Etusivu » ecological way

ecological way

Hei palataan vielä hetkeksi muutaman viikon taakse kun olin vierailulla Ekosopissa. Postaus löytyy täältä (klik). Me saimme silloin todella runsaan goodiebagin sisältäen luonnonkosmetiikkaa mm. seuraavilta valmistajilta; Madara, Lavera ja Cattier. Näistä minulle oli entuudestaan tuttu Madara. Tutustuin Madaran kosmetiikkaa eka kerran noin nelisen vuotta sitten. Olimme tutustumassa Riikassa naisyrittäjien toimintaan ja yksi meidän vierailukohteista oli nuorten naisyrittäjien perustama Madara. Vierailu oli todella mielenkiintoinen heidän tehtaalla ja silloin myös saimme ihanan goodiebagin mukaaan. 
Ekosopissa minulle selvisi syy miksi eka kokeilu Madaran kanssa ei onnistunut. Käytin siihen aikaan vielä normaalia merkkikosmetiikkaa ja kun vaihdat luonnonkosmetiikkaa niin iho saattaa reagoida voimakkaastikin. Minun iho teki näin ja voide päätyi roskiin. Nyt olen allergian takia käyttänyt jo muutaman vuoden luonnonkosmettiikkaa, joten aloitin testamaamisen tällä kertaa innokkaasti. Nyt viikon käytön jälkeen iho on todella hyvässä kunnossa ja couperosakin on vähentynyt pesun yhteydessä. Kokeilin  Detox naamiota ennen viikonlopun pikkujouluja ja iho oli ihanan kirkas käsittelyn jälkeen. Ihanaa olen löytänyt tuotesarjan, jonka naamiot sopivat iholleni. Seuraavaksi käyn hakemassa heidän putsarit koska  tämä tuotesarja tuntuu sopivan iholleni. 


Goodiebagissa oli mukana myös minulle uusi tuttavuus Cattier. Erityisesti odotan innolla, että pääsen testaamaan Clay mask – naamiota ensi viikonlopulla. Heidän putsaria olen kokeillut  nyt muutaman kerran. Se poisti meikin hellävaraisesti ja eikä kirvellyt silmiäni. Tähän asti kaikki näytteet ovat olleet minun herkälle hipiälle loistavia vaihtoehtoja. Ihanaa kun löytyy uusia tuttavuuksia. Oletko sinä tutustunut jo luonnonkosmetiikkaan?

Iso kiitos vielä kaikista ihanista ja lukuisista kommenteista edelliseen postaukseen! Mieli herkkänä ja nöyränä luin niitä. Kiitos!

Kivaa illanjatkoa kaikille teille!

                                    -tuulanneli


11 Comments

 1. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  24.11.2014 / 21:30

  Voi ei mitä ihanuuksia ja voi että, että olet päässyt käymään Riian tehtaalla! <3 Olemme asuneet Latviassa 4-vuotta ja maa on meille niin rakas. <3 Siksi miltei kaikki mikä Latviasta tulee, on kiinnostavaa.

  Madaraa ei ollut vielä silloin kun asuimme siellä, mutta ihanaa että on syntynyt tälläinen menestystarina ja miten se alkoi vielä kotikeittiössä. 🙂

  Aivan mahtava goodie bag ja sitä Madaran seerumia on pakko testata. 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.11.2014 / 07:36

   Eikö ollutkin hassu sattuma ja tavallaan madara sai munlta nyt toisen mahdollisuuden ja nyt se toimii! Uskon, että minun ihon tasapaino oli jo tuohon aikaan sekaisin ja iho reagoi kaikkiin juttuihi voimakkaasti. Nyt ihoni on rauhoittunut luonnonkosmetiikan ansiosta! Unohdinkin mainita postauksessa sen seerumin, jota kanssa aioin testata!

   Itselleni jäi todella positiivinen kuva silloin niistä nuorista tytöistä ja todella kiva, että he ovat saaneet tuotesarjan pyörimään!

 2. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  25.11.2014 / 08:20

  On hauska juttu tämä ja kuules nyt sain täältä aivan mahtavan vinkin. Olen viime aikoina testaillut pidemmän tovin luonnonkosmetiikkaa kasvoille ja ensi alkuun tuli leukapieliin kummia näppylöitä ja laitoin tuotteen sivuun. No kiitos sinun nyt tiedän mistä johtuu eli muutosprosessista. 🙂

  On kaksi unelmaa, päästä Madaran tehtaalle ja hih Fazerin suklaatehtaalle ja sinä olet päässyt toiseen. Oi että miten mahtava juttu. (No olin lapsena Fazerin tehtaalla, mutta sitä ei lasketa;)

  Ja vielä, samalla lailla löytynyt kropalle luonnonkosmetiikka, koska iho herkistyi vuosi sitten. Olisiko se sitä, että kun ikää tulee, iho saa tarpeekseen ja kiintiö "koville aineille" tulee täyteen.

  Iloista päivää ja kiitos aivan ihanasta kommentista "Höyry Häyrinen" testaa meikkivoiteita postaukseen. 😉

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.11.2014 / 09:17

   Minulle kävi pari vuotta sitten että kaikkia kalliit sarjat jouduin laittamaan roskiin. Tein yli puoli vuotta sitä surutyötä. Yksi kallis purkki kuukaudessa roskiin !!! Nyyh ! Herkistyminen saatiin kuriin antibioottikuurilla ja sen jälkeen alkoi opettelu uuteen kosmetiikkamaailmaan.

   Onneksi tänä päivänä löytyy hyviä luonnonkosmettiikasarjoja ja niistäkin löytyy naamioita ja seerumeita meille turhamaisille. Mutta joskus kaipaan sitä shoppailua lentokentillä! Olen säästänyt pitkän pennin viimeisten vuosien aikana ja ihoni ei ole koskaan ollut niin hyvässä kunnossa kuin se on nyt. Uskon, että olen ollut koko ikäni allerginen merkkikosmetiikalle mutta aina vaan piti kokeilla kalliimpia aineita jos vaikka iho nuorentuisi. Siinä leikissä ainoastaan kukkaro keveni 😉

  • Tiia Koivusalo
   Kirjoittaja
   25.11.2014 / 20:16

   Sain tästä taas paljon miettimisen aihetta, useampaan ongelmaan. Olen testannut Korresta blogin kautta ja nyt siviiliminäni Jurliqueta ja missä on kaikki kummalliset punaiset näppylät naamasta? Tähän juttuun täytyy syventyä kyllä enemmän. 🙂 Ja testailla nyt hieman molempia ja katsoa mitä seuraa. 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.11.2014 / 20:27

   Tämä luonnonkosmetiikka case on todella mielenkiintoinen. No sekoitetaan tätä soppaa lisää. Olen menossa muutaman vikon päästä tutustumaan Jurliquen tuotteisiin! – tässä on kohta niin paljon vaihtoehtoja mitä käyttää!!!! vähemmästäkin menee sekaisin!

 3. Satu
  Kirjoittaja
  25.11.2014 / 12:02

  Kokeile ihmeessä myös sitä Madaran deodoranttia, jota blogi-illassa suositeltiin. Minä ostin sitä sieltä, mutta olin aika epäileväinen, sillä aiemmat kokeiluni ekologisten deodoranttien kanssa eivät ole päätyneet kovinkaan mallikkaasti..! Mutta tämä Madara alkoi toimia heti kolmantena käyttöpäivänä ja pois en vaihda enää ikinä! Hirvittää ajatellakin, mitä myrkkyjä olen kainaloihin, lähelle imusolmukkeita, tunkenut vuosikaudet.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.11.2014 / 12:43

   hei Satu ja kiitti vinkistä! Minua jäi kanssa illan jälkeen askarruttamaan se deodorantti juttu ja olen ollut naturelli sen jälkeen. En ole käyttänyt deodoranttia. En ole kovin hikoilevaa sorttia näin talvisin ja siksi se on onnistunut. Täytyypä käydä hakemassa!

   Tuntuu, että tämä Madara toimii joka saralla! Harvoin on ollut noin antoisa blogi-ilta kun tämä Ekosoppi oli ainakin minulle! Älyttömän paljon hyödyllistä tietoa ja oppia ekologisuudesta!

  • Satu
   Kirjoittaja
   25.11.2014 / 12:46

   Niimpä! Ekosoppi oli todellakin panostanut iltaan paljon.

   Myös Madaran käsivoide (en tiedä onko niitä useampikin, mutta sellainen vihreässä putkilossa oleva) on aivan mahtavaa. Käytän sitä aina töissä ollessa, kun käsiä pitää jatkuvasti pestä ja desinfioida, ja se kuivattaa käsiäni todella paljon. Mutta Madara pelastaa!

 4. Matkatar
  Kirjoittaja
  25.11.2014 / 15:47

  Kivaa lukea näitä testejäsi!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.11.2014 / 16:16

   Kiva kuulla koska minulle tämä luonnonkosmetiikka on ihan uusi alue ja sieltäkin löytyy
   tänä päivänä koko ajan uutta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?