. Aurinkoista viikonlopun jatkoa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.3.2015 / 20:49

   Kiitti Belladonna <3

   ja neule näyttää aivan erinäköiseltä farkkujen kanssa ja kesällä alle ei tarvitse laittaa muutakuin toppi. Loppujen lopuksi todella monikäyttöinen 🙂

   aurinkoista viikonloppua myös sinulle <3

 3. Tiina
  Kirjoittaja
  15.3.2015 / 07:21

  Huikeita kuvia! Hapsuja tosiaankin näkyy paljon. Jotenkin ajattelin, että tämä ilmiö olisi jo menneen talven lumia tai oikeammin sateita. Taidan uskaltaa olla kanssasi samoilla "en ihan varma" -linjoilla. Neuleessa on mielestäni kaikki (väri, pinta, malli), mutta en ole ihan varma noista hapsuista. Tärkeintähän on, että itse viihdyt.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.3.2015 / 07:47

   Kiitos Tiina <3

   minulla oli MD:llä kaksi vaihtoehtoa ja siinä toisessa oli vielä raidat helmassa ja vielä isommat hapsut ja tämä tuntui vähän siihen verrattuna vähän rauhallisemmalta. Väri ratkaisi kaiken ja todellakin minä saan nuo hapsut pois!

   aurinkoista sunnuntaita sinulle <3

 4. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  15.3.2015 / 08:05

  Mielettömät kuvat ja mielestäni asu on aivan upea! Nahkahousut, eikö vaan ja hapsuneule ihanasti pehmentää nahkaa. Täydellinen asu.

  Upeaa sunnuntaita <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.3.2015 / 08:22

   Kiitos Tiia <3

   valitettavasti nuo minun pöksyt ovat ihan aitoa keinoeinoa 😉 en raaskinut vielä tänä vuonna ostaa aitoja mutta ensi talven hankintalistalla ne ovat !!!!

   aurinkoista sunnuntaita sinulle ihanuus <3

 5. Kristallikimara.fi
  Kirjoittaja
  15.3.2015 / 12:30

  Kauniit kuvat olette ottaneet ja tuo neule on ihan mahdottaman upea. Tuollaista kuviota olenkin ihastellut pinterestissä! Värisävykin on maanläheinen ja sopii varmasti monenlaisten housujen kanssa.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.3.2015 / 19:17

   Kiitos <3

   meren rannalla on aina kiva kuvata 🙂

 6. Katja/Optimismiajaenergiaa
  Kirjoittaja
  16.3.2015 / 11:54

  Ihana kevätaurinko ja kauniit kuvat!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.3.2015 / 20:07

   Kiitos Katja <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?