Etusivu » essentials

essentialsTämän hetken tärkeimmät asusteet, joita tulee aivan liian harvoin kuvattua. Kuitenkin ne ovat todella tärkeä osa pukeutumista ja varsinkin koruihin liittyy aina paljon tunteita. Kesällä en lähde ilman aurinkolaseja mihinkään ja kun viime kesänä hankin vihdoin ja viimein ne vahvuuksilla, niin elämä on paljon helpompaa kun näkeekin jotain 😉 Korikassiini sujautan aina Malenen pikku pussukan. sinne mahtuvat kaikki ne pienet tärkeät asiat. Olen taas opetellut käyttämään minulle rakasta maapallokorua muutaman vuoden takaa. Rusettiranneke on hiipinyt pikku hiljaa suosikkien joukkoon eli kuuluu siihen kolmen koplaan jota pidän päivittäin ranteessa. Aluksi pidin sitä vähän tyttömäisenä mutta loppujen lopuksi sen design on ihanan yksinkertainen. Mitkä ovat sinun tärkeimmät asusteet juuri nyt?


                         -tuulanneli


bracelet & necklace//Efva Attling, purse//By Malene Birger, sunnies//Jimmy Choo

10 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  7.7.2015 / 19:43

  Maapallo koru on kaunis ♡

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   8.7.2015 / 06:07

   Tuo maapallo on ollut minulle todella rakas rakas koru vuosien takaa ja taasen ajankohtainen 🙂

 2. Uraaiti
  Kirjoittaja
  7.7.2015 / 21:49

  Ihanaa kauneutta! Oma tärkein asusteeni on tällä hetkellä korvakorut. Ostin pitkästä aikaa uusia – kolmet eri pastellisävyissä =)

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   8.7.2015 / 07:56

   Kiitos 🙂 asusteet ovat tärkeä osa pukeutumista ja nämä pienet asiat kätkevät usein kivoja tärkeitä asioita sisäänsä 🙂

 3. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  8.7.2015 / 06:58

  Simppelit, muhkeat, valko- ja keltakultaiset kihla- ja vihkisormukset ilman kiviä ovat ne tärkeimmät, lisäksi klassinen teräksinen Raymond Weilin kello, jonka ostin jo 15 v. sitten. Näiden lisäksi ranteessa on aina joku hopeine rannekoru, joko Tiffanyn tuliasia Amerikan matkoilta tai hopeaseppä-kälyni tekemiä. Korvakoruja en käytä, reiät ovat umpeutuneet jo vuosia sitten.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   8.7.2015 / 07:58

   Kuulostaa aivan ihanalta Tuuli 🙂

   kiinnitin huomiota, että sinultakin löytyy läheltä oma hopeaseppä 🙂 käsityönä valmistetut korut ovat aina upeita 🙂

 4. Annukka
  Kirjoittaja
  8.7.2015 / 08:17

  Elämä tosiaankin ON niin paljon helpompaa, kun näkeekin jotain :D. Ihana :D.

  Kauniit on sun korut. Suoralinjaiset, mutta silti niissä on joku juju. Eikä rusettikaan ole yhtään "liikaa".

  Tää kesä on jotenkin siinä määrin tympinyt, että ei ole tullut käytettyä korujakaan, joita yleensä kesällä aina mieluusti käytän vähintäänkin ranteessa. Voi olla, että johtuu siitäkin, että kaikki näyttää niin paljon paremmalta päivettyneellä iholla ja näin kalpeana ei oikein mikään näytä miltään. Paitsi että yks aurinkoinen golf-kierros riitti siihen, että hanskakäsi on hyvin erotettavissa 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   8.7.2015 / 21:31

   Heippa Annukka 🙂 kyllä maailma kirkastui kun antoi periksi ja hankki vahvuudet aurinkolaseihin 😉 nyt vaan olen niin kuin muutkin seniorit ja kuljen aurinkolasit päässä kaupassa ja sisätiloissa // kun ei huomaa ottaa niitä pois!!!!

   Tuo aurinko on ollut kyllä tiiviisti piilossa mutta kyllä minä olen käyttänyt aurinkosuojia aika paljon ja olen tekemässä niistä postaustakin…..tottakai itseruskettavakin on ollut käytössä 😉

 5. Mia / Beauty Highlights
  Kirjoittaja
  10.7.2015 / 14:17

  Onpa kauniita koruja! Varsinkin tuo rusettikoru on kovasti mieleeni 🙂 Jostain syystä en itse ole tottunut käyttämään kaulakoruja, mutta korvakorut ovat jokapäiväisessä käytössä, samoin sormus. Rannekoruja käytän myös usein.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   12.7.2015 / 20:57

   Kiitos Mia 🙂 tuossa rannekorussa on jotain ja itse tykkään siitä koko ajan vaan enemmän!

   rannekorut ovat ne minunkin lempparit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?