Etusivu » Dove Nourishing Secrets – silkkimäistä pehmeyttä

Dove Nourishing Secrets – silkkimäistä pehmeyttä


Kirjoittelin pari viikkoa sitten Doven ihanasta Real Beauty -filosofiasta ja postauksessa haastoin teidät kehumaan toisia. Samalla kerroin, että Dovelta on tulossa uusi tuotesarja. Pääsin testailemaan yhteistyön merkeissä tätä uutta Dove Nourishing Secrets -tuotesarjaa, johon kuuluu shampoita, hoitoaineita, suihkusaippuoita ja vartalovoiteita.

Dove on käyttänyt jo pitempään mainonnassaan erinäköisiä ja -kokoisia naisia, jotka ovat kaikki yhtä ihania omalla tavallaan. Erilaisuus ja persoonallisuus saavat näkyä ja on rikkautta olla erilainen oma itsensä. Tähän uuteen tuotesarjaan on haettu inspiraatio luonnosta ja vuosisatoja vallineista eri maiden, kuten Japanin, Ranskan, Keski-Amerikan, Afrikan ja Intian naisten kauneusrituaaleista. Tuotteisiin on käytetty luonnon omia aineosia kuten avokadoa, kookosta ja vaaleanpunaista lootuksenkukkaa.


Dove Nourishing Secrets -sarjaan kuuluu neljä erilaista tuoteperhettä. Avocadon ja Calendulan tuoksuinen Invigorating Ritual, Lotuksen ja riisiveden tuoksuinen Glowing Ritual, Laventelin tuoksuinen Thickening Ritual sekä kookoksen tuoksuinen Restoring Ritual. 

Tuotesarjaan kuuluvat myös omat tuotteensa erilaisiin tarpeisiin hiustenhoidossa. Shampoissa ja hoitoaineissa on otettu huomioon silotusta, vahvistusta, korjausta ja tuuheutta vaativat hiuslaadut. Mikä onkin mielestäni todella hyvä juttu.


Omat suosikkini olivat ehdottamasti vartalotuotteet. Olen intohimoinen vartalovoiteiden käyttäjä aamuin ja illoin. Asetan omat kriteerit tuotteille. Vartalovoiteen tulee olla riittoisa ja helposti imeytyvä. Se ei saa jättää rasvaista pintaa iholle. Nourishin sarjan tuotteet täyttivät vaatimukseni. Mikä parasta, sinä voit ostaa nämä loistotuotteet kohtuuhinnalla omasta marketistasi. Ihastuin heti ensikosketuksella kookosöljyä sisältävään Restroring Ritual Body Lotioniin. Voide on samettisen kermainen ja imeytyy todella hyvin, jättäen iholle silkinpehmeän tunteen. 

Toinen suosikeistani oli suihkusaippua.  Lootuksenkukan tuoksuinen Glowing Ritual Body Wash oli todella raikas. Pidän ihonhoidossa aika neutraaleista ja luonnollisista tuoksuista, joten lootuksenkukan mieto tuoksu oli mieluisa. Tähän sarjaan kuuluu myös vartalovoide, joten sama tuoksumaailma jatkuu luonnollisena suihkun jälkeen myös vartalolla. 


Nyt myös sinulla on mahdollisuus päästä testailemaan näitä Dove -perheen uutuustuotteita. Instagramin puolella on käynnissä arvonta @tuulanneli -profiilissa. Tägäämällä instagramin-julkaisun kommentteihin kaverisi, voit voittaa itsellesi 50€ euron arvoisen Dove Nourishing Secrets -tuotepaketin. (Arvonta vain instagramissa täällä (klik).) Kannattaa käydä klikkaamassa.Kaunista ja aurinkoista viikonloppua meille kaikille ihanille naisille!

-tuulanneli

2 Comments

 1. Sarin vaatekomeron kätköt
  Kirjoittaja
  23.4.2017 / 09:42

  Hyvään suuntaan Dove on ohjaamassa laivaansa. Liputan ihan täysillä luonnollisille raaka-aineille. Ekollle vielä vähän enemmän, mutta kaikki luonnon raaka-aineet on liputuksen arvoisia. Varmasti kokeilen sarjaa. Kivaa sunnuntaita<3

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  23.4.2017 / 10:05

  Doven tuotteet on hyväksi havaittuja myös meidän perheessä. Pitääkin käydä osallistumassa arvontaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?