Etusivu » five things, five topics

five things, five topics

Sain kivan haasteen XL elämää Sadulta klik (täältä) aiheena viisi asiaa. Haastaja esittää viisi kysymystä ja haastettu listaa kuhunkin aihepiiriin 5 toplistansa. Näitä toisen antamia random kysymyksiä on aina kiva pohtia. 
1. Jos rahalla ei olisi väliä, mitkä olisivat sinun seuraavat asustehankintasi? Pidän pienistä olkalaukuista ja minun unelmien pikku laukku olisi Celinen small trio pouch crossbody tai Celinen classic box bag tai Chanelin flap bag. Täydellinen design nahkatakki pehmeästä nahasta olisi kiva  keväällä ja upeat Acnen Loma bootsit tekisivät asusta täydellisen. 2. Lempikirjasi? Tässä kohtaa täytyy myöntää, että tämä oli minulle vähän hankalampi aihealue. Viimeisen vuoden aikana kirjani ovat olleet tenttikirjoja. Yhden kirjan haluan nostaa esille. Tähän mielettömän inspiroivaan Krista Launosen kirjaan tutustuin ennen joulua. Kirjan aihepiiri luovuus oli minulle todella mielenkiintoinen niin työn kuin harrastuksen puitteissa. Kristan kirjassa sain vahvistusta omille ajatuksilleni ja kannustusta käyttää luovuutta jokaisella elämänalueella. Kannattaa tutustua. Postaus aiheesta löytyy klik (täältä).

3. Lempikosmetiikkasi? Tuossa yläkuvassa on enemmän kuin viisi tärkeää kosmetiikkajuttua. Estelle & Thildin putsareita olen käyttänyt jo muutaman vuoden. Saman merkin uudistettu Biocalm Soothing Moisture Day Cream on toiminut kanssa hyvin. Kuukauden ajan olen käyttänyt Jurliquen Calendula Redness Rescueta coperousan hoitoon onnistuneesti ja sävyttävä meikkivoiteeni on tällä hetkellä Vichyn Dermablend. Testissä olleet Inikan mineraalimeikit ovat hankintalistalla seuraavana kun tämä Vichyn tuote loppuu. Luottotuoksuni on ollut jo parin vuoden ajan Jimmy Choo. Tämä toimii ihollani loistavasti ja saan jatkuvasti kyselyitä käyttämästä tuoksustani. 


4. Suosikkivaatteesi? No tämähän on minulle se helpoin kysymys. Harmaa varpusen luottovaate numero 1 on ollut Second Femalen vaaleanhrmaa neuletakki, jota esitelty blogissa monessa yhteydessä. Iso muhkea vaaleaneule on osoittanut todella loistavaksi midseason sale löydöksi. Paitiksissa suosikit ovat olleet vaalea röyhelöpaitits ja harmaa yksinkertainen viskoosipaitis. Takeissa alkukauden suosikki oli beige villakangastakki kunnes löysin alesta se kauan etsimäni harmaan kaunokaisen. Tänä syksynä olen siis löytänyt harmaan värin kaappiini ja värisävyt toimivat loistavasti!
5. Lapsuutesi haaveammatti? Apua niitä haaveita oli aikoinaan todella paljon. Yksi haaveistani toteutui ja olen koko ikäni saanut tehdä töitä muodin parissa. Nuoren teinin haaveita olivat myös lentoemäntä, valokuvamalli ja matkaopas. Kaikkea on tullut elämänsä varrella haaveitultua ja uudet haasteet ovat odottamassa nurkan takana. 

Kiitos Satu näistä mielenkiintoisista kysymyksistä. Nyt minun pitäisi keksiä omat kysymykset eteenpäin. Mielestäni nämä Sadun kysymykset olivat hyvät eli heitän tämän haasteen eteenpäin kaikille teille ihanille bloggareille. Näitä on aina kiva lukea.

Kivaa tulevaa viikkoa!

                                   -tuulanneli


12 Comments

 1. Sara S.
  Kirjoittaja
  18.1.2015 / 20:29

  Kivoja kysymyksiä ja vastauksia 🙂 Mulle myös kelpaisi kaikki ekan kollaasin jutut 😉
  Kivaa alkavaa viikkoa !

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   18.1.2015 / 20:40

   Kiitos Sara <3 muistaakseni tämä sama haaste odottaa sinua Sadun blogissa !!

   kivaa viikkoa sinulle myös 🙂

 2. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  19.1.2015 / 08:11

  Kiva haaste ja postaus. Kosmetiikkasi näyttävät niin kauniilta, Jurlique ja Estelle Thild niin ihania brändejä ja Vichyn tuotteet todella hyviä. Ja tuo harmaa neuletakki on niin kaunis, että ilman muutahan se on lemppari. <3

  Ihanaa alkanutta viikkoa. <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.1.2015 / 08:46

   Kiitos ihana Tiia ❤
   Estelle & Thild on ollut minun luottokosmetiikka jo yli vuoden ajan ja se sopii iholleni loistavasti!

   Kivaa viikkoa ❤

 3. Belladonna
  Kirjoittaja
  19.1.2015 / 09:57

  Kiva postaus ja mukava kuulla lemppareistasi. Hyvin olet osannut listata viisi suosikkia, itselleni joltain osin voisi olla vaikeaa.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.1.2015 / 11:13

   Kiitos Belladonna ♥ yllättävän helposti nuo vastaukset löytyivät
   ja niin kuin kerroin näillä vähän erilaisilla kysymyksillä saa blogiinsa
   vähän eri vivahteita 🙂

 4. Life with Satu
  Kirjoittaja
  19.1.2015 / 14:09

  Ekan kollaasin jutut ovat todella kauniita! Tykkään! <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.1.2015 / 14:42

   Itse asiassa olen itsekin tyytyväinen kollaasiin // siinä on unelmien lista <3

 5. maiju
  Kirjoittaja
  19.1.2015 / 19:05

  Kiitos vastauksista. Näin pääsi hieman lähemmäksi sinua 😉

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.1.2015 / 20:15

   Nämä haasteet ovat aina kivoja // tulee erilaista näkökulmaa bloggarista 😉

 6. Katja/Optimismiajaenergiaa
  Kirjoittaja
  20.1.2015 / 19:30

  Voi mä olen niin iloinen, että innostuit Kristan kirjasta. 🙂 Itsekin tein tämän haasteen tänään.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.1.2015 / 19:51

   Kristan kirja on aivan ihana 🙂 luinkin juuri sinun kivan postauksen 🙂
   nämä haasteet ovat todella kivoja ja tuovat vähän erilaista väriä blogiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?