Etusivu » Eucerin – sun sensitivity

Eucerin – sun sensitivity

Upeaa, aivan mieletön auringonpaiste on hellinyt meitä. Olen aina rakastanut aurinkoa ja halunnut tietynasteisen rusketuksen. Onneksi ikä on tuonut järkeä ja tänä päivänä en enää paistattele auringossa. Rakkaan harrastukseni myötä ihoni joutuu kuitenkin koetukselle kesäisin ja siksi tehokkaat aurinkovoiteet ovat minulle tärkeitä.


Oletko muuten miettinyt, kuinka ankara aurinko on meidän vaalealle iholle. Jopa 90 % ihon vanhenemisesta johtuu auringon UV-säteilystä, josta vielä suurin osa on niin sanottua UVA-säteilyä, joka läpaisee kaikki ihokerrokset. Varsinkin kasvot, kädet ja dekolteen alue altistuvat ihon muita alueita voimakkaammin UV-säteilylle. Käsi sydämelle, kuinka moni muistaa suojata normiarjessa kasvojaan ja varsinkin decolteen seutua aurinkoisena päivänä jo näin keväisin.


Sain kokeiltavaksi Eucerin sarjan uudet tehokkaat aurinkosuojatuotteet. Eucerin Sun Sensitivity Creme-Gel SK 50 -aurinkovoide tarjoaa todella korkean aurinkosuojan sekä tehokkaan suojan aurinkoallergioita vastaan. Tämä geelimäinen vedenkestävä voide ei sisällä emulgointiaineita, hajusteita eikä säilöntaaineita, joten se sopii erittäin hyvin herkälle iholle. Mielenkiintoinen tuote on korkealla suojakertoimella varustettu sävytetty aurinkovoide. Tästä Eucerin Tinted Sun Creme CC- voiteesta tuli heti suosikkini. Varsinkin näin keväisin aurinkosäteet ovat hyvin voimakkaat ja siksi kannattaa aloittaa hyvissä ajoin suojautuminen. Tämän sävyttävän päivävoiteen avulla ei suojautuminen unohdu jokapäiväisessä käytössä. 


Aurinkoisin terkuin

-tuulanneli

                       
// tuotteet saatu lehdistönäytteenä //

10 Comments

 1. Piiuli
  Kirjoittaja
  3.5.2016 / 18:49

  Ihon suojaaminen on kyllä tärkeää. Minua mietityttää, että kuuluuko tuon CC-voiteen alle laittaa ensin tavallista kosteusvoidetta vaiko ei, osaatko neuvoa? 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.5.2016 / 18:56

   Heippa Piiuli 🙂

   Minä ainakin laitan seerumin ja kosteusvoiteen CC-voiteen alle 🙂 Olen käyttänyt nyt koko kevään Eucerin CC-voiteita ja olen ollut tyytyväinen. Iho näyttää todella luonnolliselta mutta saa pienen sävyn pintaan!

  • Piiuli
   Kirjoittaja
   3.5.2016 / 19:38

   Kiitokset tästä, minä taidan kokeilla myös! 🙂

 2. Marina / Dioriina
  Kirjoittaja
  3.5.2016 / 19:25

  Itsellä myös Eucerin aurinkotuotteet käytössä 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.5.2016 / 09:36

   Eucerin toimii todella hyvin!

 3. Tuula's life
  Kirjoittaja
  3.5.2016 / 21:03

  Minulta löytyy Eucerin aurinkovoidetta, oli pakkauksessa, jonka voitin ennen joulua.
  Tämä oli hyvä muistutus, nyt se voide pitää ottaa sieltä pakkauksesta.
  Ja kiinnostava on myös tuo CC-voide, sitä pitää kokeilla.
  Kiitos aurinkoisesta postauksesta ?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.5.2016 / 09:39

   Heippa Tuula 🙂

   Usein juuri näin keväisin se aurinkosuojaus unohtuu ja nyt talven jälkeen iho on vielä valoarka. Lisäksi näin keväisin myös aurinkosäteet ova todella voimakkaat!

 4. Teija Hakula
  Kirjoittaja
  4.5.2016 / 04:41

  En olekaan testannut vielä Eucerin sarjan aurinkovoiteita vaikka brändin
  muut tuotteet ovatkin olleet käytössä. Sitä niin helpolla unohtuu suojata
  kasvot auringolta täällä kotosuomessa, pitääkin lisätä aurinkosuojatuotteet
  heti ostoslistalle.

  Heleää helatorstaita ystäväni <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.5.2016 / 09:42

   Moikka Teija <3

   Tuo sävyttävä aurinkosuoja on minulle aina kiva juttu juuri arkeen. Olen nyt paljon ulkona ja ihoni päivettyy nopeasti. Lisäksi myös herkät poskest alkavat nopeasti punoittamaan!

   Aurinkoista loppuviikkoa sinulle myös ihanuus 🙂

 5. Tiina Kervinen/Iloinen juustokakku
  Kirjoittaja
  5.5.2016 / 20:25

  Hyviä tuotteita löytyy juuri Eucerinilta. Olen niin vaalea ja auringolta pitää aina muistaa suojautua. En oikein rusketu, pisamia vain saan. Ja palan, jos unohdan ihoni suojata rasvoilla tai vaatteilla. CC-voidetta en ole kokeillut. Kiitos vinkistä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?