Etusivu » Häämessut tuulannelin kameran kautta

Häämessut tuulannelin kameran kautta

Tässä se tulee prinsessamekkoja, upeita kampauksia, romantiikkaa ja kauniita kukkakimppuja. Harvoin tuulannelin blogissa hempeillään näin sata lasissa. Ikuinen romantikko hääräsi kameransa kanssa viime sunnuntaina häämessuilla. Olin viime vuonna eka kerran tapahtumassa ja menitin sydämeni näille visualisen kauniille asioille. 

Omista häistäni tulee tänä vuonna kuluneeksi 25 vuotta, joten meillä on hopeahäät kesällä. Muistan vielä omat kirkkohäät ja kaiken sen jännityksen ja positiivisen stressin mitä tapahtumaan liittyi. Meidän häät olivat lähimpien sukulaisten kanssa vietetty lämminhenkinen tilaisuus. Tänä päivänä häiden järjestäminen vaatii aikaa ja suunnittelua. Kaikkien tärkeiden osa-tekijöiden yhteensovittamista ja paljon rahaa. Aikoinaan nuorena lapsiperheen äitinä ompelin itse oman hääpukuni. 


Lopuksi vielä kaunista ja yksinkertaista linjakkuutta Noolanin mallistosta. Ekologinen morsian voi valita itselleen tyylikästä pellavaa. Instaseuraajani näkivät jo Riikan poromorsian teemalla olevan hääpuvun. Nykyaikainen morsian it-aikaan höystettynä lappiromantiikalla. Tämä oli oma suosikkini häämessuilla. 

Postauksen kruunaavat komeat sulhasmiehet. Karisman Carola oli valinnut pojille todella tyylikkäät ja slimmit Tiger of Swedenin puvut. Huomaatko muuten uuden lookin kenkien ja sukkien suhteen? Aika makeet nuo Oscar Jacobsonin loaferit!

Tässä häämessut allekirjoittaneen silmin. Kiitos Katriina Koskiniemi-Väisänen mielenkiintoisesta näytöskokonaisuudesta, joka sisälsi niin vanhaa kuin jotain uutta.  Ihan kaikki kaunis ei mahtunut tähän postaukseen. Löysitko sinä oman suosikkisi näiden prinsessamekkojen joukosta?


-tuulanneli20 Comments

 1. Kukkaiselämää
  Kirjoittaja
  14.3.2018 / 17:30

  Kaunista, mutta tietty oikein tiirasin noita kukkakimppuja. Nyt on sanottava, että vähän saatoin pettyä niihin…

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.3.2018 / 06:33

   Kiitos Satu 🙂

   Joka tapauksessa kauniita ne olivat, ehkäpä taisivat yllätykset puuttua kokonaan. Sinä ammattilaisena näet asiat toisin 🙂

   Kivaa viikkoa Satu 🙂

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  14.3.2018 / 18:03

  Minun valintani taitaisi olla tuo nudeen taipuva pitsiunelma. Silloin kun menimme naimisiin 22 vuotta sitten minulla oli myös itsetehty (omin käsin ommeltu) prinsessapuku. Vähän on maku siitä muuttunut.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.3.2018 / 06:35

   Tykkäsin itsekin siitä hääpuvusta ja laitoin sen myös instaan. Kyllä ovat tyylit muuttuneet vuosien saatossa.

   Kivaa viikkoa Outi 🙂

 3. Kaisa
  Kirjoittaja
  14.3.2018 / 20:34

  OI, miten kauniita kuvia, pukuja ja kukkakimppuja. Itselläni omista häistä on 14 vuotta. Viime vuonna pääsimme kaksiin häihin ja kyllä on häät vuosien aikana muuttuneet.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.3.2018 / 06:41

   Eikö ollutkin aivan ihania prinsessamekkoja. Häät ovat kyllä muuttuneet tässä vuosien kuluessa. Meilläkin on tuleva kesänä ainakin yhdet häät, joten mielenkiinnolla menen sinne.

   Kivaa loppuviikkoa myös sinulle Kaisa 🙂

 4. Tuula
  Kirjoittaja
  15.3.2018 / 07:27

  Ihanuuksia! Eniten ihastuin tuohon kuvaan, jossa näkyy tummatukkaisen neidon kaunis nutturakampaus. Ihanan konstailematon, jossa kuitenkin on jotain kivaa ekstraa 🙂 Tuollaisen haluaisin, jos nyt menisin naimisiin.

  Tästä postauksesta tuli sellainen fiilis, että tekisipä mieli järjestää naistenilta, johon saisi pukeutua juuri niin upeasti kuin vain haluaisi! 🙂 Meillä on liian harvoin tilaisuuksia olla prinsessoja.

  Mukavaa loppuviikkoa! <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.3.2018 / 06:46

   Heippa Tuula 🙂

   Aivan loistoidea tuo, että pukeuduttaisiin todella upeasti. Meillä on niin harvoin mahdollisuus olla prinsessoja 🙂

   Yksinkertaiset kampaukset ovat aina toimivia.

   Kivaa loppuviikkoa Tuula 🙂

 5. Taru
  Kirjoittaja
  15.3.2018 / 08:27

  Kiva postaus! Meillä on häät ensi kesänä, näitä on aina kiva lukea. Mä en ole perinteisten prinsessamekkojen ystävä, mutta kaikki pitsinen sykähdyttää. Joku runsashelmainen pellavamekkokin olisi ihana. Näistä puvuista ensimmäisenä silmiin osui tuo, jossa on kaksiosainen selkämys. Tosi upea mekko!

  Onnea tulevasta hääpäivästä! ?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.3.2018 / 06:48

   Kiitos Taru 🙂

   Tuo Nellin päällä ollut kaksi-osainen häämekko oli todella upea ja vähän erilainen. Pellava toimii myös loistavasti häämekoissa. Nuo Noolanin pellavaatteet olivat upeita.

   Mukavaa viikkoa Taru ja tsemppiä hääjärjestelyihin 🙂

 6. Kiittäkää Aina ja Kaikesta
  Kirjoittaja
  15.3.2018 / 17:32

  Ihania valokuvia ja asuja ja kukkakimppuja! Omista häistä on jo aikalailla aikaa. Ehkä pitäisi uudistaa valat että pääsisi taas juhlimaan 😉

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.3.2018 / 06:50

   Kiitos Joanna 🙂

   Häämessut ovat niin kaunis tapahtuma pullollaan kaikki ihania prinsessajuttuja. Kerran vuodessa on kiva hössötellä romantiikkajuttuja täällä blogissakin.

   Kivaa viikkoa sinulle sinne maapallon toisella puolelle Joanna 🙂

 7. Merikapteenin vaimo
  Kirjoittaja
  15.3.2018 / 17:54

  Upeaa… huoh <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.3.2018 / 06:51

   Eikö olekin aivan ihanaa 🙂

   Kivaa loppuviikkoa teille myös!

 8. inka nitta
  Kirjoittaja
  16.3.2018 / 09:10

  Upean näköistä. Omat hääni tulevat toivottavasti olemaan tässä 7 vuoden aikana. 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   18.3.2018 / 19:09

   Kiitos inka nitta 🙂

   aika hyvin olet aikatauluttanut tulevat hääkarkelot!

 9. Tuuli x Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  16.3.2018 / 16:32

  Omista häistä tulee nyt keväällä 13 vuotta, mutta hääromantiikan kanssa olen töissä usein tekemisissä. Tyylejä on monia ja kaikille löytyy omanlaisensa.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   18.3.2018 / 19:19

   Tänä päivänä on todellakin monenlaisia tyylejä ja jokainen löytää sen omansa. Minun häät olivat todella yksinkertaiset, kuten varmaan saattaa arvatakin. Hääpukuni oli yksinkertainen sileä pitsimekko ei mikään prinsessamekko.

 10. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  16.3.2018 / 18:54

  Ihanaa häämessutunnelmaa :). Omista häistä on jo pari vuotta, mutta tänä vuonna saan olla mukana valmistelemassa ystävän häitä.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   18.3.2018 / 19:21

   Kiitos 🙂

   voi sinulla on todella kivaa tiedossa, kun pääset mukaan valmisteluihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?