Etusivu » Esse Skincare – ihonhoitoa asiantuntijan kanssa

Esse Skincare – ihonhoitoa asiantuntijan kanssa


Esse on täysin luonnollinen ihonhoitosarja, jonka ihonhoitofilosofia perustuu tieteen uusimpiin löytöihin mikrobiomian saralla. Esse pyrkii prebioottien ja probioottien avulla luomaan iholle suotuisan ympäristön, joka suosii hyödyllisten mikrobien kasvua. Probioottisen ihonhoidon suosio on kasvanut merkittäväsit viime vuosina, joten emme voi puhua ohimenevästä trendistä vaan tulevaisuuden ihonhoidosta. Esse on ihonhoitosarjana siis ihan omaa luokkaansa, joten tämän sarjan tuotteita ei kannata ostaa ihan sokkona. Tuotteiden valinta kannattaa tehdä yhdessä asiantuntijan kanssa.

Ensikosketukseni Esse tuotesarjaan olen tehnyt viime keväänä Esse Workshopin yhteydessä. Meillä oli mahdollisuus kokeilla tuotteita ja asiantuntija valitsi juuri oikeat tuotteet ihotyypin mukaan. Minulla on todella herkkä iho, joten kokeilin testereitä rauhassa kotona. Esse Workshopissa huomasin myös, että olen annostellut tuotteita vähän runsaasti. Laadukkaat voiteet ovat todella riittoisia ja niiden annostelussa riittää vähempikin riittävän tehon aikaansaamiseksi.

Hyvä kotihoito ja omalle iholle sopivat hoitotuotteet luovat hyvän perustan meidän jokapäiväiselle ihonhoidolle. Kuitenkaan tämä ei aina riitä vaan asiantuntijan tekemät hoidot ja ennenkaikkea toisen ihmisen kosketus antavat meille lisäenergiaa ja vähentävät stressiä. Itse olen huomannut hoitojen lisäävän omaa hyvää oloa ja antavan lisäboostia myös omiin kotihoitoihin. Hoitojen jälkeen haluan syleillä koko maailmaa! 

Olin viikko sitten koulutetun Esse-asiantuntijan Marikan hoidossa Kikas Natural Green Beauty and Spa -hoitolassa. Minulle tehtiin probioottinen Essen Anti-Ageing Facial hoito. Ennen hoitoa kävimme Marikan kanssa läpi pienen konsultaation, jossa tutkimme ihoni nykytilaa sekä kävimme läpi ihonhoitorutiinejani. 

Anti-Ageing hoito on erittäin rentouttava kasvohoito, jossa pääpaino on kasvohieronnassa. Hoidon tarkoitus on antaa elinvoimaa ja hehkua iholle. Hoidon aikana hemmotellaan kasvot sekä dekoltee pehmeällä puhdistuksella ja kuorinnalla. Kosteuttavan kasvonaamion aikana Marikan teki vielä aivan ihanan käsihieronnan. Hoito tuuditti minut jälleen jonnekin kauas ja hoidon jälkeen heräsin ihan uuteen päivään. Aamupäivän kiireet olivat kerralla pyyhitty pois.

Ihoni on vahvistunut Esse Skincare ihonhoitotuotteilla. Couperosa on vähentynyt poskipäissä sekä decolteen alue ärtyneisyys rauhoittunut. Saatan lähteä arkisin ulos ja minun ei tarvitse välttämättä enää laittaa meikkivoidetta peittämään punottavaa ihoani. Ihoni on nykyään väriltään tasaisempi. Ja mikä tärkeintä Essen hoitofilosofia on loppujen lopuksi yksinkertainen ja tuloksiin päästään hyvillä perustuotteilla.-tuulanneli//kasvohoito on saatu bloginäkyvyyttä vastaan //

// Lisäinfoa Esse Skincare tuotteista ja hoidoista löydät täältä (klik)//Looking for Something?