Etusivu » happy me + arvonnan voittaja

happy me + arvonnan voittaja

Aurinko pilkistää iloisesti pilvien välistä ja hyvä olo täyttää sisimmätkin sopukat. Lämmin kiitos kaikista upeista kommenteista edelliseen postaukseen (klik). Tässä kohtaan voin tunnustaa, että vähän minua jännitti kirjoittaa ikäkriisistäni, jonka kohtaan aina synttäripäivänä. En tiedä mikä siinä on. Murukin tietää jo sen, että kun tietty päivä lähestyy niin rouva menee hiljaiseksi ja alkaa tuittuilemaan. Nyt on taas olo hyvä ja heitän luvut metsään! Vielä palatakseni teidän kommenteihin. Olen superonnellinen ja etuoikeutettu kun minulla on upea lukijakunta. Varasin aamupäivän kommenttien vastaamiseen ja tämän hetken kätken muistojen reppuun. Muutama mielenkiintoinen aihe sieltä nousi myös esille ja olen kirjannut ne muistivihkooni ylös. Tänä aamuna olin myös tyytyväinen siihen, että aikoinaan rohkaistuin aloittamaan bloggaamisen. Näin minun tulee kirjoitettua näitä tuntemuksia ja mielipiteitäni ylös. Kuten edellisessa postauksessa kerroin olen kiinnostunut uusista jutuista ja ympärillämme tapahtuu mielenkiintoisia asioita.  Jatkossa aion rohkeammin kirjoittaa aikuisen naisen elämän kiemuroista, koska elän tällä hetkellä hyvin mielenkiintoista elämänvaihetta. Sanotaan näin, että elämä ei ole aina ruusuilla tanssimista mutta postiivinen asenne vie yli piikkipensaiden kohti parempaa….. mutta niinhän se on, että epämukavuusalueella tapahtuvat ne suurimmat muutokset!


Knitwear/ Second Female, shirt/J.Lindeberg, pants/Sandwich, shoes/Vagabond,

Sitten yögeelinaamioarvonnan pariin. Kiitos kaikille osallistuneille! Yllätyin posiivisesti osallistujamäärästä. Halusin tietoisesti rajata sen minun rekisteröityneille lukijoille somekanavissa, koska näin voin palkita uskollisia seuraajiani. Tervetuloa mukaan myös kaikki uudet lukijat ja seuraaajat! Jokainen teistä on minulle tärkeä.

Arpaonni suosi tällä kertaa:

Seuraan sinua bloggerissa, bloglovinissa ja instassa, joten kolmella mukana. Hyvistä tuotteista on vaikea valita suosikkia, mutta mikä tahansa ikääntymisen merkkejä vähentävistä kiinnostaa.

Onnea Belladonnalle!

Nyt nautitaan aurinkoisesta syyspäiväistä!

                     -tuulanneli

10 Comments

 1. Jaana M / My life
  Kirjoittaja
  15.9.2015 / 11:35

  Ihana neuletakki sulla päällä! Numerot ovat vain numeroita! Aurinkoa päivääsi 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.9.2015 / 10:38

   Voi kiitos <3

   kyllä ne numerot ovat tänään taas vain numeroita ja enkä minä niitä paljoa mieti……
   Tuon neuletakin olen jo hankkinut viime talvena mutta tykkään siitä todella paljon!!!!

   kivaa loppuviikkoa sinulle myös 🙂

 2. Inspiration, Viltsumari
  Kirjoittaja
  15.9.2015 / 12:22

  Onnea voittajalle!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.9.2015 / 10:39

   Kiitos voittajan puolesta 🙂

 3. Belladonna
  Kirjoittaja
  15.9.2015 / 16:37

  Tämähän on aivan uskomaton, mutta upea juttu! Mun arpaonni on näköjään muutanut suuntaa näissä blogiarvonnoissa. Ihanaa. Laitan sulle sähköpostia tänä iltana, huomasin, että olitkin mailaillut.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.9.2015 / 10:39

   Onnea vielä paljon 🙂

 4. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  15.9.2015 / 17:15

  Onnea arvonnan voittajalle <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.9.2015 / 10:40

   Kiitti Outi 🙂

 5. Katja/Optimismiajaenergiaa
  Kirjoittaja
  17.9.2015 / 08:00

  <3 Ihanaa kun olet onnellinen. Ja onnea Belladonnalle!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.9.2015 / 10:42

   Kiitti Katja 🙂

   kyllä minulla on jotakuin hyvä olla mutta kuten tekstissä kirjoitin on minulla on tässä vähän piikkipensaita matkalla hidastamassa kulkua mutta vastoinkäymiset vain vahvistaa!

   kivaa loppuviikkoa sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?