Etusivu » Elokuu 2020 – rentoa kesämenoa!

Elokuu 2020 – rentoa kesämenoa!

Jälleen kerran elokuu tarjosi parastaaan. Aurinkoisia päiviä, upeita ilta-aurinkoja ja rentoa menoa golfkentällä. Elokuusta on muodostunut minulle se paras kesäkuukausi. Luonto on kauneimmillaan ja lämpö hellii takuuvarmasti meitä. 

//3 suosituinta postausta//

Elokuiset kesäjuhlat ja ensimmäiset syyslookit – tästä postauksesta on tullut jo traditio. Mikä tuuri meillä olikaan! Elokuinen ilta helli meitä lämmöllään ja upealla auringonlaskulla. Hejmin kesäterassilla on kauniit näkymät merelle ja tottakai heidän ruokalista hivelee makunautintoja. Olen nyt kuluvalla viikolla menossa ystävien kanssa maistelemaan syksyn uutta menuta. Odotan innolla mitä makuja heillä on suunniteltu syksyyn.

Viisi kesän suosikkivaatetta – Tykkään tehdä näitä asukoostepostauksia. Kiitos teille ihanat lukijat, että myös te klikkaatte niitä luettavaksi. Huomasin postausta tehdessäni, että arkistoihin oli jäänyt julkaisemattomia asukuvia. Hyvä näin, nyt sain ne eetteriin 

Poimintoja viikon varrelta 31/2020 – Kesän aikana viikkokoosteet ovat jääneet vähän paitsioon. Syksyllä olisi tarkoitus aktivoitua uudelleen näiden kanssa. Joka toinen viikko julkaistu viikkokooste on varmasti helppo toteuttaa ja siihen riittää aiheita laidasta laitaan.

//omat suosikit//

Elokuun suosikkimarja oli ehdottamasti mustikka. Olen kehitellyt ketoilun alussa löytäämäni muffinsireseptiä ja nyt olen tyytyväinen comboon. Näissä leivonnaisissa käytän manteli- ja kookosjauhojen yhdistelmää. Näin mantelimaku peittyy hyvin ja se ei puske liian voimakkaasti läpi. Lisäksi lisää pari lusikallista psyliumin kuitua antamaan rakennetta. Näiden leivonnaisten makeus tulee marjoista ja omenoista. 

Meidän omenapuun sato on jälleen runsas, joten etsinnässä on lisää omenareseptejä. Nyt on paras aika leipoa niistä. Näiden leivonnaisten reseptit löytyvät;
//tervetuloa mielenkiintoinen syyskuu//

Käännämme puhtaan sivun uudelle kuukaudelle. Näille sivuille toivottavasti voimme kirjoittaa kivoja asioita ja elää mukana mukavissa tapahtumissa. Nautikaamme meidän kauniin luonnon syksyn sävyistä!

Kaikille rentoa ja mukavaa alkavaa syyskuuta?

-tuulanneli

8 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  1.9.2020 / 06:40

  Syyskuu on ainakin täällä alkanut ihanan aurinkoisissa merkeissä 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.9.2020 / 11:15

   Nyt on mielettömän upeat kelit 🙂

 2. Marjo
  Kirjoittaja
  1.9.2020 / 13:13

  Sinun elokuuhun on mahtunut paljon kivoja juttuja. Säät ainakin täällä etelässä suosivat ja olin itse pari viikkoa elokuun alussa lomalla. Minusta koko ajan paistoi aurinko ja helteitäkin oli vielä Minä tein yhden mustikkapiirakan mutta se katosi niin nopeasti piirakkavuoasta etten edes ehtinyt kuvata herkkua 😀 Täytyisi tehdä varmasti useammin piirakoita. Kivaa alkanutta viikkoa ja rapsuja Hansille ♥

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.9.2020 / 11:32

   Kiitos Marjo 🙂 Elokuu oli kertakaikkiaan upea ja melkein voi sanoa, että pparas kesäkuukausi. Illat olivat upeita kentällä!

   Minulla on ollut nyt leivontabuumi ja se on vaan niin rentouttavaa puuhaa! odotan inton piukassa, kun nämä työkiireet helpottavat niin sitten on taas on aikaa!

 3. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  1.9.2020 / 16:30

  Mustikkamuffarit kuvassa on kyllä aika herkun näköisiä.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.9.2020 / 11:32

   Kiitos ja ne maistuivatkin superhyviltä!

 4. Anne
  Kirjoittaja
  2.9.2020 / 08:29

  Täytyykinh pistää muistiin noiden muffareiden ohje, kiitos 🙂
  Meillä nautittiin eka omppupiirakka eilen. Yhdestä puusta riittää satoa kivasti pikku perheen tarpeisiin.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.9.2020 / 11:33

   Muffinsit ovat todella hyviä ja nämä ovat ilman sokeria 🙂 meillä kanssa riittää yhdestä omenapuusta yllin kyllin meidän perheen tarpeisiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?