Etusivu » Esse – uudenlainen näkökulma ihonhoitoon

Esse – uudenlainen näkökulma ihonhoitoon

Heippa kaikille! Piipahdin viikonlopulla Luonnonkaunis – messuilla Helsingissä tutustumassa luonnonkosmetiikan uutuuksiin ja kuuntelemassa muutaman todella mielenkiintoisen luennon. Uutena näkökulmaa ihonhoidossa iho ymmärretään nyt isona ekosysteeminä ja suoliston merkitystä ihonhoitoon ei voi sivuuttaa. Iho on terve silloin, kun se mikrobiomi on vahva ja monimuotoinen. Jos meidän mikrobiomian tasapaino järkkyy niin tuloksena on monet ihon epätasapainotilat. 
Esse Skincare on tehnyt paljon uraa uurtavaa tutkimusta juuri tällä saralla. Esse on täysin luonnollinen ihonhoitosarja, jonka ihonhoitofilosofia perustuu tieteen uusimpiin löytöihin mikrobiomian saralla. Esse pyrkii prebioottien ja probioottien avulla luomaan iholle suotuisan ympäristön, joka suosii hyödyllisten mikrobien kasvua.

Me yhdistämme usein probiootit suoliston terveyden ylläpitämiseen. Suoliston terveydellä on suora yhteys meidän  koko terveyteen ja hyvinvointiin. Ihon hyvinvointi on riippuvainen sen sisällä ja pinnalla elävistä probioottisista mikrobeista. Probiootit parantavat ihon kosteuspitoisuutta, vähentävät herkkyyttä ja hidastavat ikääntymistä.
Olen nyt aloittanut tutustumisen näihin Essen tuotteisiin pienin askelin. Teimme viime viikolla yhdessä Kikas Natural Green Beauty & Span Marikan kanssa Essen Skincaren oman kasvotyypin 60 minuutin kasvohoito. Käsittelyyn kuului kolmevaiheinen puhdistus ja kevyt kuorinta. Hoidossa kasvot hierottiin painantatekniikalla, jolloin Repail Oil saatiin imeytymään tehokkaasti. Facial Massage Creamilla hierottiin vielä tehokkaasti kasvot ja kaula. Naamiona minulla oli Omeganaamio, joka sisältää paljon hyviä rasvahappoja. Sensitive Galvanic Gelillä hierottiin decoltee, kaula ja niska. Tämä voide on erittäin hoitava ja sisältää paljon vitamiineja. Lopuksi kokeiltiin Probiotic seerumia, joka sisältää eläviä bakteereja. 

Kotihoidossa olen nyt totuttanut ihoani Essen ihonhoitofilosofiaan Sensitive Skin trial packin avulla. Näin katsotaan rauhassa kuinka ihoni reagoi näihin tuotteisiin. Minusta tämä on hyvä tapa tutustua tuotteisiin ja samalla tsekata muiden hoitotuotteiden ja meikkien sopivuus yhteen Essen kanssa. Tuotekokemuksista kirjoittelen myöhemmin lisää.
-tuulanneli// kasvohoito on saatu bloginäkyvyyttä vastaan //
4 Comments

 1. Annukka
  Kirjoittaja
  10.4.2017 / 11:15

  Mielenkiintoista.

  Mullahan on siis niin vankka uskomus ja omakohtaisia kokemuksia siitä, kuinka ravinnolla (ja sitä kautta suoliston kunnolla) on niin vissi vaikutus ihoon. Hyvällä ravinnolla (joka mulle on pitkälti viherpainotteista) hehkuu ja huonolla jotain ihan muuta, ja ikävä kyllä mulla on nyt tilapäisesti menossa toi jälkimmäinen "ihan muuta"- vaihe, koska on tullut viime aikoina reissattua viikonloput, eikä ole ollut mahdollisuutta syödä omia viherpöperöitään. Ja sen kyllä paitsi tuntee olossa, myös näkee peilistä. Plääh. Siihen kun lisää siitepölyallergian aiheuttamat punaiset silmät, ei kuvaansa ilokseen katsele.

  Toivottavasti tuotteet osoittautuu sulla toimiviksi. Mielenkiinnolla odotan raporttia.

  Leppoisaa lyhytviikkoa <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.4.2017 / 19:45

   Heippa Annukka 🙂

   Tämä Essen filosofia on todellakin mielenkiintoista. Haluan saada koko ajan lisää informaatiota asiasta ja mitä enemmän luen niin, sitä vakuutteempi olen tuotteista.

   Olen kanssasi ihan samoilla linjoilla tuon ravinnon suhteen. Minulla ainakin näkyy heti kasvoista, jos olen syönyt ihan höttöruokaa. Valitettavasti täälläkin on nyt muutaman viikon menorumba päällä mutta sitten taas palataan arkeen.

   Jatketaan testailua ja katsotaan miten homma sujuu!

 2. JonnaH.
  Kirjoittaja
  10.4.2017 / 15:51

  Mähän olen Esse-fani, olen tästä useaan kertaan blogiini kirjoittanut, ehdottomasti yksi suosikki ihonhoitosarjoista. Käytän pelkästään Esseä kuuriluontoisesti aina, kun iho on stressaantunut, auttaa ihan heti. Muutaman Esse tuotteen olen ujuttanut muiden sekaan päivittäiseen ihonhoitoon, sensitive sarjan putsari on yksi sellainen, mitä käytän päivittäin aina.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.4.2017 / 19:47

   Sensitive sarja minullakin on nyt ensin kokeilussa ja katsotaan sen sopivuutta iholleni. Ainakin nyt on tuntunut sopivan ihan OK. Esse on todellakin mielenkiintoinen tuotesarja ja odotan innolla kuinka meidän yhteiselo sujuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?