Etusivu » HairLust – hiustenhoitoni uudet suosikit

HairLust – hiustenhoitoni uudet suosikit

// Tuotteet saatu pr-lahjana, postaus yhteystyössä HairLust//
Olen koko aikuisikäni kärsinyt katkeilevista hiuksista, joka on johtunut esimerkiksi liiallisista lämpökäsittelyistä. Minulla on tyypilliset suomalaiset ohuet hiukset. Saadakseni niihin volyymia olen turvautunut aamuisin erilaisiin lämpökäsittelyihin ja voimakkaisiin hiuslakkatuotteisiin. Pitkän päälle nämä toimet eivät ole hyväksi hiuksille ja katkenneiden hiusten rumba on valmis. 

Olen parin vuoden ajan tutustunut luonnollisiin menetelmiin hiustenhoidossa, kuten savivaalennukseen ja vähentänyt radikaalisti hiusten lämpökäsittelyä. Olen muuttanut hiustyylin suoraksi ja käytän paljon ponnaria arkisin. Olen saanut näin hiuksilleni pituutta mutta edelleenkin ne ovat aika ohuet. 

Olen aika vähän testaillut hiustenhoitotuotteita täällä blogissani, koska olen tarkka siitä mitä käytän hiukselleni. HairLustin yhteydenotto kiinnitti huomioni ja kiinnostus heräsi, kun tutkin heidän kotisivujaan sekä tuotteita.

HairLust on pohjoismaalainen tuotemerkki, jonka fokus on luonnollisissa hiustenhoitotuotteissa niin sisäiseen kuin ulkoiseen hiustenhoitoon. He haluavat myös taistella hiustenlähtöön liittyviä tabuja vastaan. Meille naisille varsinkin hiustenlähtö on yksi pahimmista skenaarioista. Jouduin itse eka kerran silmäkkäin hiustenlähdön kanssa ketogeenisen dieetin aikana. Nykyään olen kiinnostunut kaikesta, millä pystyn ehkäisemään hiustenlähtöä.

//HairLust Hair Growth & Repair for Blondies//

HairLustin hopeashampoo ja hopeahoitoaine ovat ravitseva ja kosteuttava tuote vaaleille, vaalennetuille tai harmaille hiuksille. Tuotteet sisältävät violetteja pigmenttejä, jotka kirkastavat tehokkaasti keltaiseen tai oranssiin taittavia hiussävyjä sekä estävät hiusten värin haalistumista.

Tuotteiden aineosat hoitavat ja ravitsevat hiuksia tehokkaasti. Shampoon ekologisesti tuotetut Aloe Vera, mustikkauute sekä mangovoi kosteuttavat niin päänahkaa kuin hiusten latvojakin. Hopeahoitoaineen lakritsijuuren tiedetään vähentävän tulehdusta, joka taasen auttaa luomaan terveen pohjan hiusten kasvulle.

Mitä tykkäsin? – Olen hopeashampoiden ja -hoitoaineiden suurkuluttaja. Näin saan keltaisuuden pois hiuksistani. Tykkään paremmin kylmemmästä hiussävystä. HairLustin hopeatuotteilla sain halutun lopputuloksen varsinkin sen jälkeen, kun opin pesemään shampoolla kahteen kertaan hiukset. Näin esimerkiksi kaikki tuotejäämät lähtivät hyvin pois hiuksista ja minun ei ole tarvinnut käyttää syväpuhdistavaa shampoota. 

HairLustin blogista sain myös loistavaa lisäinfoa hopeatuotteista.. Kannattaa kurkata, koska sieltä löydät todella hyödyllistä tietoa hopeatuotteista.

//HairLust Protein Reconstructor Hair Mask//

HairLustin Hair Mask on syvähoitava ja korjaava hiusnaamio kemiallisesti vahingoittuneille, kuiville ja kuluneille hiuksille. Hiusnaamio hoitaa hiuksia sisältäpäin ja sen tehokkaat aineosat parantavat hiusten kimmoisuutta ja lujuutta. Erityisesti hoitoaineen sisältämä proteiini auttaa korjaamaan huonokuntoisia hiuksia. 

Mitä tykkäsin? – Parasta tuotetestauksissa on se, että tutustut itsellesi uusiin tuotteisiin. Näin opettelet käyttämään erilaisia tuotteita. Hiusnaamiot ovat olleet minulle aina vähän vaikeita. Usein syytän aikapulaa hiustenpesun kanssa. Harvoin sitä aamulla on aikaa tehdä perusteellista hiustenhoitoa. Nyt olen opetellut HairLustin kanssa, koska halusin saada maksimaalisen proteiinihoidon hiukselleni ja tästä vahvistuneet hiukset ovat kiittäneet minua. 

//Hair Growth Formula Gummies -ravintolisä//

Hair Growth Formula Gummies -ravintolisä sisältää kaikkia niitä vitamiineja ja mineraaleja, joita tarvitset normaalin hiusten kasvuun. Nämä ravintolisät ovat myös niin herkullisen näköisiä ja makuisia, että muistat kyllä ottaa ne päivittäin. Ne ovat valmistettu luonnollisista aineosista ja ne eivät sisällä gelatiinia tai keinotekoisia maku-ja väriaineita. Näitä voi popsia ihan turvallisin mielin. Terveet hiukset kasvavat sisältäpäin!

Mitä tykkäsin? – Ensimmäinen ravintolisä, jonka muistan ottaa aina aamuisin. Olen viime aikoina kiinnittänyt enemmän huomiotani näihin sisäisesti nauttivaan ravintolisiin. Moni sisäinen asia ja etenkin ravinto vaikuttavat meidän hyvinvointiin. Me myös tarvitsemme silloin tällöin ravintolisiä vahvistamaan elistömme toimintaa.
Mikäli etsit hyvää ja luonnollista vaihtoehtoa hiustenkasvun vauhdittamiseen, hiustenhoitoon tai apua hiustenlähtöön, niin kannattaa kurkata mitä vaihtoehtoja HairLust tarjoaa. HairLustin tuotteista useimmat ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa (ECOCERT) sekä vegaanisertifikoituja. Näiden turvallisten aineiden avulla HairLust auttaa sekä naisia että miehiä saavuttamaan terveemmät hiukset ja vähentämään niitä huonoja hiuspäiviä.


Lisäinfoa tuotteista löydät HairLustin kotisivuilta.
 -tuulanneli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?